Şimdi Ara

Tam Otomatik, Dizel Max 1,6 motor Ekonomik Arac (50bin bütce) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: razumuhin

serçe al serçe 78 serçe

İnsanlar sana hiç bir çıkarları yokken yardım etmeye çalışıyor ve bir kaç kelime bir şey olsada vakitlerini ayırıyorlar.
    Yaşca benden büyüksnüz haddime düşmez ama takınmış olduğun tavırlar çok cirkin. O yüzden sana tavsiyem serçe al serçe!!!

Arkadas ne kadar alingan ve sorunlu insan varsa burdaymis. Hepinizden cok ozur diliyorum, sizleri uzdugum icin.
    Insanlarin vakitleri cok fazla sanirim gereksiz konularda yazi yaziyorlar. Vakit ayirmakmi yoksa bos vakitten ne yapacagini bulamayip Ne yazildigi belli basliklarin altina alakasiz seyler yazmakmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmiLeY

quote:

Orijinalden alıntı: razumuhin

serçe al serçe 78 serçe

İnsanlar sana hiç bir çıkarları yokken yardım etmeye çalışıyor ve bir kaç kelime bir şey olsada vakitlerini ayırıyorlar.
    Yaşca benden büyüksnüz haddime düşmez ama takınmış olduğun tavırlar çok cirkin. O yüzden sana tavsiyem serçe al serçe!!!

Arkadas ne kadar alingan ve sorunlu insan varsa burdaymis. Hepinizden cok ozur diliyorum, sizleri uzdugum icin.
    Insanlarin vakitleri cok fazla sanirim gereksiz konularda yazi yaziyorlar. Vakit ayirmakmi yoksa bos vakitten ne yapacagini bulamayip Ne yazildigi belli basliklarin altina alakasiz seyler yazmakmi?

Hepimiz sorunluyuz

• audi'den sonra renault sürüş dinamikleri, konfor ve kalite açısından biraz yavan gelecektir. o bakımdan dsg li herhangi bir vw daha uygun olur diye düşünüyorum.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

audi'den sonra renault sürüş dinamikleri, konfor ve kalite açısından biraz yavan gelecektir. o bakımdan dsg li herhangi bir vw daha uygun olur diye düşünüyorum.

kolay gelsin.

katılıyorum.
  • Önceki mesajımda belirttiğim gibi megane hb kesinlikle kalitesiz bir araç
    test sürüşü yaparsan demek istediğim anlarsın
    konsol kucağında gibi ve arka diz mesafesi çok az, resmen tasarım hatası var araçta.
    malzeme kalitesi renoya göre ciddi artış olsa da günümüzde çok sıradan bir kalitede...
    sispansiyon?, direksiyon tepkileri?, 50bin e geldiğinde araçta neler olacak? tıkırtı, fitil sesi vs
    Dci motorun alt devirlerde cansızlığını da hatırlatırım.
    Bu araç süper donanımlı da olsa alınmaz...
    hele ki jetta ile bahsettiğin donanım avantajları kalite/konfor farkına nazaran çok kritik ve önemli değil, sonradan temin edilebilir.
    VAG araçlara odaklanmanızı öneririm.
  • fazla söze gerek yok vw grubu babalar gibi octavia üstelik 2010 model jettadan falanda daha donanımlı şimdiden hayırlı olsun bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2010-model-octawia-39752763/detay
  • Hah şöyle yaw, sorunsuz arkadaslar da varmıs. Allah hepinizden razı olsun Ayktcan sunshines35 Mono87 effendy75 famouse L.J drmca
    Buradan beklentimde bu idi. Tekrardan tesekkur ederim degerli görüsleriniz icin.
    Bulabilirsem bir octavia test edeyim ben.
    52bine elegance 1,6 tdi dsg icin fiyat vermislerdi. Liste fiyatı 54bin sanırsam.
    Vw grubu araclar kesecek bizi gene heralde...
    Herkese tekrardan saygılar
  • quote:

Hah şöyle yaw, sorunsuz arkadaslar da varmıs. Allah hepinizden razı olsun Ayktcan sunshines35 Mono87 effendy75 famouse L.J drmca
    Buradan beklentimde bu idi. Tekrardan tesekkur ederim degerli görüsleriniz icin.
    52bine elegance 1,6 tdi dsg icin fiyat vermislerdi. Liste fiyatı 54bin sanırsam.

diğer kişiler sorunlu mu yani bizler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Hah şöyle yaw, sorunsuz arkadaslar da varmıs. Allah hepinizden razı olsun Ayktcan sunshines35 Mono87 effendy75 famouse L.J drmca

diğer kişiler sorunlu mu yani bizler?

Aslında hepimiz sorunlu değil miyiz

• quote:

Demek ki VW grubu araçları önermek gerekiyormuş sorunsuz bir arkadaş olmak için.

Arkadaşım kusura bakma ama "özrü kabahatinden büyük" derler ya tam o durum seninkisi.

