klavyeden alt + enter tusuna aynı anda basarsan tam ekran olur direk
Ben home basic kullanıyorum tema değiştirme yok nasıl çözücem bu sorunu? Sadece pencere kenarlarını değiştirme var o da işe yaramadı.
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
adamsın ... 100 kişi yorum yazmıs 2-3 siteye baktım hiç biri çözmedi bu kökten çözdü. şimdi drekt full ekran oluyor ty.
quote:
Orijinalden alıntı: radef
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
adamsın ... 100 kişi yorum yazmıs 2-3 siteye baktım hiç biri çözmedi bu kökten çözdü. şimdi drekt full ekran oluyor ty.
Teşşekürler faydalı olduysa sevindim
Aynı sorun bende de var. Çözümü chrome tamamen kapatıp actıgım zaman düzeliyor.
benim sorun bsplayer da
kardeşim sana cevap vermek için hesap açtım biraz da konuyu hortlatıcam ama olsun daha iyi bir çözüm kesin çözüm öncelikle sağ tıklayıp grafik seçenekleri pano sığdırma ve tam ekrana ölçeklendir dersen hallolur bende de vardı 20 dk dir vardı yani internette araştırdım bulamadım sonra rastgele buldum ve oldu inşallah yardımcı olmuşumdur.kolay gelsin...
Görev yöneticisinden, ayrıntılar sekmesinde explorer.exe'yi sonlandırıp, Dosya > Yeni görevi çalıştır diyip oradan explorer.exe yazıp başlatmak işe yarayabilir.
Créw
kullanıcısına yanıt
Bence yanlışınız var bende Laptop var Orjinal Windows yüklü ama aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ve hala bulamadım..
Görev Yöneticisinden windows Gezginini sonlandır,veya yeniden başlat Görev Çubuğunu Kilitle yi işaretle benim sorunum bu şekilde düzeldi. Not: Düzelmez ise Yeniden Başlatmak gerekebilir.
Görev çubuğu na sağ tık > görev çubuğunu kilitle de
Bende yaşamaya başladım çözemedim sorunu.
Masaüstü modunda araç çubuğunu otomatik olarak gizle seçeneği aktif halde iken sorun yaşamıyorum.
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Wimdows 7 İçin Geçerli 1 . Görev Çubuğuna Sağ Tıkla 2. Görev Yöneticisi 3. Ayrıntılar Kısmına Tıkla 4. ''Explorer.exe '' yazısını Bul ve Seç 5. Delete Tuşuna Bas, Çıkan Soruya Evet de. 6. Dosya Seçeneğine Tıkla 7. Yeni Görev Çalıştır 8. Explorer.exe Yaz 9. Enter Tuşuna Bas Eğer Bu Yöntemle Düzelmediyse Durum Daha Ciddi Demektir. Şimdi Daha Ciddi Bir Diğer Yöntemi Anlatacağım. 1 . Görev Çubuğuna Sağ Tıklayıp Görev Yöneticisini Seçiyoruz 2. Dosya, Yeni Görev Çalıştır 3. Çıkan Arama Barına '' poweshell '' yazıyoruz ve alttaki kutucuğu işaretleyip Tamam Diyoruz. ( MAVİ EKRAN GELDİĞİNDE BURAYA KADAR DOĞRU ADIMLARLA GELMİŞİZ DEMEKTİR, DEVAM EDİYORUZ. 4.Mavi Ekran Geldiğinde 10 saniye bekleyelim Sonra Aynı Yazıyı Bir Daha Yazalım ( poweshell ) sonra enter tuşuna basıyoruz. 5. Şimdi Bilgisayar Bizden Emir Almaya Hazır . Vereceğim Kodu Kopyalayıp Mavi Ekrana (ctrl + v ) Kombinasyonu ile Yapıştırın, Kod ;
Yapıştırdıktan sonra ENTER tuşuna basıyoruz ve bekliyoruz. Bu İşlem Bilgisayarınızın Hızına Bağlı Olarak Birkaç Dakika Sürmektedir. Bilgisayarınızı Fişten Çekmeyiniz ... 6. En Sonra Mavi Ekranda c:/ windows / system32> yazı gelecektir. buraya exit yazıp bitiriyoruz. 7. Bilgisayarımızı Yeniden Başlatıyoruz .
Teşekkürler. Bazen tarayıcıda videoları tam ekran yapınca alttaki windows görev çubuğu gitmiyor. Dediğin gibi yapınca düzeliyor.
elazigspor
kullanıcısına yanıt
1 saattir bu sorunla uğraşıyordum ilk yönteminizle çözdüm.Çok teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_evran
Görev Yöneticisinden windows Gezginini sonlandır,veya yeniden başlat Görev Çubuğunu Kilitle yi işaretle benim sorunum bu şekilde düzeldi. Not: Düzelmez ise Yeniden Başlatmak gerekebilir.
Windows gezginini yeniden başlatmak sorunumu halletti. Teşekkürler.İhtiyacı olan bu yöntemi deneyebilir.
elazigspor
kullanıcısına yanıt
biraz hort ama teşekkürler 1.si işe yaradı. chrome ve youtube kaynaklı bir sorun olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme