Şimdi Ara

Talon OP.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs Lys sebebiyle giremedim oyuna yazın başladım.Ve Talon spamlamaya başladım 40 Win 15 Lose. Mükemmel burst atıyor. AD ratioları çok yüksek. Neden seçilmiyor sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtemleri alınca çok güçlü ve oynaması çok zor değil lakin erken aşamada çok dayak yiyor bilen biri karşısında talon oynayamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w çok vuruyor nerf yesim
  • Lanede tokatlıyor çoğu kişi. W ile dürtsen minyonu ittiriyosun. E ile adama atlasan çok önde kalıyosun. Diyelim 3 level da all in yapıcan. E w aa q yaptın. Thunderlord patladı çok güzel hasar verdin, geri dönerken sen o hasara yakın sadece minyondan alıyosun. Katarina gibi manasız olsa kendi totemine e atsan çok iyi olacak da işte. Lux bile dövebiliyo lanede, q tutturursa bittin zaten. Ama kazayla bottan jungledan kill alırsan herkese tek atarsın. Bi video vardı youtube da master eloda bir talon. Kamplıyolar adamı lanede 7-8 kere ölüyor. Tiamat alıyor, youmunun eşyalarını alıyor. Bir iki kill alıp herkese tek atmaya başlıyor. 20-7 gibi bi kda ile kazanıyordu. Roam atabiliyorsan, safe oynayabiliyorsan talon oyna. Öbür türlü pek anlamı kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Lanede tokatlıyor çoğu kişi. W ile dürtsen minyonu ittiriyosun. E ile adama atlasan çok önde kalıyosun. Diyelim 3 level da all in yapıcan. E w aa q yaptın. Thunderlord patladı çok güzel hasar verdin, geri dönerken sen o hasara yakın sadece minyondan alıyosun. Katarina gibi manasız olsa kendi totemine e atsan çok iyi olacak da işte. Lux bile dövebiliyo lanede, q tutturursa bittin zaten. Ama kazayla bottan jungledan kill alırsan herkese tek atarsın. Bi video vardı youtube da master eloda bir talon. Kamplıyolar adamı lanede 7-8 kere ölüyor. Tiamat alıyor, youmunun eşyalarını alıyor. Bir iki kill alıp herkese tek atmaya başlıyor. 20-7 gibi bi kda ile kazanıyordu. Roam atabiliyorsan, safe oynayabiliyorsan talon oyna. Öbür türlü pek anlamı kalmıyor.

6 levele kadar sıkıntı çekiyor bu doğru ancak 6'da direk tekliyor ve late gamei aşırı güçlü tankları bile eritebiliyorum. Q'nun kanaması karabalta ile çok uyumlu. Kanama fiziksel hasar olduğu için karabalta direk stackleniyor. E'yi fullediğimizde %15 arttırıyor hasarı. Ha birde şu var musibet iksiri ile başlandığı takdirde 6'ya kadar bir şekilde idare edilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion007

w çok vuruyor nerf yesim

İlk seviyelerde olmasa da sonraki seviyelerde evet çok vuruyor

• Ilk lvldaki w nun dmgi cidden cok komik

• Earlyde 0 ötesi laningi aşırı aşırı zor bir de manası hemen bitiyor o lanei atlatıncaya kadar tilt eder adamı
  • kırılgan ap karakterlere karşı alınabilir lux kassadin ziggs felan
  • Mana potu kalktığından beri çöp. Kalkmadan evvelde çöptü ama bu kadar değildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok severim çok da karizmatik ama assassin alacaksam alacağım şampiyon talon olmaz lane aşaması en iğrenç assassin olabilir kassadininki bile daha iyi

