Şimdi Ara

Talon Ve Lucain (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Bana kalsa Jax oyunun taçsız kralıdır. Herşeyi mevcut rahat öğrenebilirsin. Talon u daha öncede oynamıştım fakat 6 level olana kadar aşırı zor. 6 levele kadar 1-2 kere ölürsen asla ve asla kolay toparlayamazsın. Lanelere baskın atarak kasılabilen bir şampiyon. Ultisi move speed, w slow, e gap closer ve slince sayesinde bota gittiğinde rahat 2 de 2. Oyuna yeni başladıysan Jax, Lucian, Braum, Caitlyn gibi şampiyonlar sana göre, Jax God Tier bir top lanerdır. Jax'te hayvani attack speed, kacmana kovalamana yarayan gap closer, oto atack resetleyici, AoE stun ve dodge yeteneği sadece Jax'te var. Herşeyi yerli yerinde. Sana terimleride öğreteyim.

Gap closer, mesafe kapatma.
    AoE, alan etkili.
    Stun, sersemletme.
    Slince, susturur ve yetenek yani skill kullanımını engeller.
    Dodge, şampiyonların düz vuruşlarından sıyrılmak, ıskalamak.

Jax'i bende sever överimde sen bildiğin kütüğüne aldın geceleri sizde kalsın league soğuk olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Bana kalsa Jax oyunun taçsız kralıdır. Herşeyi mevcut rahat öğrenebilirsin. Talon u daha öncede oynamıştım fakat 6 level olana kadar aşırı zor. 6 levele kadar 1-2 kere ölürsen asla ve asla kolay toparlayamazsın. Lanelere baskın atarak kasılabilen bir şampiyon. Ultisi move speed, w slow, e gap closer ve slince sayesinde bota gittiğinde rahat 2 de 2. Oyuna yeni başladıysan Jax, Lucian, Braum, Caitlyn gibi şampiyonlar sana göre, Jax God Tier bir top lanerdır. Jax'te hayvani attack speed, kacmana kovalamana yarayan gap closer, oto atack resetleyici, AoE stun ve dodge yeteneği sadece Jax'te var. Herşeyi yerli yerinde. Sana terimleride öğreteyim.

AoE, alan etkili.
    Stun, sersemletme.

Jax'i bende sever överimde sen bildiğin kütüğüne aldın geceleri sizde kalsın league soğuk olur :)

çoğu sitede god tierde gösteriliyor sonucta en üst tier. :)

• Niye rp ile hero alıyorsun ? 4800 zaten talon alacaksan bu ip biriktir al gereksiz safi şampiyona rp vermek.
  • roulles kullanıcısına yanıt
    Öylede bi kez hero alıcam rp ile onuda terich edemedim
  • Talon var bende bence pek yaramaz düşük lv'lerde sıkıntılı kasıncada karşıda renekton jax falan varsa yine bişey yapamıyor aldığımdan beri ilk gün kullandım sadece şimdi aklıma girdin girip bi el atacam
  • quote:

Bende Rengar ı iade ediyorum reworkten sonra. Daha cok assassin sevdigim icin yeni Rengar bunu karşılamıyor. God Tier Lucian or 2. Tier Talon. Bana göre Talon kasılırsa TF de iyi iş çıkarır. Ben alıcam.

adcyi saniyeler içerisinde aradan çıkartıp hiç bi şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaşan rengar mı karşılamıyor?
  • quote:

AoE, alan etkili.
    Stun, sersemletme.

+1
    Az önceki oyunumda karşıma Zed geldi dakika 10 ben 1-3-3'tüm roam atarak 11-5-12 bitirdim oyunu.Sonuç:Zafer

• şahin mi vazo mu ? aedyueagduheaduea

edit : talon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iBest -- 30 Mayıs 2014; 17:03:18 >
  • şöyle düşün, kasılan talon anti carry ama lucian da lanede çok iyi, safe pick, feedlenmemiş olsa bile çok iyi iş çıkarabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.