Şimdi Ara

Tam türkçe mekanik mümkün olduğunca sessiz klavye tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 600 Tl bütçem var. Aslında led ışıklanladırmada hiç önemli değil. Gigabyte k83 ışıksız olup red switchleriyle benim için çok uygundu ama şu an bulunmuyor. Yarı mekanik gurubundan cooler master masterkeys lite gördüğüm ve sevdiğim bir klavye ama oda eski fiyatında değil. Gönlümde olan mx red silent switchli klavye ama bulması güç. İki klavye dikkatimi çekiyor biri Asus tuf gaming K7 biride corsair k68 rgb olmayan. Asus tuf gaming k7 de açık gri ve koyu gri olmak üzere iki çeşit switch olabiliyor.
    Klavyede aradığım özellikler mümkün olduğunca sessiz bir mekanik. Tam türkçe yani kesinlikle ingilizce ışıklı klavye üzerine boyayla şğüöç gibi harfler yazılmamış olacak hepsi orjinal ve ışıklı olacak (klavye ışıklıysa). Enter tuşu orjinal türkçe klavyede olması gerektiği gibi büyük olacak yani back space gibi tek slot kalınlığında olmayacak çift slot kalınlığında olacak.

Durum budur yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

• Asus Tuf Gaming K7 alındı arkadaşlar. Gayet memnunum.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Üründen memnun musun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaintOnly kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Ben de 480 tl ye itopya'dan aynı klavyeyi aldım. kullanıcı yorumları olsun, fiyatı olsun çok cezbetti beni 480 TL değil 1000 TL olsada ederi var gibi duruyor... hocam suyun altında yıkaya biliyor musun? klavyeyi, onu merak ediyorum.

Hayırlı olsun. Su geçirmezliği var ama su altında yıkayacak kadar değil diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintOnly

Ben de 480 tl ye itopya'dan aynı klavyeyi aldım. kullanıcı yorumları olsun, fiyatı olsun çok cezbetti beni 480 TL değil 1000 TL olsada ederi var gibi duruyor... hocam suyun altında yıkaya biliyor musun? klavyeyi, onu merak ediyorum.
    750 hocam şu an, baya iyi fiyata almışsınız.
  • Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın

• kaygılısayko K kullanıcısına yanıt
    Sağolun, daha kullanmak nasip olmadı 🙂 1 aydan kısa süreye askerliğim biticek. İnşallah o zamana 🙂

Şafağa bir şey kalmamış hayırlı tezkereler

• kaygılısayko K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 🙂

Rica ederim

• Bende itopyadan aldım, ancak ürün problemli çıktı, Asus ile mail yolu ile problemi çözmeye uğraştım ve olmadı ! ardından geri gönderdim, bakalım ne olacak ?Tam türkçe mekanik mümkün olduğunca sessiz klavye tavsiyesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.