Şimdi Ara

Talon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle ciddi ciddi soruyorum, trollemezseniz sevinirim. Talonu yeni aldım 6300 ip olduğu için elimden geldiğince kullanmaya çalışıyorum yavaş yavaş daha iyi oynamaya başladım. ancak internette ve gameplay videolarında, talonun early gamede çok iyi olduğu, iyi kill aldığı söyleniyor. bu adam assassin sonuçta ama benim kill sayısı oyunlarda 5-6 iken asist 13-14 oluyor. oyunları alıyoruz çoğunlukla ama daha çok kill istiyorum. neyi yanlış yapıyorum. çok sevdim talonu ancak yanlış kullandığımı düşünüyorum. adama saldırırken önce w skillini atıyorum, sonra e ile arkasına gidiyorum. q ile vuruyorum. ve en son ultiyi yapıyorum ancak çoğunlukla adamı öldüremiyorum ve peşinden gitmek zorunda kalıyorum. kaç tane talona karşı oynadıysa hepsi comboyu bitirdiğinde adamı öldürmüş oluyor ama ben yapamıyorum. build olarak doran's blade - boots of mobility - the bloodthirster - youmuu's ghostblade - infinity edge - trinity kullanıyorum ama şu ana kadar infinity edge tamamlayamadım oyun süresi yüzünden. önerilerinizi bekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Infinityi ilk al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var tek combo ile adam alamıyorum.
  • Zaten tek komboda öldüremezsin. Yani feedlenmiş olman lazım. Sadece damage itemı çıkman lazım bu arada. AD Carry gibi kasılır fakat asla attack speed kasma. Feedlendim ama tek komboda alamıyorum? diyorsan;
    Şimdi ad carryi gördün E ile arkasına atla Q ile adamı kanırt W at ve ultini aç kapa. Ölmediyse ignite ve 1-2 basic attack atarsın en fazla. En az defansin itemı olan champi kesmeye çalış support olmasın fakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Zaten tek komboda öldüremezsin. Yani feedlenmiş olman lazım. Sadece damage itemı çıkman lazım bu arada. AD Carry gibi kasılır fakat asla attack speed kasma. Feedlendim ama tek komboda alamıyorum? diyorsan;
    Şimdi ad carryi gördün E ile arkasına atla Q ile adamı kanırt W at ve ultini aç kapa. Ölmediyse ignite ve 1-2 basic attack atarsın en fazla. En az defansin itemı olan champi kesmeye çalış support olmasın fakat.

attack speed kasmıyorum zaten gerek olmuyor. yalnız ultiyi kapayabiliyor muyuz biz? yani açınca bıçakların gelmesi için bir iki saniye bekliyorum onları direk çekebiliyor muyuz?
  • önce bt brulatizer al ie al sonra youmuu çık attack speed çıkma talonun olayı adamı bi kerede alıp kaçmaktır olabildiğince damage vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

Zaten tek komboda öldüremezsin. Yani feedlenmiş olman lazım. Sadece damage itemı çıkman lazım bu arada. AD Carry gibi kasılır fakat asla attack speed kasma. Feedlendim ama tek komboda alamıyorum? diyorsan;

attack speed kasmıyorum zaten gerek olmuyor. yalnız ultiyi kapayabiliyor muyuz biz? yani açınca bıçakların gelmesi için bir iki saniye bekliyorum onları direk çekebiliyor muyuz?

Tabii ki. 2 kere ard arda R tuşuna basarsan ultiyi açıp kapatırsın teamfightın ortasında burst damage vurabilirsin böyle. Tabi kaçman zor olur deneme bence :D Tek komboda full hpliyi değil de yarı canlıyı almaya çalış. Süpürücü gibi gel arkadan dcanı az olanı kes çık kes çık yani. Böyle böyle feedlen ve full hpli carryi kesmeye çalış sonrasında.

• kombo yanlış, ilk q açıkken adama zıpla e ile ondan sonra w at.
  • Sırf critic var diye Phantom Dancer felan alma.Talon'un attack speed'e ihtiyacı yok.Komboları yazmış arkadaşlar zaten
  • quote:

quote:

quote:

Tabii ki. 2 kere ard arda R tuşuna basarsan ultiyi açıp kapatırsın teamfightın ortasında burst damage vurabilirsin böyle. Tabi kaçman zor olur deneme bence :D Tek komboda full hpliyi değil de yarı canlıyı almaya çalış. Süpürücü gibi gel arkadan dcanı az olanı kes çık kes çık yani. Böyle böyle feedlen ve full hpli carryi kesmeye çalış sonrasında.

peki farm için ne yapabilirim. oyun başlarında w sikili ile minion kesmeye çalışıyorum ama mana yiyor yanına gidip kesmeye çalışıncada karşıdaki range beni uzak tutuyor. build kurmada diğerlerine göre geç kalıyorum oyunlarda. eksikliğimin de bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Sırf critic var diye Phantom Dancer felan alma.Talon'un attack speed'e ihtiyacı yok.Komboları yazmış arkadaşlar zaten

yok zaten genellikle dorans blade ile başlıyorum, boots ve the brulatizer alıyorum sonra botu mobility'e yükseltiyorum. ondan sonra youmuu çıkıyorum. b.f sword alıyorum. zaten bf sword aldıktan sonra rahat oynamaya başlıyorum ama bunu erken alıncada cd sorun yaratıyor.
  • ilk aldığım şampiyondur baya bir oynadım. arkadaşlar da yazmış as önemli değil ad ve crit gitmen lazım talona.youmuu dan sonra ie kasmanı öneririm. Bt ardından last whisper. Eğer karşıdaki armoru oyun başında almışsa last whisper ı ie den sonra al. Rune olarak ad ve crit öneririm.

