Şimdi Ara

tam açılacakken monitörde 'no signal' yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb..pentium 4 bir pc var elimde detayli özelliklerini tam bilemiyorum simdi..sorun su ki..pc normal sekilde calisirken bir program adsl kurdum kurulum sonrasi restart yapti..restart esnasinda pc acilirken mönitörde herzaman ki yaz,ilar sekiller var..hatta windows xp taramasinada gelip tam oturum acilma sirasina gelince ekranda "no signal" ibaresi beliriyor.kasa normal calisiyor oysa..pcde cift oturum var ikiside sifreli giris ..ben "no signal" ibaresinden sonra sekme tusuna basarak imlecin oturum ac pozisyonuna getirip monitorde göremeden sifre girince pc aciliyor fakat hala görüntü yok..format attim..format sonrasi restartinda yine ayni durum oldu.ilk kez böyle birseyle karsilastim acaba donanimimda mi bir sorun var..

• ekran karı sürücüleri ile ilgilidir+ monitör hrz ayarını 60 hrz olarak deneyin..
  • Gilgisayarı Guvenli Kipde Başlat Ekran Kartının Driverini Kaldır Baştan Kur Düzelir Yada Enson Hangi Programı Yüklediysen Onuda Kaldır Yada Geri Yükleme Varya Onu Yap
  • dediklerinizi yapmak isterdim fakat sorun su ki monitör de bisi görünmüyorken bunlari nasil yapabilirim..2. format atar atmaz bile ayni sorunu veriyor daha herhangi bir program yüklemeden yani..
  • 1. yazdığın ile son yazdığın uyuşmuyor..?
  • tek yapman gereken şey kasayı açıp ekran kartını çıkarıp takmak sonra pc yeniden aç açılırken bios ayarlarına gir ve bios defult ve pc yeniden açılacaktır eğer bundanda bir sonuç alamazsan ekran çözünürlüğünden bir sorun vardır.

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctar33

dediklerinizi yapmak isterdim fakat sorun su ki monitör de bisi görünmüyorken bunlari nasil yapabilirim..2. format atar atmaz bile ayni sorunu veriyor daha herhangi bir program yüklemeden yani..

Güvenli Kipde Başlatırsan Sinyal Yok Demicek
  • sn sole bişi yapmış olabilirmisin ekran kartının ayarlarıyla oynamışsındır bnde yıllar önce yapmıştım..
    formatla halletmiştim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.