Şimdi Ara

tam açılacağı sırada reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar..bilgisayarım ın power duğmeisne bsıyorum!!tam masaüstü ekranı geleceği sırada kendiliğnden reset atıyor arada bi şans olunca pc açılıyor sebebi ne olabilir..FORMAT atmayı düşünyorum düzelirmi??????????lütfen yardım..TEŞEKKÜRLER!!

• bilgisayarı güvenli kipde açmayı dene açılırsa yeni bir kullanıcı oluşturup o kullanıca açıp test edermisin
  • ben bi işlemci fanına bak derim ondanda değilse
    güvenli moddan açmayı dene..
  • arada açılıoyr normal bir şekilde ama bazende reset atıyor ..bilgisayarı tamire göndermiştik önceden hiç açılmıyordu 2 hafta sonra gönderdiler..format falan hiç atmamışlar. pc geldikten 1 hafta sonra birkere böle reset attı şimdi reset sıksık atıyor:S:S
  • Evet benimde aklıma gelen işlemcinin fazla ısınması. Başıma gelmişti. ilk açılışta daha fazla terformans gerektiği için işlemci çok kasıyor. ozamanda ısınma meydana geliyor. fanınız yerinden çıkmış yada işlmecinize soğutucu tam temas etmiyor olabilir. kontrol edin düzelecektir sanırım
  • bence güç kaynağından ..
    ramları yerine tak iyice kontrol et..
  • ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDE DE VAR BENDE ASUS LAP TOP VAR GERÇİ MODELİ BİRAZ ESKİ AMA DAHA ÖNCEDEN BU SORUNUM YOKTU BİR İKİ GÜNDÜR BAŞLADI BİLDİĞİNİZ GİBİ LAPTOP OLDUĞU İÇİN AÇIP FAN VEYA GÜÇ KAYNAĞI VEYA RAM KONTROLÜ YAPAMIYORUM SAFE MODDA DA AÇMAYI DENEDİM AÇILMADI YİNE RESET ATTI YAKLAŞIK 10 DENEMEDEN SONRA AÇILMAYI BAŞARDI TAM AÇILIP WİNDOWS XP GÖRÜNTÜSÜ ALTINDA TARAMA YAPARKEN RESET ATIYOR ACABA İŞLETİM SİSTEMİ HATASIMIDIR FORMAT ATMAK GEREKİR Mİ NELER ÖNEREBİLİRSİNİZ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • swiftsure sendeki işletim sistemi hatası eminim. Formatla düzelir.
  • bende de aynı sorun var :S
    bilgisayarı çalıştırıyorum güvenlik kipi istiyor güvenlik kipinde çalıştırıyorum açılır gibi oluyor reset atıyor tekrar başa dönüyor.
    hiç bir şıkta açılmıyor.:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.