Krups full metal iç akşam var ama çıkarıp temizleyemiyorsunuz. Metal celik öğütücü var. Saeco plastik iç akşam temizliği kolay ama yağlama yapmak gerek arada. Seramik öğütücü var. Philipslerde 2 bardak sütlü kahveyi aynı anda yapılamıyor bu yüzden pek düşünmüyorum. Krups ve saeco kullanan bilen var ise tavsiye hangisini edersiniz? |
Tam otomatik kahve makinesi marka tavsiye.
-
-
Saeco philips gaggia aynı grup, makineler mekanik açıdan hemen hemen aynıdır (Seramik/plastik). Saeconun philipsten farkı büyük ekran arayüzü ve kayıtlı kahveler. -
biz en ucuzu diye siemens eq 300 aldık dijital ekranı yok ama eski metod tuşlara basarak bir sürü ayar yapılabiliyor.
sanıyorum iç ünite eq500 ile aynı o yüzden 5 bin fark vermeye değmez.
eq300 piyasadaki en ucuz otomatik makinaydı tutulunca mıdır nedir 14 bine zıplamış 4.5 - 5 binlerdeydi.
hafif orta ve sert ayarı var.
daha fonskiyonlu makinalarda ekstra yumuşak ve ekstra sert seçenekleri de oluyo.bunda 3 adet
bir şişeye 2-3 porsiyon cafe creme yapıp buzdolabında soğutarak aynı gün sütle veya sosla güzel soğuk kahveler de yapılıyor.
eq 300 güzel makina biraz sesli -philipsler daha az sesli- delonghiler daha da az sesli diyebilirim.
ama hiçbiri süper sessiz değil.öğütürken basınç verirken mutlaka bir ses oluyor.
bir de iç temizliğini uyarı vermeden sık sık yapmanızı tavsiye ederim.
1 ay bekletmeyin kahvenin tadına etki ediyor.
-
Arkadaşlar siemens de eq700 ve eq6 plus s700 arasında kaldım sizin öneriniz ne olur ? Evdeki 10 yıllık tam otomatik delonghiyi değiştirmek istiyoru
Benzer içerikler
- çift su girişli çamaşır makinesi tek girişle çalışırmı
- no-frost derin dondurucu arasındaki fark
- daire girişi kireç önleyici kullananlar
- bulaşık makinesi tuz ayarı
- aspiratör davlumbaz farkı
- dyson saç şekillendirici
- en iyi su sebili
- en iyi robot süpürge
- en iyi dumansız elektrikli izgara
- en ince robot süpürge
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X