• Lanede kafasına çok vuruyorlar,karşına bir cassio,viktor aldıklarında lane aşaması çok kötü geçiyor.Mecbur mid-late game'i bekliyorsun ama earlyde karsındakine büyük avantaj verdigin içinde pek parlayamıyorsun itemler-leveller eşit olmadan.Ki zaten oyunlar çogu zaman late'e kalmadan bitiyor.
  • diana gibi işte. Snowball olursa evet doğru herkese tek atıyor, snowball olmazsa assassin görünümlü yürüyen ward olarak devam ediyor oyunun geri kalanında. Assassin update ile ilk değişecek hero talon o zaman düzeltirler diye umud ediyorum.
  • Yetenek seti biraz kullanışsız.Sanki tek at yoksa öl diyolar sana.Çoğu suikastçide işini hallettikten sonra *** yı kurtarmak için bi mekanik vardır.İşte cd resetleme.Hareket hızı kazanma,gölgene geri dönme filan falan.Ama talonda böyle bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

diana gibi işte. Snowball olursa evet doğru herkese tek atıyor, snowball olmazsa assassin görünümlü yürüyen ward olarak devam ediyor oyunun geri kalanında. Assassin update ile ilk değişecek hero talon o zaman düzeltirler diye umud ediyorum.

Hiç böyle düşünmüyorum kasamasa bile late gamede her türlü döşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

quote:

diana gibi işte. Snowball olursa evet doğru herkese tek atıyor, snowball olmazsa assassin görünümlü yürüyen ward olarak devam ediyor oyunun geri kalanında. Assassin update ile ilk değişecek hero talon o zaman düzeltirler diye umud ediyorum.

late game de zaten kasmış olmanın falan pek bir etkisi kalmıyor yavaş yavaş oyun takım savaşlarına baron-ihhibitör almaya sarktığı için kasmamış olsanda bi şekilde toparlayabiliyorsun. late game'in olayı o zaten. O mantıkla bakmaman lazım.

lvl 1-11 arası iyi bir oyun geçirdiyse eğer talon, 11-18 arası surrender verdirtebiliyor. Eğer ki 1-11 arası 0-5 gibi bir skorla oynuyorsa dediğim gibi yürüyen ward olarak geziyor haritada. 18 lvl sonrası dakika olmuş 40 talon 1-10 olsa bile azcık farm yapsa asist alsa bi şekilde 3-4 item tamamlamış olacak zaten assassin olduğu için yine döşeyecek birşey değişmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 28 Ağustos 2016; 21:39:12 >

• quote:

quote:

quote:

late game de zaten kasmış olmanın falan pek bir etkisi kalmıyor yavaş yavaş oyun takım savaşlarına baron-ihhibitör almaya sarktığı için kasmamış olsanda bi şekilde toparlayabiliyorsun. late game'in olayı o zaten. O mantıkla bakmaman lazım.

Damage outputu aşırı fazla resmen alana tek atıyor. E-W-R yapsan bile karşı takımın ADCsi ve APCsi ölmüş oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Damage outputu aşırı fazla resmen alana tek atıyor. E-W-R yapsan bile karşı takımın ADCsi ve APCsi ölmüş oluyor.

benim bildiğim talonun asıl, harbi damage kaynağı Q. W sadece yardımcı damage slowlamak için ya da kaçanı indirmek için R ise zaten belli. Açıkçası ben W ve R nin alan hasarı olarak o kadar fazla vurduğunu düşünmüyorum tek atan Q benim bildiğim.

ayrıca eklemek istreim NA boards'ta talonun reworku hakkında uzunca bir konu var. Riot DEV de hak veriyor ki talon suan en kötü assassinlerden birisi olarak kabul ediliyor, damage azlığı, mana sorunu vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 28 Ağustos 2016; 21:42:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim bildiğim talonun asıl, harbi damage kaynağı Q. W sadece yardımcı damage slowlamak için ya da kaçanı indirmek için R ise zaten belli. Açıkçası ben W ve R nin alan hasarı olarak o kadar fazla vurduğunu düşünmüyorum tek atan Q benim bildiğim.

ayrıca eklemek istreim NA boards'ta talonun reworku hakkında uzunca bir konu var. Riot DEV de hak veriyor ki talon suan en kötü assassinlerden birisi olarak kabul ediliyor, damage azlığı, mana sorunu vb.

Oha oha. W 260+1.2 AD Ratio, R 450+1.5 AD Ratio. Bu AD Ratiolar hangi heroda var. W-R kombosu hayvan gibi vuruyor.

• Yakın menzilli olması koridor aşamasını zayıf kılıyor.Diğer menzilsizlerle karşılaştırıldığında geri kalıyor.Ayrıca rework falan muhabbeti olduğu için oynanmıyor,değişince patlar galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.