Şimdi Ara

Talon Ve Lucain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İndirime giren bu iki hero öyle denk geldiki ikiside aklımda olan herolardı.Ama tabi sadece birini alıcak rp var,

Ben oyunlarda ad heroları oynuyorum genelde, xin.dari,master,garen,lee sin vs.

Yani "talon" diyor gönlüm ama sizce hangisi iyi ve kolay ögrenilebilir.

Lucain ? Talon ?

• Elma mı, vazo mu?
  • mercedesmi ? şahin mi ?
  • Lucain diye bir şampiyon olmadıgı icin Talon almak zorundasın.
  • Şu forumda bir konuya adam akıllı cevap veren biri olmadı.

Birde bak bu heroları oynuyorsan şunu denemelisin demiyor.

Yok şahinmi vazomu atmı eşşekmi abi kasın tamam post kasında bari azda olsa yardım olun
  • Hah . Ögretmende geldi.
  • Talon ap midleri eritir

Lucide en safe adc pick
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Rengar ı iade ediyorum reworkten sonra. Daha cok assassin sevdigim icin yeni Rengar bunu karşılamıyor. God Tier Lucian or 2. Tier Talon. Bana göre Talon kasılırsa TF de iyi iş çıkarır. Ben alıcam.
  • Sağol kardeşim peki benim oynadıgım heroları yazdım genel anlamda hangi ile rahat ögrenir oynabilirim sence teşşekürler.
  • Adc oynamiyorsan al talonu ama talon dediklerin gibi tanky degil saf assasin.. Rengara khaya ne kadar sacma olsada tank kasilir ama talon ve zed saf assasin dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 30 Mayıs 2014; 0:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Lucain diye bir şampiyon olmadıgı icin Talon almak zorundasın.

• Bana kalsa Jax oyunun taçsız kralıdır. Herşeyi mevcut rahat öğrenebilirsin. Talon u daha öncede oynamıştım fakat 6 level olana kadar aşırı zor. 6 levele kadar 1-2 kere ölürsen asla ve asla kolay toparlayamazsın. Lanelere baskın atarak kasılabilen bir şampiyon. Ultisi move speed, w slow, e gap closer ve slince sayesinde bota gittiğinde rahat 2 de 2. Oyuna yeni başladıysan Jax, Lucian, Braum, Caitlyn gibi şampiyonlar sana göre, Jax God Tier bir top lanerdır. Jax'te hayvani attack speed, kacmana kovalamana yarayan gap closer, oto atack resetleyici, AoE stun ve dodge yeteneği sadece Jax'te var. Herşeyi yerli yerinde. Sana terimleride öğreteyim.

Gap closer, mesafe kapatma.
    AoE, alan etkili.
    Stun, sersemletme.
    Slince, susturur ve yetenek yani skill kullanımını engeller.
    Dodge, şampiyonların düz vuruşlarından sıyrılmak, ıskalamak.
  • Yok uzun süredir oynuyorum hani çok eski'de degilimde jax'ı da oynuyorum yazmayı unutmuşum hemde riot vermişti. Bayadan beri hero almıyorum.

Gerçekten Luci'mi alsam talonmu alsan dşyen düşünürken indirime girdi. Hani sadece biri girse foruma konu bile açmaz alırdımda iki düşündügün.

Gri kostumlü artist hero girince acaba dedim birden.
  • Talon zordur, Lucian Talon a göre daha kolaydır. Talon, ADC leri, APC leri indirir. Lucian, korunduğunda tüm takımı. Önemli olan sen herkesten korkan zavallı, takımına muhtac ama korundugunda oyun taşıyan bir ADC mi olacaksın yoksa ADC, APC tekleyen bir assassin mi?
  • boş yapıyorsunuz. or'lu sorulardan gına geldi.
  • Lucien daha kolay ama bence talon al su an en iyi assasin benim gözümde
  • Lucian al geç dayı talon felan uğraşma
  • Hocam iyi bi oyuncu değilim ama fikrim şu yönde , bi hero alırken , önce denemelisin ya free iken yada bi arkadaşından vs... Deneme şansın yoksa videolarını izle. Bunları da geçtim amaç sadece oyun kazanmaksa kolay geleni al , hem kazanıp hem oynadığın herodan zevk almak istersen zor bile olsa seni çeken heroyu al. Adc kolay gibi görünse de, gördüğüm kadarıyla derecelide adc oynamak gerçekten zor. Tabi yeteneğin vardır orasını bilemem. Lucian iyi bir adcdir. Herkesin oynadığı jinxin de counterıdır. Tabi o da bi yere kadar. Bence deneme Şansın varsa dene ikisinide. Maddi sıkıntın yoksa da 5tlye bi 400rp daha alıp ikisinide alabilirsin. Yanlış bilgi verdiysem affola iyi oyunlar :)
  • Ne konusu açıcaz ? Yada ne soralım ? Forumlar ne için ?
  • Teşşekür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.