Şimdi Ara

Tam umutlarım tükenirken.. Epson yazıcı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazıcı kullanmak işin ince noktalarını bilmeyenler için büyük sorun .. çünkü bende bu durumdayım buyuk masraflar yaptım .. yazıcının fiyatının ıkı katını gecti neredeyse.. bu baslığı açmamdaki sebeb hem yazdırma kafası ıle sorun yasayan arkadaslar ıcın hemde yenı yazıcı alıcak arkadaslar ıcın akıllarında bır fıkır olusması ıcın acılmıstır... öncelıkle bundan bır kac yıl once 150 ytl ye epson dx 3850 yazıcı tarayıcı aldım ıcınden gelen kartuslar 10 15 basımdan sonra bıtıverdı.. sonra tekrar orjınal kartus setı aldım 75 ytl ye bunu da kullandım 50 basım yapmadan buda tukendı .. sonra bır ılanda kartus dolum yazısını gordum epsonlar çiplii olduğu ıcın dolum yapmak kolay olmuyor neyse kartusları 20 ytlye doldurttum tam sevınıyordum ucuza kartus dolumunu gerceklestırdım dıye fakat bu seferde murekkep yazıcının ıcıne aktı.. yapıcak bırsey yoktu kapıt havlularla adam akıllı temızledım .. sonra yazıcı ıle pek ısım kalmayınca uzun sure bır kenarda bekledı takı gecen haftaya kadar bır ısım oldu cıktı almam gereklıydı .. sonra ınternetten oto resetlı kartus dolum setı aldım gercekten harıka bır urun kolayca dolum yapılabılıyor. bu kartusları taktım heyecanla cıktı almaya hazırlanırken yazıcı yatay cızgıler vermeye basladı bu epsonlarda klasık olan bır sorunmus aldığım yere goturdum adamlar yazıcı kafasının değişimesi gerektığını astarı yuzunden pahalı olacağını soyledıler sonra normal yazıcı tamırıyle uğrasan bır yere goturdum oda tamır edemedı. eve getırdım bır sınırle ve yenıden cıktı almak ıstedım. bu sefer en ust kalıtede basımı sectım ve sonuc ıyıye yakındı hıc olmassa 75 ytl ye aldığım setı ıyı kotu kullanabılecektım .. bu kadar tecrubeden sonra yazıcı alacak arkadaslara ve epson kullanan arkadaslara tavsıyelerım sunlardır:

mutlaka kartusdan yazan yazıcıları tercıh etsınler .. suan pıyasada bunlardan uretılıyormus artık..
    epson kullanan arkadaslarda yatay cızgı var ıse en ust kalıtede basımı tercıh etsın ler bır nebze durum duzelıyor..

saygılarımla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.