Şimdi Ara

Talon OP. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Katheryn

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

quote:

quote:

quote:

diana gibi işte. Snowball olursa evet doğru herkese tek atıyor, snowball olmazsa assassin görünümlü yürüyen ward olarak devam ediyor oyunun geri kalanında. Assassin update ile ilk değişecek hero talon o zaman düzeltirler diye umud ediyorum.

Hiç böyle düşünmüyorum kasamasa bile late gamede her türlü döşüyor.

late game de zaten kasmış olmanın falan pek bir etkisi kalmıyor yavaş yavaş oyun takım savaşlarına baron-ihhibitör almaya sarktığı için kasmamış olsanda bi şekilde toparlayabiliyorsun. late game'in olayı o zaten. O mantıkla bakmaman lazım.

Damage outputu aşırı fazla resmen alana tek atıyor. E-W-R yapsan bile karşı takımın ADCsi ve APCsi ölmüş oluyor.

benim bildiğim talonun asıl, harbi damage kaynağı Q. W sadece yardımcı damage slowlamak için ya da kaçanı indirmek için R ise zaten belli. Açıkçası ben W ve R nin alan hasarı olarak o kadar fazla vurduğunu düşünmüyorum tek atan Q benim bildiğim.

ayrıca eklemek istreim NA boards'ta talonun reworku hakkında uzunca bir konu var. Riot DEV de hak veriyor ki talon suan en kötü assassinlerden birisi olarak kabul ediliyor, damage azlığı, mana sorunu vb.

Oha oha. W 260+1.2 AD Ratio, R 450+1.5 AD Ratio. Bu AD Ratiolar hangi heroda var. W-R kombosu hayvan gibi vuruyor.

ulti o kadar vurmuyor yani tek kişiye bütün bıçakları tutturursan fazla vuruyor onun dışında gıdıklıyor yani alan hasarı sayılmıyor bile o. Dediğin kadar olsaydı millet offtank kasardı. Ayrıca W gidiş dönüş 260+ %120 bonus ad damage vuruyor ki bu o kadar fazla bir rakam değil. 300 ad olsa 100 base ad desek gidiş dönüş 260+240 yani 500 vuracak. Zedin Q su daha fazla vuruyor en basitinden. Kağıt üstünde çok görünebilir ama değil. Talon gerçekten diğer assassinlere göre az vuruyor. Sadece snowball olursa ve armor pen item'larını hızlı dizerse iş yapıyor.

Ayrıca talonun ultisi o kadar fazla ad ratio ve base damage'e sahip değil wikiyi açar bakardım da üşendim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 28 Ağustos 2016; 22:16:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

diana gibi işte. Snowball olursa evet doğru herkese tek atıyor, snowball olmazsa assassin görünümlü yürüyen ward olarak devam ediyor oyunun geri kalanında. Assassin update ile ilk değişecek hero talon o zaman düzeltirler diye umud ediyorum.

Hiç böyle düşünmüyorum kasamasa bile late gamede her türlü döşüyor.

late game de zaten kasmış olmanın falan pek bir etkisi kalmıyor yavaş yavaş oyun takım savaşlarına baron-ihhibitör almaya sarktığı için kasmamış olsanda bi şekilde toparlayabiliyorsun. late game'in olayı o zaten. O mantıkla bakmaman lazım.

Damage outputu aşırı fazla resmen alana tek atıyor. E-W-R yapsan bile karşı takımın ADCsi ve APCsi ölmüş oluyor.

benim bildiğim talonun asıl, harbi damage kaynağı Q. W sadece yardımcı damage slowlamak için ya da kaçanı indirmek için R ise zaten belli. Açıkçası ben W ve R nin alan hasarı olarak o kadar fazla vurduğunu düşünmüyorum tek atan Q benim bildiğim.

ayrıca eklemek istreim NA boards'ta talonun reworku hakkında uzunca bir konu var. Riot DEV de hak veriyor ki talon suan en kötü assassinlerden birisi olarak kabul ediliyor, damage azlığı, mana sorunu vb.

Oha oha. W 260+1.2 AD Ratio, R 450+1.5 AD Ratio. Bu AD Ratiolar hangi heroda var. W-R kombosu hayvan gibi vuruyor.

ulti o kadar vurmuyor yani tek kişiye bütün bıçakları tutturursan fazla vuruyor onun dışında gıdıklıyor yani alan hasarı sayılmıyor bile o. Dediğin kadar olsaydı millet offtank kasardı. Ayrıca W gidiş dönüş 260+ %120 bonus ad damage vuruyor ki bu o kadar fazla bir rakam değil. 300 ad olsa 100 base ad desek gidiş dönüş 260+240 yani 500 vuracak. Zedin Q su daha fazla vuruyor en basitinden. Kağıt üstünde çok görünebilir ama değil. Talon gerçekten diğer assassinlere göre az vuruyor. Sadece snowball olursa ve armor pen item'larını hızlı dizerse iş yapıyor.

