bunlar nerden duser yada nasıl yapılır ne keserek vs ? dd vs gıbı
Talia skin ler Moradonda Giysicinin 5metre önünde görevciden alınıyo.Bu görev icin iron bar.Talisman of talia falan istiyo
yaratıktan dusmez blacksmit den alıyosun
ilk önce armor of destucton yapacaksın göğüslük sonra onu talia bölümüne girip 5 talia scrool 5 ıron bar 1 armor of destructon vereceksin o da sana göğüslük verecek 200flame resistance 200 lr resistance 200 ice resistance veya dd,clup,ax,spear def çıkabiliyor
Ayrıca.talisman of talia da Yanlıs hatırlamıyorsam,hellhound dan dusuyo
dd ck zor cıkıor ama magelere cok lasm 50 dd boru mu =)
kanka blacksmıtten talıa armor de o orda ıtemlerı topla gel
Evet talia çok güzel bişey fakat işin proffları işi anlayınca seni asit yağmuruna tutuyor ve dd uçuyor en dikkat edilmesi gereken bu ben lvl 60 ken 70 adamlara vs de yatmıyordum
Artık millet gögüslüğü fp gibi olana asit atıo talialar rpr olmadığı için 2 asite dd fp ise gitti paralar
benm sheel set lerın ustun de talia da bi hayli belli oluyor ama olayı anlamayanlar asit atmıyor.Atana kadar defan DD cıkana kadar devam
kardeşler bu 50dd veren fp ler andreamda işe yararmı
quote:
Orjinalden alıntı: Muratyy
kardeşler bu 50dd veren fp ler andreamda işe yararmı
ulan millet 25dd ile neler yapıyo 50 si sorulurmu tabi işe yarar bana spear def 50 çıkmıştı :(
quote:
evet Black smeth te git orda neler gerektıği var
bende hepsinden var ilk önce armor of destucton yapacaksın göğüslük sonra onu talia bölümüne girip 5 talia scrool 5 ıron bar 1 armor of destructon vereceksin o da sana göğüslük verecek 200flame resistance 200 lr resistance 200 ice resistance veya dd,clup,ax,spear def çıkabiliyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme