Şimdi Ara

Tam ekran video izlerken başlat menüsü görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
56.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlat menüsünün görünmesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor, şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Wimdows 7 İçin Geçerli
    1 . Görev Çubuğuna Sağ Tıkla
    2. Görev Yöneticisi
    3. Ayrıntılar Kısmına Tıkla
    4. ''Explorer.exe '' yazısını Bul ve Seç
    5. Delete Tuşuna Bas, Çıkan Soruya Evet de.
    6. Dosya Seçeneğine Tıkla
    7. Yeni Görev Çalıştır
    8. Explorer.exe Yaz
    9. Enter Tuşuna Bas
    Eğer Bu Yöntemle Düzelmediyse Durum Daha Ciddi Demektir.
    Şimdi Daha Ciddi Bir Diğer Yöntemi Anlatacağım.
    1 . Görev Çubuğuna Sağ Tıklayıp Görev Yöneticisini Seçiyoruz
    2. Dosya, Yeni Görev Çalıştır
    3. Çıkan Arama Barına '' poweshell '' yazıyoruz ve alttaki kutucuğu işaretleyip Tamam Diyoruz.
    ( MAVİ EKRAN GELDİĞİNDE BURAYA KADAR DOĞRU ADIMLARLA GELMİŞİZ DEMEKTİR, DEVAM EDİYORUZ.
    4.Mavi Ekran Geldiğinde 10 saniye bekleyelim Sonra Aynı Yazıyı Bir Daha Yazalım ( poweshell ) sonra enter tuşuna basıyoruz.
    5. Şimdi Bilgisayar Bizden Emir Almaya Hazır . Vereceğim Kodu Kopyalayıp Mavi Ekrana (ctrl + v ) Kombinasyonu ile Yapıştırın, Kod ;

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Yapıştırdıktan sonra ENTER tuşuna basıyoruz ve bekliyoruz. Bu İşlem Bilgisayarınızın Hızına Bağlı Olarak Birkaç Dakika Sürmektedir. Bilgisayarınızı Fişten Çekmeyiniz ...
    6. En Sonra Mavi Ekranda c:/ windows / system32> yazı gelecektir. buraya exit yazıp bitiriyoruz.
    7. Bilgisayarımızı Yeniden Başlatıyoruz .

UMARIM FAYDALI OLMUŞUMDUR. FURKAN ÇELİK, ELAZIĞ TÜRKİYE ♥
  • Ekranı çift tıklatınca tam ekran olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

Ekranı çift tıklatınca tam ekran olmuyor mu ?

OLUYOR AMA BAŞLAT MENÜSÜ KAYBOLMUYOR
  • BAŞLAT MENÜSÜ AYARLARINDA HER ZAMAN ÜSTTE KALSIN İŞARETLİYSE ONU KALDIR SONRA RAHAT RAHAT İZLEYEBİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxxx86

BAŞLAT MENÜSÜ AYARLARINDA HER ZAMAN ÜSTTE KALSIN İŞARETLİYSE ONU KALDIR SONRA RAHAT RAHAT İZLEYEBİLİRSİN.

Malesef o başlat menüsü değil, windows araç çubuğudur. Ve windows ayar çubuğunda her zaman üstte seçeneği yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

BAŞLAT MENÜSÜ AYARLARINDA HER ZAMAN ÜSTTE KALSIN İŞARETLİYSE ONU KALDIR SONRA RAHAT RAHAT İZLEYEBİLİRSİN.

Malesef o başlat menüsü değil, windows araç çubuğudur. Ve windows ayar çubuğunda her zaman üstte seçeneği yoktur.

başlat çubuğuna sağ tıkla / özellikleri seç / görev çubuğunu pencerelerin üzerinde tut seçeneğinden oluyor diye biliyorum yanlış bilgi ise affola.
  • quote:

quote:

quote:

başlat çubuğuna sağ tıkla / özellikleri seç / görev çubuğunu pencerelerin üzerinde tut seçeneğinden oluyor diye biliyorum yanlış bilgi ise affola.

sanırım o dediğin xp 'de vardı ama benim w7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam sen bu işlerden anlıyor gibi görünüyorsun bu sorunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

quote:

quote:

Hocam sen bu işlerden anlıyor gibi görünüyorsun bu sorunu nasıl çözebilirim

Düzeltmek isterim, windows görev çubuğudur. Bayağı bir bakındım ama sizin sorununuzla alakalı bir ayar göremedim malesef. Kullandığınız medya oynatıcıdan belki ayarları vardır.

• Ben sorunu hemen size açıklayayım...

Bu sorunun sebebi, kullandığınız Windows sürümünün sahte olmasından dolayıdır. Ayni durumu bende yaşadım ve sorunun ne olduğunu bulana kadar kafayi yiyecektim az kalsın...
  • arkadaşlar oyunları falanda tam ekran oynayamıyorum artık yardım edin lütfen..
  • bilen kimse yok mu tam ekran yapına böyle görünüyor kaybolması lazımm

• Benim pc ingilizce ona göre yazıyorum muhtemelen bu ayardır.
    Windows araç çubuğu sağ tık, Properties, Taskbar,Taskbar buttons: Always combine, hide labels
    Bu ayar olabilir mi ?
  • arkadaşlar sorunu hala çözemedim yardım lütfen
  • hangi video oynatıciyı kullanıyorsunuz gom player kullanmıyorsaniz ben onu kullanıyorum bahsettiğin sorunu yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aynı sıkıntım var, ne yaptıysam olmadı, internet explorerda sorun yok ama mozilla opera google chorme da aynı sorun, ie de kullanamıyorum çok takılma oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

arkadaşlar sorunu hala çözemedim yardım lütfen

şimdi buldum bende windows temasını değiştir aero temalarını seçme klasik windows 7 temasını seç düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

arkadaşlar sorunu hala çözemedim yardım lütfen

şimdi buldum bende windows temasını değiştir aero temalarını seçme klasik windows 7 temasını seç düzeliyor

Kaç gündür bununla uğraşıyorum ne illetmiş arkadaş, internette video izlersin allta görev çubuğu olur, bazı oyunlarda tam ekran oynayamazsın bezdirmişti artık.

Foruma başlık açtım yazan olmadı hiç (yanlış yerde aradım sorunu). imdadıma yetiştin
    Çok sağol lord.Blade
  • Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihat Çelik

Benim pc ingilizce ona göre yazıyorum muhtemelen bu ayardır.
    Windows araç çubuğu sağ tık, Properties, Taskbar,Taskbar buttons: Always combine, hide labels
    Bu ayar olabilir mi ?

allah razı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.