Ayrıca talonun ultisi o kadar fazla ad ratio ve base damage'e sahip değil wikiyi açar bakardım da üşendim şimdi.

Aç bak wikiden. Ayrıca Talon'un W su Zed'in Q sundan fazla vurur. Zed'in Q su 230+0.9 AD Ratio. Talon'un W su 260+1.2 AD Ratio. Talon'un W sunun hem base damagei hem de AD Ratiosu daha yüksek.

• hocam jungle olarak oynadınız mı hiç jungle olarak nasıl olur sizce
  • Talon'u çok küçümsemişsiniz. Kill alana kadar çöp falan demişsiniz. 6 level olmuş bir talon baseden 2 kılıç alıp gelirse karşıdaki apc'yi kaşır. Öldürmese de base attırır. 6 olana kadar sabretmek zor değil. Çok yüksek bir eloda değilseniz rakip çokça hata yapacaktır. Roamlar falan derken basitçe oyunu kazanabilirsiniz.
  • Talon earlydede is yapar mid gamede de latede mevzu malesef zırh delmesine bakiyor

Earlyde 3 ya da 4 lvlde kesersen o lanede tokat manyağı yaparsin adami

W skili ilk seviyesi ahım şahım bir yani yok en iyi hasar attığı zaman mid gamede, latede zirhlandi mi attigina degmiyor. 1 duz vurus fazlasiyla kapatıyor

Zaten skillerin mana degeri fazla pasif sıkıntı

En iyi build gözümde
    youmumu hydra kirmizi son fisilti ebedi can biçen ölümün dansı kırmızı iksir

Bu buildde duz vurus daha fazla hasar attığı icin latedeki skiller pek anlami kalmafigindan dolayi skiller islevsel olarak kullanmak faydali

Mesela e ile atlar yavaslatirsin w ilede q aa ni sifirlar 2 kritik patlasa adc iptal zaten r ise yakalandığında yada iclerine atladiginda bas gitsin böylelikle karşılık verme hakkin olur (pembe atilirsa hizli combo yap ) r acan talon yakalnsa bile yaninda birini götürür

Runler kirmizi zirh delme sari can maviler seviyeye bagli buyu direnci buyukler ad

Bence pasifi karakter ya lvle bagli yada adye bagli zirh delme kazanmalı seklinde değiştirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 29 Ağustos 2016; 1:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: borembo

Talon earlydede is yapar mid gamede de latede mevzu malesef zırh delmesine bakiyor

Earlyde 3 ya da 4 lvlde kesersen o lanede tokat manyağı yaparsin adami

W skili ilk seviyesi ahım şahım bir yani yok en iyi hasar attığı zaman mid gamede, latede zirhlandi mi attigina degmiyor. 1 duz vurus fazlasiyla kapatıyor

Zaten skillerin mana degeri fazla pasif sıkıntı

En iyi build gözümde
    youmumu hydra kirmizi son fisilti ebedi can biçen ölümün dansı kırmızı iksir

Bu buildde duz vurus daha fazla hasar attığı icin latedeki skiller pek anlami kalmafigindan dolayi skiller islevsel olarak kullanmak faydali

Mesela e ile atlar yavaslatirsin w ilede q aa ni sifirlar 2 kritik patlasa adc iptal zaten r ise yakalandığında yada iclerine atladiginda bas gitsin böylelikle karşılık verme hakkin olur (pembe atilirsa hizli combo yap ) r acan talon yakalnsa bile yaninda birini götürür

Runler kirmizi zirh delme sari can maviler seviyeye bagli buyu direnci buyukler ad

Bence pasifi karakter ya lvle bagli yada adye bagli zirh delme kazanmalı seklinde değiştirilmeli

Tamamen yanlış bir build. Talon'a hydra zaten kasılmaz. En iyi build bot-mom-youmuu-lw-bc-drakthar. Bu buidle isterse karşındakinin 500 zırhı olsun ağır hasar bırakırsın. Talon latede cidden çok güçlü.

• Güzel bir kombo ile mükemmel işler yapabilirsin bence eskidende güzeldi hala daha güzel.
  • Bu buildin yanlis yani yok, sen agir bir hasar birakabilirsin çünkü komple zırh delme buildi ama ben 500 zirhli tanki keser cikarim

Gerek buildimde hasarım var çan calmam var gerek %40 cd ,gerek saldırı hızı var

Sezon 3 den beri oynarım bu buildle elmasa kadar çıktım zamani geldiginde challanger olacağım

Gece kılıcı(zed ultisi gibi ) her neyse talonun itemi degil

Mom ne oldugunu cikartamadim ama hydrasiz assasin olmaz, bide can çalma eksikligi earlydeki en buyuk eksiklik kesinlikle bulunmak zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 29 Ağustos 2016; 21:57:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.