• Talon mid gidiyorsan, karşına ap carry gelir büyük ihtimalle. Adam sana yaklaştığında W at kaç. Adamı uzak tut. Sanki her geldiğinde üstüne atlayacakmış gibi bir his bırakmalısın. Böylece sen onun minionlarına yakın durup last hit atabilirsin. W ile last hit atma mana sıkıntısı çekersin. Adamın yarı canına kadar indirdiğinde E ile atla q w sonra ignite ve basic attacklar ile adamı kesebilirsin.

Boots of speed + 3 health potions ile başla.
    2 Doran's blade çık. Gerisini kafana göre ie brutalizer, bt, last whisper gibi takıl kafana göre.
    Youmoo's varsa Last whisper alma. Bu 2 item yan yana olmasın hiç anlaşamazlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki farm için ne yapabilirim. oyun başlarında w sikili ile minion kesmeye çalışıyorum ama mana yiyor yanına gidip kesmeye çalışıncada karşıdaki range beni uzak tutuyor. build kurmada diğerlerine göre geç kalıyorum oyunlarda. eksikliğimin de bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Last hit çalış

• damage + % 50 crit OP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Sırf critic var diye Phantom Dancer felan alma.Talon'un attack speed'e ihtiyacı yok.Komboları yazmış arkadaşlar zaten

yok zaten genellikle dorans blade ile başlıyorum, boots ve the brulatizer alıyorum sonra botu mobility'e yükseltiyorum. ondan sonra youmuu çıkıyorum. b.f sword alıyorum. zaten bf sword aldıktan sonra rahat oynamaya başlıyorum ama bunu erken alıncada cd sorun yaratıyor.

talon benim ilk 6300'lüğüm sana birkaç tavsiye vereceğim build olarak şöyle yap
    Bot+3Pot'la Git Lane'ye Mid Git Derim Solotopta OffTanklar Seni Tokatlar Şehre Gönderir :)
    Sonra Şehre Gittiğinde Brutalizer Al Derim Sonra Phage Çık Ondan Sonra Youmuu Tamamla Ondan Sonra da Trinity'i Tamamla.Sonra Ben BT Alıyorum Bazen Killing Spreede Olan Offtankları Kesiyorum O Yüzden Armorları Fazla Olduğu İçin Kaçmaları Rahat Olacak Diye Frozen Mallet Alıyorum Talon'un Pasifini Saymıyorum Bile Şimdi Diyecekler Hem Frozen Mallet Hem Trinity Alınır Mı Diye?O 700 Health Bitene Kadar Ultinin Cooldown'u Doluyor 38Küsür Saniyede Doluyor Mübarek :) Ulti Açıyorum Ulti Kapanınca Youmuu Açıyorum Kesin Kurtuluyorum Son İtem Olarakta Q'nun Can Yakması İçin Infinity Edge Çıkıyorum E Attıysam Adama W Atıyorum ya da Düz Vuruyorum Sonra Q Atarsam Ölmezse Arkadaşların Dediği Gibi Ulti Aç-Kapa Yapıyorum Sonra Chat'e Bakıyorum Ve Şunları Görüyorum:
    ''Talon OP Pls Nerf Him!''

• teşekkürler önerileriniz için şimdi girip deniycem bi :)
  • Edit : Kill alamayışının nedeni de büyük iht lanede tf yi sen başlatıyorsundur skillerin bitince kill onda kalıyodur

Skill kombinasyonun yanlış başta dostum
    E skillini açıklarsam ne demek istediğimi anlarsın e skilli sadece blink ve 0.5 saniyeliğine silenceden ibaret değil o skilli kullandıktan sonra % olarak fazla damage vurursun yani başta bunu atman lazım yeniyim dediğin için w yu hemen atma doğru ayarla öyle at sonra q sonra r r yap
    İtem olarak başta 1650 bf sword alırsan rahatça kill alırsın earlyde .Build istermisin bilmiyorum ama ;
    Bot pot
    Doran stack
    5ms bot(sarı)
    Bf sword->infinity
    Life steal(trinityden sonra bt olarak bitir)
    Trinity(pharge-zeal-shen)
    Guardian angel(ben bile yaparım bazen arada kalırsan kurtulma şansın olsun)
    Last whisper( armor kasanları ezebilesin diye core item)
    Oynadıkça daha neler bilmediğini öğreniceksin talon biraz emek ister smartcast kullanırsan birde en yüksek verimi alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l FlushRoyaL l -- 24 Temmuz 2012; 10:12:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.