Şimdi Ara

Talisca-Quaresma Frikik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talisca çok yüzdeli frikik atıyor bildiğimiz gibi.Ama geldiğinden beri eski dönemiyle birlikte 2-3 tane frikik golü olan (bu sezon 1 tane) Q7 denen bir çingene bazen Talisca'nın frikik atmasına izin vermiyor.Şenol Hoca çöz bu sorunu.Kaçıracaksa da Talisca kaçırsın.
    Ayrıca dikkatli izleyenler anlamıştır frikiği Talisca bile vursa Quaresma yanındayken geriliyor , istediği vuruşu yapamıyor bazen.Çünkü Quaresma'dan çekiniyor.Quaresma yap bi babalık Talisca'ya bırak şunları hep.Sen git korner at.Onda fena değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 9 Nisan 2017; 2:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Talisca kalecinin koruduğu yerden bile atabiliyor. Sağdan soldan her türlü Talisca kullanmalı. Q7 topun yanına bile gelmemeli. Talisca rahat kullanınca daha iyi vuruyor.
  • Şaklaban buna izin vermez.İnsan gibi gidip anlatirsin trip atar falan filan.

Bu kulupten gidene kadar her duran topun basinda gorucez bu adami.Onumuzdeki sinir harpleri icin simdiden Allah sabir versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykılscofield -- 9 Nisan 2017; 13:49:20 >
  • Bütün serbest vuruşları Talisca kullanmalı. Hatta kornerleri bile o kullansın. Harika orta açabiliyor frikiklerin dışında.

• geçenlerde bi adamla tartışmıştım bu konuda taliscanın frikik becerisini sorgulamıştı yazık yav adamın vuruşu bile ben frikikçiyim bu benim işim diyor.Ayağına ters geliyormuş şuymuş buymuş ben anlamam frikik varsa talisca kullanır adam buglu vuruyor
  • Şu Quaresma'ya hocanın ayar çekmesi lazım çünkü tribünlerin tepki göstericeği falan yok maalesef izleyici kültürümüz yerlerde olduğundan, adam bütün maç leş gibi oynasa da bi trivela yapınca Quaresmaaa Quaresmaaa tezahüratları yapılıyor. Beşiktaş tarihinde bu kadar abartılıp göklere çıkarılan baska bir oyuncu hatirlamiyorum ben.

Quaresma 90 dk boyunca napar?

-Geçer çizgiye, yapışıp durur o çizgiye, o çizgide top bekler.

-Topu alır 5-10 metre sürer içeri orta yapar ama 50 tane orta açar anca 1 tanesi birinin kafasına çarpar gol olur, beyefendi asist yaptım diye sevinir.

-Kesinlikle savunmaya yardım etmiyor. Gökhan her maç ekstra yoruluyor bu şaklaban yüzünden.

-Her duran topun başına geçiyor. Fazla itici. Haberi yok ama tribünlerden de yavaş yavaş kendisine tepki gösterilebilir bu konuda çünkü bu herif ne zaman topun başına geçse herkes geçme geçme diye bağırıyor (Quaresmaaa quaresmaaa diye bağıran ergen güruh dahil)

-Kıskanç ve kompleksli herif ayrıca. Takımda tek star ben olmalıyım kafasından bi kurtulamadı.

-Sözleşmeyi kaptıktan sonra tüpçü döneminde gibi oynamaya basladi. Buyuk ihtimal daha da bunun üstüne koymayacaktir herifin temel amaci sözlesme kapmakti zaten belliki

Futbolda artık Quaresma gibi çizgiye çakılı kanat oyuncuları kalmadı. Kendisi bu ekolün son temsilcilerinden falan.

Kendisinden aşırı derecede nefret ediyorum. Ve kendisine artık tahammül edemeyen cok Beşiktaşlı olduguna da eminim. Sene sonu umarım gider.

Edit: ha bu arada unutmusum, artık şut özelliği de yok. çok cılız şutları var. gücü falan da dibi boylamis durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 9 Nisan 2017; 3:24:17 >

• Normalde ben de nefret ediyorum zaten.Bunu forumlarda da çok defa belirttim.Yani garip bir adam.33 yaşında adam trip mi atar kız gibi.Inşallah bu Talisca'ya vermediği frikikler falan yavaş yavaş bitirecek bu adamı.Quaresmasporlular bir vazgeçse herşey düzelecek te adamlar sirk seviyor yapacak birşey yok.

Şimdi çok önemli topçu bilmem ne diyenler olabilir.Belki oynarsa Lyon maçını kazandırabilir.Kısa vadede iyi işler yapabilir.Ama uzun vadede Quaresma gerçekten takımda olmaması gereken bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 9 Nisan 2017; 10:53:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu Talisca ve Q7 kendi aralarında çözemez.
    Talisca Q7ye tapıyor bildiğin.
    Şenol el atmalı ya da Oğuzhan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yahu quaresma nın frikigi kaleyi tutsa bile gol olma olasılıgı cok düsük kedi osurugu gibi gidiyor top.
  • Talisca hem sert hem isabetli atabildiği için hem yakın hem uzaktan rahatlıkla kullanabiliyor. O yüzden hep topun başında olmalı, adam rahat rahat kullanmalı...

Şimdi bizde Drogba geldiğinde, Ne Sneijder'e ne Selçuk'a bırakmadı. Sırf o yüzden Selçuk Sneijder frikik performansı düştü.

Fakat şimdi anlaştıklarını düşünüyorum, yakından Selçuk uzaklaştıkça Sneijder devralıyor.

Sizde alayı Talisca kullanmalı
  • birakin bu bos isleri 2 side antremandan sonra birlikte calisiyorlar. golden sonra direk q7 ye kostu adam neyin derdindesiniz siz

• quote:

Orijinalden alıntı: mmusty35

birakin bu bos isleri 2 side antremandan sonra birlikte calisiyorlar. golden sonra direk q7 ye kostu adam neyin derdindesiniz siz

Aha geldi bir tane Quaresmasporlu.Beraber çalışıyorlarmış.Talisca seviyor zaten Q7'yi bu belli oluyor Ama Q7 yanındayken hani bilgisayar oyunu oynarsın çok iyi oynarsın ama yanına biri geldi mi ona iyi oynadığıni gösterme tribine düşersin de elin ayağına dolaşır kötü oynarsın. Buna benzer birşey yaşıyor Talisca.
    He diyelim yan yana dursunlar tamam.Sence frikikleri Talisca değil de Quaresma vurmalı mı yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 9 Nisan 2017; 11:43:16 >
  • Mümkünse degajı bile Talisca yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımın frikikçisi Talisca'dır. Quaresma'nın bunu artık kabullenmesi lazım. Adam penaltı çeker gibi frikik atıyor, frikik için topun başına başkasının geçmesi bile Talisca'ya hakarettir.

Yalnız Q7 için yazılan çok sert yorumları da kabul etmiyorum, şayet bazı arkadaşlar "şaklaban" falan demiş. Olmaz arkadaşlar böyle.
    Quaresma bu sene kaç maç kazandırdı? Sağdan soldan yaptığı ortaları unuttunuz mu? Tamam frikik konusunda haklısınız ama öyle şaklaban, takımdan gitsin vs çok kötü sözler.
    Q7 de bizim Talisca'da bizim.

Frikik konusunda takımı uyaracak tek isim Şenol Güneş'tir.

Hatırlarsanız bir penaltı konusunda Oğuzhan mıydı Cenk'ten penaltıyı almıştı üstüne üstük atamamıştı da penaltıyı. Şenol Güneş maç sonunda kızmıştı, penaltıları ilk ve ikinci kimin atacağı belli diye.
    Frikik konusunda da aynı uyarıyı bulunmalı Şenol hoca.

• Aralarinda bir sorun oldugunu sanmam ama otoritenin olmadigi yerde kaos olduguna inanirim.

Takimlarin her zaman penalticisi, kornercisi, serbest vuruscusu bellidir. 1 degil 2 kisidir bunlar, biri yoksa digeri gecer topun arkasina...

Ama topun basinda cekisilmez, kararsizlik olmaz.

Bugun zarar gelmeyen sey, yarin takimin basini yakar.

Ben Talisca yada Q7'ye kizmam bu konuda, gereken net talimati vermedigi icin Senol hocaya doner bakarim... Aga sezon bitti, hala biz bu konuyu netlestiremedik mi? diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Şu Quaresma'ya hocanın ayar çekmesi lazım çünkü tribünlerin tepki göstericeği falan yok maalesef izleyici kültürümüz yerlerde olduğundan, adam bütün maç leş gibi oynasa da bi trivela yapınca Quaresmaaa Quaresmaaa tezahüratları yapılıyor. Beşiktaş tarihinde bu kadar abartılıp göklere çıkarılan baska bir oyuncu hatirlamiyorum ben.

Quaresma 90 dk boyunca napar?

-Geçer çizgiye, yapışıp durur o çizgiye, o çizgide top bekler.

-Topu alır 5-10 metre sürer içeri orta yapar ama 50 tane orta açar anca 1 tanesi birinin kafasına çarpar gol olur, beyefendi asist yaptım diye sevinir.

-Kesinlikle savunmaya yardım etmiyor. Gökhan her maç ekstra yoruluyor bu şaklaban yüzünden.

-Her duran topun başına geçiyor. Fazla itici. Haberi yok ama tribünlerden de yavaş yavaş kendisine tepki gösterilebilir bu konuda çünkü bu herif ne zaman topun başına geçse herkes geçme geçme diye bağırıyor (Quaresmaaa quaresmaaa diye bağıran ergen güruh dahil)

-Kıskanç ve kompleksli herif ayrıca. Takımda tek star ben olmalıyım kafasından bi kurtulamadı.

-Sözleşmeyi kaptıktan sonra tüpçü döneminde gibi oynamaya basladi. Buyuk ihtimal daha da bunun üstüne koymayacaktir herifin temel amaci sözlesme kapmakti zaten belliki

Futbolda artık Quaresma gibi çizgiye çakılı kanat oyuncuları kalmadı. Kendisi bu ekolün son temsilcilerinden falan.

Kendisinden aşırı derecede nefret ediyorum. Ve kendisine artık tahammül edemeyen cok Beşiktaşlı olduguna da eminim. Sene sonu umarım gider.

Edit: ha bu arada unutmusum, artık şut özelliği de yok. çok cılız şutları var. gücü falan da dibi boylamis durumda.

%100 katılıyorum.

Ayrıca aşağıdaki paragrafa %1000 katılıyorum.

Sözleşmeyi kaptıktan sonra tüpçü döneminde gibi oynamaya basladi. Buyuk ihtimal daha da bunun üstüne koymayacaktir herifin temel amaci sözlesme kapmakti zaten belliki

• Quaresma'nın miladı çoktan doldu aslında takımda. Taraftar seviyor diye gönderilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Quaresma'nın miladı çoktan doldu aslında takımda. Taraftar seviyor diye gönderilemiyor.

Quaresma olmadığında takım daha disiplinli ve sakin oluyor.Herkes diyor ki Quaresma takımın kilit oyuncusu onun üzerinden oynuyoruz.Ben de diyorum ki Quaresma olmasa yeni oyun planlarımız olur.Başka türlü oynarız.Inşallah sezon sonu yollanır.Ben artık bıktım ve yavaş yavaş sevenler de bıkıyor.

• Quaresma bjk takiminin olmazsa olmazi bu sene. Bir arkadasta soylemis taliscayla frikiklerde gorev bolumu yapiyolar ve ikisi de bundan memnun. Quaresmanin varligi taliscanin ustundeki baskiyi da azaltiyor. Kendini kotu hissederse vuracak baska bir oyuncu daha var sonucta. Bu hafta da golu atinca quaresma ya gitti. Sorunsuz takimda suni sorunlar yaratmaya calisan ne cok kisi var. Cidden sasilacak birsey. Ayrica quaresmanin arada vurmasi kalecilerinde isini zorlastiriyor. Iki tarafa da vurulabilir durumda oluyor sonucta. Bir de yazmasamda bir iki haftadir bu forumu okuyorum. 2 haftadir surekli bir seylere aglaniyor. Takim lider mi avrupada ceyrek finalde mi yoksa kume dusmemeye mi oynuyor burda ki yorumlardan cikarmak mumkun degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkliburak92

quote:

Orijinalden alıntı: mmusty35

birakin bu bos isleri 2 side antremandan sonra birlikte calisiyorlar. golden sonra direk q7 ye kostu adam neyin derdindesiniz siz

Aha geldi bir tane Quaresmasporlu.Beraber çalışıyorlarmış.Talisca seviyor zaten Q7'yi bu belli oluyor Ama Q7 yanındayken hani bilgisayar oyunu oynarsın çok iyi oynarsın ama yanına biri geldi mi ona iyi oynadığıni gösterme tribine düşersin de elin ayağına dolaşır kötü oynarsın. Buna benzer birşey yaşıyor Talisca.
    He diyelim yan yana dursunlar tamam.Sence frikikleri Talisca değil de Quaresma vurmalı mı yani ?

tabiki talisca vurmali. iki kisi durmasi kalecinin kontrasyonunu bozuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.