Şimdi Ara

Tam Ekran SWF (Flash) Oynatıcı (S60V5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün blogumda flash oyunlar paylaşmış ve bu oyunların tam ekran ve dokunmatik olarak oynanabildiğini söylemiştim ancak benim unuttuğum nokta v40 ve v50 güncellemesinden bu yana SWF dosyalarının da tam ekran oynatılması esnasında sanal tuş takımı gösteriliyor olmasıydı. (Ben çok uzun zamandır SWF oynatmıyordum telefonda)

Sonra gelen şikayetler üzerine biraz araştırma yaptım ve FSLauncher adında,bütün SWF ve Flash dosyalarını tam ekran ve uzatılmış (ekrana fitleyen) olarak dokunmatik şekilde oynatabilen programı buldum.

Uygulamanın tek kusuru,telefondaki klasörlerden sadece Telefon Hafızasındaki “Diğer” (Other) veya Hafıza Kartındaki “Diğer” (Other) klasörlerini okuyabilmesi.Yani SWF (Flash) dosyalarını bu konumlara kaydetmeniz gerekmekte.Bunun haricinde program mükemmel çalışıyor ve kendinden imzalı olduğundan imzalama işlemi de gerektirmiyor.

Programı kurduktan sonra zaten basit olan arayüzünde telefon hafızası veya hafıza kartı arasında geçiş yaparak,yukarıda belirttiğim klasörlere atmış olduğunuz oyunları veya diğer SWF dosyalarını listeleyebilir ve açabilirsiniz.

Programı indirmek için tıklayın.

Denemek için Amiral Battı,Solitaire gibi oyunları içeren bir flash oyun paketi için de buraya tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biojudas -- 17 Ocak 2011; 0:16:23 >

• Allah razı olsun.Harika bir şey.Yaptığın o blog var ya o blog...emeğin ödenmez...
  • Çok teşekkür ederim,faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.