Sana yeni aracınla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Haluk
  • quote:

birisinin asist yapması için neden bu kadar uğraştınki.
    çarpık bacak çek arabası renaultun eline su dökemez.
  • quote:

hyundai 1.6 CRDi 115PS PRIME OTM 47.100 TL *fiyat avantajı pek yok, tüketim otomatik verileri digerlerine(vw ve renault) göre yuksek.
    octavia beyaz dsg dizel Elegance 52bin fiyat verdiler(dun aradılar opsiyonlu bir arac bosa cıktı diye).
    Seat da hosuma giden model Leon onun icinde 47bin fiyat aldım. (Sportif sert bir arac gibi düsüncem olustu)
    Jetta TDI DSG Beyaz Comfortline 56.600TL fiyat aldım. Ellerinde arac olmadıgı icin bu araca kaparo verdim. Subat sonu teslim.
    Renault test aracı izmire gelmis plaka cıkınca test edicem. Almayı dusundugum aracın aynısını test edecegim. Fluence Privilage EDC
    Renault u test eddikden sonra 19 ocak da showroom a gelecek Jetta yı da görup son kararımı verecegim sanırım.

Şimdi Renaultda (Sadece megane HB ve Fluence de EDC var) olup da Jetta olmayan özellikler nedeniyle kararsızım.
    Alacagım 56.6binlik jetta olmayanlar ve olmasını istersem rahat 3-4ay beklemem gerek ve 5bin yada fazla daha para vermeliyim
    Sunroof yok
    Navigasyon yok, olsada harita sorunu nedeniyle calısmayacak
    Bluetooth yok, hazırlık var kullanım icin 500 kadar ödemek lazım
    Anahtarsız giris ve motor calıstırma yok
    Klima manuel
    Xenon far yok
    Otomatik Katlanabilir ayna yok
    Hız sabitleme yok
    Sogutmalı torpido yok (cok önemli degil ama belki işe yarar)

Jettanın + ları
    Önde de park mesafe sensor var (2. araba eşim daha cok kullanacak işe yarayacaktır)
    Volkswagen kalitesi, ismi ve 2. eldeki yuksek degeri.
    Baskada bisey yok

Renault Fluence 1.6 Manuel Benzinli kullanıcısıyım aracım full. 1.5 Dizel , EDC Şanzıman bir fluence'i jetta ile kıyaslamam bile. Hem full , hem daha ucuz , hemde fluence mükemmel bir araç..

Kimseye bakma burda yok renault audi'den sonra sürüşü yavan gelicekmiş. Arkadaşım sen bindin mi fluence'e ?? Ben onda aldığım zevki hiçbir araçta alamıyorum. Birde otomatik olsa başka birşey istemem.. ki değiştiricem zaten dizel otomatik düşünüyorum ilerde. Renault'a giydiriyo millet ama bir tanesi test etmemiştir gidip fluence'i. Tamam eski araçları kötü olabilir ama renault artık aştı.. EDC şanzımanı DSG'den çok daha iyi , donanım full herşey var yok yok

Araçla ilgili tek şikayetim şirket aracı olması

Git fluence'i kullan EDC'lisini kullan bide tartışmazsın bile burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ocak 2011; 1:26:54 >

• Çevremde "Renault araca binilir mi, Renault şöyle kötü, böyle teneke, beş para etmez" deyip şu anda renault'a binen insanlar şu anda da Renault'u öve öve bitiremiyor. İnsanların en büyük hatası en ufak bir fikir sahibi olmadan renault'u gereksiz bir biçimde karalamaları. Aynı şey Fiat içinde geçerli.

Belli ki sırf vw grubu arabaları övmek ve övdürmek için konu açmışsınız.

Siz iyisi mi, serçe alın serçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Çevremde "Renault araca binilir mi, Renault şöyle kötü, böyle teneke, beş para etmez" deyip şu anda renault'a binen insanlar şu anda da Renault'u öve öve bitiremiyor. İnsanların en büyük hatası en ufak bir fikir sahibi olmadan renault'u gereksiz bir biçimde karalamaları. Aynı şey Fiat içinde geçerli.

Belli ki sırf vw grubu arabaları övmek ve övdürmek için konu açmışsınız.

Siz iyisi mi, serçe alın serçe.

Aynen öyle başta benim arkadaşım var vw polo'ya biniyordu yeni polo. Renault'tan birşey olmaz dedi bir kere sürdü , inmek istemedi..

• yeni jettalardaki kalite dususu nedeni ile octavia bile almayi dusunuyorum. full elegance octavia tdi dsg 52bin arac hazirda var. renault fluence yada megane hb de almayi dusunuyorum ama edc sanzuman arac yok diyorlar ve mart basina gun veriyorlar...
  • fluence bir vw kadar güvenli olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

fluence bir vw kadar güvenli olabilir mi?

neden olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

fluence bir vw kadar güvenli olabilir mi?

Evet.
  • şu vw hayranlığına bitiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.