Maksat eylecen olsun yoksa o saat kadar bütün serverlere girip çıkarım
quote:
Orijinalden alıntı: o.gmc
Saat Başı oyunu kapatıp Tekrar aç. Takılıyo arada kullanıcı onay talebi gelmiyo yada hiç gitmiyo yani oyuna girmeyi denemiyo. dediğim saat başı kapat aç oyunu en fazla 5 saate girersin :)
Evet bunu denemelisin
Konuma bakın :P
Dün gece 4 saat denedim mars a giremedim 2 saat fln oldu şimdi deniyorum
arkadaşlar benim denediğim bişey var bi kaç yerdede okumuştum start dedikten sonra başlat>çalıştır>cmd yazın çıkan ekranda netstat -n yazıp enterlayın 121.128.133.30:15779 görünceye kadar sroyu kapatıp açın derim Not:internet sayfası vs nete bağlantılı bişey açmıyın yoksa rakamları arar durursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: black-man
arkadaşlar benim denediğim bişey var bi kaç yerdede okumuştum start dedikten sonra başlat>çalıştır>cmd yazın çıkan ekranda netstat -n yazıp enterlayın 121.128.133.30:15779 görünceye kadar sroyu kapatıp açın derim Not:internet sayfası vs nete bağlantılı bişey açmıyın yoksa rakamları arar durursunuz
hiç alakasıı yok milleti kandırma böle şeylerle
quote:
Orijinalden alıntı: o.gmc
Saat Başı oyunu kapatıp Tekrar aç. Takılıyo arada kullanıcı onay talebi gelmiyo yada hiç gitmiyo yani oyuna girmeyi denemiyo. dediğim saat başı kapat aç oyunu en fazla 5 saate girersin :)
Hiç gitmediğinde deniyor bence.Oyuna alıyor bekleyince.
quote:
Orijinalden alıntı: bad_sem16
quote:
kardeşim kandırmaya felan çalışmıyorum ben 3 tane sro açıp 3 ilede aynı id pw ile denetiyorum bu şekilde loader var yani anlıcan :) ama açarken clientlerin 28-29-30 şekilde olması lazım buna dikkat ediyorum sadece 28-29-30 da port numarasımı ne öle bişeydi sanırsam
Bak premium al diycem ama arkadaşların söylediğine göre artık premiumda işe yaramıyomuş bırak hiç kendini kasma dedikleri gibi saat başı çıkıp tekrar dene git tv izle denerken yoksa insan delirir yaw
Nasıl 1 dk premium Artık işe yaramıyomu
quote:
Orijinalden alıntı: Y[g]T
Bak premium al diycem ama arkadaşların söylediğine göre artık premiumda işe yaramıyomuş bırak hiç kendini kasma dedikleri gibi saat başı çıkıp tekrar dene git tv izle denerken yoksa insan delirir yaw
Premium mu ise yaramiyomus
quote:
quote:
quote:
kardeşim kandırmaya felan çalışmıyorum ben 3 tane sro açıp 3 ilede aynı id pw ile denetiyorum bu şekilde loader var yani anlıcan :) ama açarken clientlerin 28-29-30 şekilde olması lazım buna dikkat ediyorum sadece 28-29-30 da port numarasımı ne öle bişeydi sanırsam
e gardas öle anlatacan o zamann sende
quote:
quote:
quote:
quote:
e gardas öle anlatacan o zamann sende
28 nl porttan zor girersin diyorlar 30 gördünmü bırak denesin devamlı bende diğer kullanıcların yalancısıyım işe yaramaz diyorsan eğer ya pre alıcaksın yada salı günü 12:01 de giricen hemen
quote:
Orijinalden alıntı: karantina666
sırf bu bekleme yüzünden oyunu bıraktım
aynen shaiya oynuyom tak giriyo :d
AHAHAAHAHAHA
2 senedir giremiyorum ben oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: sehefer
Gold aldım chara yükletcem adam 2 gündür bekliyo en sonunda vermicek die korkuyorum..Tam 33 saattir deniyorum( 4.5 gün) apollo server hala girmedi...Bu sorun nasıl geçer bilen varsa söylesin ya..taktik maktik yok mu..
Dostum yanlışın var.33 saat 4.5 gün diyorsan Zaten oyuna girsende bişe yapamassın o kafayla :))
Çar denemeye devam ediyormu baktınmı ? Bazen 2-3 saat denedikten sonra hata veriyor denemiyor oyuna.Sen deniyor sanıyosundur.Ki Geçen gün gbot lar banlandı serverlar full checkti.
siz hala bu oyunu oynuyomusunuz ben bıraktım kurtuldum bu auto login sistemine geçildiğinde oyun botlardan geçilmiyordu, job sistemi öldüydü, oyunu oynamak için premium zorunlu hale geldiydi, birde bu auto login geldiğinde yeter dedim ve sildim. Çar hala duruyor 74 lvl Warrior isteyen olursa satayım ucuza, itemlerin yarısı soxtu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme