tam parasızlıktan ne yapıcam derken gelen sürpriz ^^ ( 1 yıldır oynamadığım charı online ettiğim ilk gün som ^^ )
Hayırlı olsun ne diyelim.
eyvallah saolasın
Hayırlısı olsun:)
Onu bunu bırakın.. yeni Uruchi videoları bekliyoruz sizden
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
- Senden de okkalı bir Medusa Videosu bekliyoruz ilhancım . . .
HOH adam Warrior deilmi hacım uçmayın fazla.Full crit atsa yine kesemez ama force olsa belki..
1 ay kaldı oynama şu oyunu diyorum, şimdi som sword düşünce hiç bırakmaz
quote:
Orjinalden alıntı: gsburak5b
HOH adam Warrior deilmi hacım uçmayın fazla.Full crit atsa yine kesemez ama force olsa belki..
? Warrior - ? - Force ?
quote:
Blader ım hacı. :)
Müco abi.. Medusa videosu değilde 100 levelde kendi çarımın tanıtım videosunu yapıcam. Ama öyle böyle değil :)) çok fena fikirler var aklımda.. Temmuz gibi anca yayınlarım.. bakalım :)
quote:
quote:
Blader ım hacı. :)
Müco abi.. Medusa videosu değilde 100 levelde kendi çarımın tanıtım videosunu yapıcam. Ama öyle böyle değil :)) çok fena fikirler var aklımda.. Temmuz gibi anca yayınlarım.. bakalım :)
İlhancım o Video fikirleri benim aklıma 3.5 yıldan beri geliyor da işte vakit bulamıyoruz iş güç'den yapamıyoruz . . .
Hayırlı olsun bi ben düşüremedim şu Seal Of X ' lerden 1 yıl beklememize gerek yoktur inşallah
quote:
uruchi videosu olayı güzeldi ama bu sefer daha ütopik şeyler var kafamızda charlar daha sağlam ve Eu'yuz .. Eeee dicek olursanız paramparça edicez Pluto'yu ( kendi çapımızda ^^ ) theeric adlı kullanıcıya gelirsek :P olm kıskanma len xD bal gbi som düştü işte daha ne olsun merak etme staff düşünce sana wericem xD
hayırlı olsun
Ayni sey bana olmustu iki sene once girdigm charda ole ne vardi ne yoktu die girdim bi baktm 16 lvl sos bow dustu o zmnlar cok para ediodu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme