Şimdi Ara

Tales Of Pirates (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben treausre Isle dayım, oyunda adım Aywaz, seviye 24 :) gerçi başlayalı 4 gün oldu ama yardım etmeye çalışırım...
  • bana şu ekmek görewini anlatabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: J-JoY

bana şu ekmek görewini anlatabilirmisin?

yaw pot satan NPC ler var onlardan birine git orda ekmek de satılıyor ekmegi pot olarakda kullanabiliyosun İcicle haven bölgesinde bunu satan bi NPC bulabilirsin

Bu arada Skull İsle deyim ama bi tane bile adam akıllı türk bulamadım nick Aethir oyunda PM atın birlikte kasalım çok sıkıcı oluyo tek başına oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th1ef -- 16 Haziran 2007; 13:41:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

gemde değil skull da en çok türk o gösterdiğin şey üstteki sandık her 5 lvlda bir açarsan item verir alttaki işe yaramaz kağıt sat gitsn.bu arada yarım saat içinde türk guildimizi açıyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum

guild e girmem için ne gerekli bende orda başlıyım ozaman nasıl ulaşcam ben??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

quote:

gemde değil skull da en çok türk o gösterdiğin şey üstteki sandık her 5 lvlda bir açarsan item verir alttaki işe yaramaz kağıt sat gitsn.bu arada yarım saat içinde türk guildimizi açıyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum

guild e girmem için ne gerekli bende orda başlıyım ozaman nasıl ulaşcam ben??

bişeye gerek yok sadece konu açmıştım ordan koordinatlara bak şuan için tüm türk arkadaşları kabul ediyorum

• Grafik : 7/10
    Oynanabilirlik : 3/10
    Konu : 8/10

Karmaşık sistemli oyun.Ne yapacağın belli degil.Bana göre tek kelime var. "Sıkıcı".
  • quote:

Orjinalden alıntı: walimu

Grafik : 7/10

Karmaşık sistemli oyun.Ne yapacağın belli degil.Bana göre tek kelime var. "Sıkıcı".

oynanabilirlik 3? ilginç tabi konuya 0 bile verebilirsin çünkü konusu yok konuya niye o kadar puan verdin anlamadım.Free olan hemen hemen hiç bir oyunun konusu ağır değil eften püften şeyler.Oyuna alışmak zaman alıyor yani 1-2 günde çözerim diyorsanız zorlar 1 hafta oynarsanız hiç zorlanmaz tüm mobların ve npclerin yerini ezbere bilirsiniz
  • quote:

hacı sen oyunu sevmiyosan buraya niye yorum yazıyosun?

@Elluin

yaw biz sana oyunda PM atmayı deniyoruz sık sık hiç online olmuyosun hocam guild felan kurmuşsun yok ortada kimse valla haberdar edersen bizi sevinirim
  • Beyler bugün online olucam inş. En fazla 45 dk sora biri bana yardım edeiblir mi ?? Hangi server'Da açmalıyım??? Yeni açacak warsa birlikte kasarızz... Elluin bana yardım eder misin oyunda ??? Guile alır mısın ?? Ben sıkı oyuncuyumdur eğer sararsa 7 gün 24 saat online'ım... msn adresim : hit._.machine@hotmail.com
  • skull serverinde başla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

hacı sen oyunu sevmiyosan buraya niye yorum yazıyosun?

@Elluin

yaw biz sana oyunda PM atmayı deniyoruz sık sık hiç online olmuyosun hocam guild felan kurmuşsun yok ortada kimse valla haberdar edersen bizi sevinirim

birincisi aynı serverdamıyız ikincisi bizim foruma üye olsun tüm top oynayanlar serverı farklı olsada farketmez üçüncüsü çok yoğundum bu ara ama artık her gün online olurum şuan oyundayım zaten

•  Tales Of Pirates

bu görewde ne istediğini anlamadm ya :S acaba yardımcı olurmusunz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: J-JoY

Tales Of Pirates

bu görewde ne istediğini anlamadm ya :S acaba yardımcı olurmusunz?

o görevi bitirmek için physician ditto diye bi npc var ona gidecen ondan başka bi görev alacaksın physician dan aldığın görevi bitirince sana antidote parcel verecek
  • skill konusunda yardım edermisiniz. ben şimdi 2 tane kitap aldım. birine sağ tıklayınca açıldı diyeri açılmadı. 2 tane skill var kullanabildiğim bitanede kitap var o açılmıyor. diğer 2 skillide kullanamıyorum bir türlü. o alttaki f1 - f2 felan olan yere taşımaya çalışıyorum oda olmuyor. Lütfen yardım edin
  • büyük olasılıkla pasiftir aldığın skiller ve puaının yoktur açılmıyorsa
  • napamam gerektiğini söylermisin ?

Tales Of Pirates
  • quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

napamam gerektiğini söylermisin ?

Tales Of Pirates

range mastery aktif değil windwalkdan emin değilim sürükle alttaki bara gelmiyosa o da pasiftir
  • lvlini arttırarakmı aktifleştirecez
  • İlk mesajı editledim Turkish Rap'a teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

napamam gerektiğini söylermisin ?

Tales Of Pirates

range mastery aktif değil windwalkdan emin değilim sürükle alttaki bara gelmiyosa o da pasiftir

kardeş napmam gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.