Şimdi Ara

Tam Ne yapıcam derken ^^ buyrun içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam parasızlıktan ne yapıcam derken gelen sürpriz ^^ ( 1 yıldır oynamadığım charı online ettiğim ilk gün som ^^ )

Tam Ne yapıcam derken ^^ buyrun içeri

• Hayırlı olsun ne diyelim.
  • eyvallah saolasın
  • Hayırlısı olsun:)
  • Onu bunu bırakın.. yeni Uruchi videoları bekliyoruz sizden
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Onu bunu bırakın.. yeni Uruchi videoları bekliyoruz sizden

- Senden de okkalı bir Medusa Videosu bekliyoruz ilhancım . . .
  • HOH adam Warrior deilmi hacım uçmayın fazla.Full crit atsa yine kesemez ama force olsa belki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay kaldı oynama şu oyunu diyorum, şimdi som sword düşünce hiç bırakmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsburak5b

HOH adam Warrior deilmi hacım uçmayın fazla.Full crit atsa yine kesemez ama force olsa belki..

? Warrior - ? - Force ?

• quote:

HOH adam Warrior deilmi hacım uçmayın fazla.Full crit atsa yine kesemez ama force olsa belki..

Blader ım hacı. :)

Müco abi.. Medusa videosu değilde 100 levelde kendi çarımın tanıtım videosunu yapıcam. Ama öyle böyle değil :)) çok fena fikirler var aklımda.. Temmuz gibi anca yayınlarım.. bakalım :)
  • quote:

quote:

Blader ım hacı. :)

Müco abi.. Medusa videosu değilde 100 levelde kendi çarımın tanıtım videosunu yapıcam. Ama öyle böyle değil :)) çok fena fikirler var aklımda.. Temmuz gibi anca yayınlarım.. bakalım :)

İlhancım o Video fikirleri benim aklıma 3.5 yıldan beri geliyor da işte vakit bulamıyoruz iş güç'den yapamıyoruz . . .

• Hayırlı olsun bi ben düşüremedim şu Seal Of X ' lerden 1 yıl beklememize gerek yoktur inşallah
  • quote:

Onu bunu bırakın.. yeni Uruchi videoları bekliyoruz sizden

uruchi videosu olayı güzeldi ama bu sefer daha ütopik şeyler var kafamızda charlar daha sağlam ve Eu'yuz .. Eeee dicek olursanız paramparça edicez Pluto'yu ( kendi çapımızda ^^ ) theeric adlı kullanıcıya gelirsek :P olm kıskanma len xD bal gbi som düştü işte daha ne olsun merak etme staff düşünce sana wericem xD
  • hayırlı olsun
  • Ayni sey bana olmustu iki sene once girdigm charda ole ne vardi ne yoktu die girdim bi baktm 16 lvl sos bow dustu o zmnlar cok para ediodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.