Bildirim
Talisca takıma uyum sağlar mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağlar. Temposu yüksek, tek pasları iyi yapıyor. Teknik felan 10 numara. Ama oyun görüşünü bilemem. Sosa kadar değildir. Sol ayağı raket gibi. Kapanan savunmaları delebilecek bir oyuncu. -
Benfica ve bizim oynadığımız sistem aynı sayılır.yabancılık çekmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hemde ne sağlar -
Şenol hocanın oyun sisteminde 10 numara forvete yakın oynuyor Talisca çok iyi şutlar çekiyor frikik de öyle iki ayağıda çok iyi , çok gol atacak hocam çoook -
bu transferin şöyle de bir yanı var tolgay ile forma için daha çok çalışmış olacaklar.. kazanan biz oluruz inşaAllah.. -
adam bizle anlaşır anlaşmaz oğuzhanın golünü beğenmiş ben bu adamla çok iyi iş yaparım diye düşünüyordur Allah muhafaza sakatlık yaşamazsa çok güzel işler yapar -
Çöp
quote:
Orijinalden alıntı: ucabor
Sağlar. Temposu yüksek, tek pasları iyi yapıyor. Teknik felan 10 numara. Ama oyun görüşünü bilemem. Sosa kadar değildir. Sol ayağı raket gibi. Kapanan savunmaları delebilecek bir oyuncu.
Şut atma konusunda iyi. Ama sizin pas oyununu kaldırabilecek mi bilmiyorum. Çünkü hem çok beceriksiz bu konuda, hem de çok bencil oynuyor. Ama skora doğrudan katkı yapacaktır, ŞL için yetersiz ama ligde faydasının olacağı görüşündeyim. Hayırlı olsun. -
Oo bi sürü blokluk futbol fukarası
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Oo bi sürü blokluk futbol fukarası
Ne yazdığını merak ettim, bloğunu kaldırdım. Bloktan bahsetmişsin. Tekrar blokluyorum. -
Alıntı yapmayın yahu. Bildirim geliyor vakit kaybı yapıyorsunuz.
Ya arkadaslar benim kafam hala karışık. Bu adam 10 numara mı yoksa Oğuzhan-Tolgay gibi 8 mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Ya arkadaslar benim kafam hala karışık. Bu adam 10 numara mı yoksa Oğuzhan-Tolgay gibi 8 mi?
Brezilyada forvet oynamış. Benficada forvet arkası. Son dönem orta sahaya yakın. Her yerde oynar yani. Ben olsam kaleye yakın oynatırım
Fikret orman bu geldi diye forvet almamazlık yapmaz inşallah. Stoper hakkında bilgin var mı şuan
quote:
Fikret orman bu geldi diye forvet almamazlık yapmaz inşallah. Stoper hakkında bilgin var mı şuan
3 kişi daha gelecek diye konuşuluyor. Stoper mutlaka alacaklardır. İçini rahat tut. Yönetim çalışıyor.
İsim olarak biri var mı?
İndi pek sinmiyor benim içime
quote:
İsim olarak biri var mı?
İndi pek sinmiyor benim içime
Hocam kimse bilmiyor. Ters köşe yapabilirler. Indi taş gibi adam benim şahsi fikrim.
Piyasada geçen isimleri almazlarsa şaşırmam. Kendi demişti bir oyuncuyu almak istemiyorsanız adını yayın diye. -
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- beşiktaş forum
- galatasaray ismi nereden gelir
- takım değiştirmek
- stada anahtar alınıyor mu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X