Bildirim
tam 33 saattir deniyorum... hala giremedim
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
1 sa. önce paylaşıldı
3'lü Boxer Seti Baskılı Beli Lastikli : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
7 sa. önce paylaşıldı
Kitchen Life 12 li Kendinden Yapışkanlı Kapaklı Kaşıklı Standlı Baharatlık Takımı Baharatlık Seti Kulplu Etiketli Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/kitchen-life-12-li-kendinden-yapiskanli-kapakli-kasikli-standli-baharatlik-takimi-baharatlik-seti-kulplu-etiketli-65175619
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
çarı denemeye bırakıcan yatıcan canın sıkılınca arada bakıcan girmemişse bida yatıcan xDmaksimum uranüs veya venüse 3 veya 4 sate kesin giriom -
Dün akşam bıraktım sabaha kalktım baktım hala deniyo.. 1 saatliğine kapattım saat 8 gibi açtım 12ye kadar denedİ Olmadı cumaya gittim geldim baktım hala deniyo..sonra kapadım..Saat 19.00 da açtım şu saat oldu hala deniyorum... -
Yapıcak bir şey yok. Silkroad bu kafayla bilemiyorum ne kadar daha dayanır. Gold botlara verdiği ayrıcalığı değeri normal üyelere verse ... -
Seninle beraber deniyen yüzlerce gbot var işin zor -
yav yaziktir...modemi kapa ac..5 kere tekrarla girme sansin arta bilir belki -
33 saat? rekor yapmışsın diyeceğimde
Şaka bi yana en geç 5 saate girmesi lazım. 5 saat içeriisnde girmezse oyunu tekrar kapat aç derim.
Gerçi bu aralar serverler boşkende pre olmayan charlar da bekleme ekranıyla oyunu deniyorsun...Bi gariplik var. -
Birkaç gündür bi gariplik var. Tıkladıktan 15dk sonra çıkış tuşunu kitliyor ve denemeyi bırakmış oluyor tekrar açıp kapamak gerekiyor.Ya da çıkış tuşu da aktifken kullanıcı onay talebi yazısı orada kalıyor ve hiç gitmiyor. Ve tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyoruz. Ben normalde 15dk da giriyorum fakat son birkaç gündür bu saçmalıklar yüzünden kolay giremez oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: sehefer
Gold aldım chara yükletcem adam 2 gündür bekliyo en sonunda vermicek die korkuyorum..Tam 33 saattir deniyorum( 4.5 gün) apollo server hala girmedi...Bu sorun nasıl geçer bilen varsa söylesin ya..taktik maktik yok mu..
1 gün = 24 saat ise 33 saat 1.5 gün ediyor
x+1=2 ise y=? -
hocam o kadar sürede girmesi lazım denemiyordur o yüzden olmuştur.kullanıcı onay talebi yazısı bir süre gelmezse enter'a basın yada çıkıp tekrar denemeye başlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: She Is Of Ren
quote:
Gold aldım chara yükletcem adam 2 gündür bekliyo en sonunda vermicek die korkuyorum..Tam 33 saattir deniyorum( 4.5 gün) apollo server hala girmedi...Bu sorun nasıl geçer bilen varsa söylesin ya..taktik maktik yok mu..
x+1=2 ise y=?
-
Saat Başı oyunu kapatıp Tekrar aç. Takılıyo arada kullanıcı onay talebi gelmiyo yada hiç gitmiyo yani oyuna girmeyi denemiyo. dediğim saat başı kapat aç oyunu en fazla 5 saate girersin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hılmı
quote:
Orijinalden alıntı: She Is Of Ren
quote:
x+1=2 ise y=?
son gün hariç öyle 24 saat denemiyorum dersanem vardı diğer günler gelince deniyodum yani toplam saat olarak 33 saat oldu bu arada dün aksam girdim 15dk kastım dc verdi :))
-
ben cuma saat 20 den beri bilgisayar i hic kapamadim :)... hala deniyor :D arada sadece kapayip tekrar aciyorum.. Kaç saat Olmuş :D -
Premium alın gençler bağlayın otomatiğe -
Premium var fakat oyuna almıyor , bu sorun nasıl düzelicek ( : -
Premium ile oyuna girme premiumu al yeni çıktı 300 silk artık böyle. . . -
-
sırf bu bekleme yüzünden oyunu bıraktım -
abartmaya gerek yok... Ben eos aen fazla 1.5 saatte giriyorum. Arkadasım pazar günü 2 saatte tibete girdi..
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X