quote:Orijinalden alıntı: SanaldoctorVitaminsiz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Sanaldoctor Vitaminsiz Anne sütüyle beslenmeyen cocuklarda bu gibi durumnlar gözlenebiliyor
quote:Orijinalden alıntı: Romst3rquote:Orjinalden alıntı: Sanaldoctor Vitaminsiz Anne sütüyle beslenmeyen cocuklarda bu gibi durumnlar gözlenebiliyorAlıntıları Göster Yazık .
quote:Orijinalden alıntı: TunyabguYazık .Alıntıları Göster Sıcakdan Beyni Sulanmış birisi daha.... :S
quote:Orijinalden alıntı: GangStaR_Sıcakdan Beyni Sulanmış birisi daha.... :S Alıntıları Göster aga dupe yapakmı ama bi tanesini bana vercen yemin et.
quote:Orijinalden alıntı: Don'tForgetDeathaga dupe yapakmı ama bi tanesini bana vercen yemin et.Alıntıları Göster Tipik bir mongolluk . !
quote:Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobainTipik bir mongolluk . !Alıntıları Göster Chce cie wyruchac mala !!
quote:Orijinalden alıntı: RSnazdroviaChce cie wyruchac mala !!Alıntıları Göster iron neck vermez ama iron belt verir.
quote:Orijinalden alıntı: vtopiairon neck vermez ama iron belt verir.Alıntıları Göster Ziyaaaa Yapma Boyle
quote:Orijinalden alıntı: M A K A R Y O SokAlıntıları Göster bir şiir ile cevap vermek istiyorum ; EŞEĞİ SALDIM ÇAYIRA Eşeği saldım çayıra Otlaya karnın doyura Gördüğü düşü hayıra Yoranın da anasını Münkir münâfıkın soyu Yıktı harap etti köyü Mezarına bir tas suyu Dökenin de anasını Müfsidin bir de gammazın Malı vardır da yemezin İkisin meyyit namazım Kılanın da anasını Derince kazın kuyusun İnim inim inilesin Kefen dikmeye iğnesin Verenin de anasını Dağdan tahta getirenin Mezarına götürenin Talkınını bitirenin İmâmın da anasını Kazak Abdal söz söyledi Cümle halkı dahleyledi Sorarlarsa kim söyledi Soranında anasını Kazak Abdal
quote:Orijinalden alıntı: ZehirZemberekbir şiir ile cevap vermek istiyorum ; EŞEĞİ SALDIM ÇAYIRA Eşeği saldım çayıra Otlaya karnın doyura Gördüğü düşü hayıra Yoranın da anasını Münkir münâfıkın soyu Yıktı harap etti köyü Mezarına bir tas suyu Dökenin de anasını Müfsidin bir de gammazın Malı vardır da yemezin İkisin meyyit namazım Kılanın da anasını Derince kazın kuyusun İnim inim inilesin Kefen dikmeye iğnesin Verenin de anasını Dağdan tahta getirenin Mezarına götürenin Talkınını bitirenin İmâmın da anasını Kazak Abdal söz söyledi Cümle halkı dahleyledi Sorarlarsa kim söyledi Soranında anasını Kazak AbdalAlıntıları Göster Anne Baba Akrabamı Senin ?
quote:Orijinalden alıntı: RmTeamNoAnne Baba Akrabamı Senin ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: RmTeamNo Anne Baba Akrabamı Senin ? ikiz galiba
quote:Orijinalden alıntı: svs07quote:Orjinalden alıntı: RmTeamNo Anne Baba Akrabamı Senin ? ikiz galiba Alıntıları Göster keneler çogaldı yaf..