Şimdi Ara

Hp'nin bitmek tükenmek bilmeyen yazıcı kartuş sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 yıldır hp yazıcı kullanıyorum. Bu güne kadar hiç kartuş doldurmadım. Hep orijinal kartuş alıp taktım. Fakat belirli bir süre sonra sürekli aynı hatayı verip duruyor. Biliyorsunuz kartuşlardan biri çalışmazsa yazıcı hiç bir halta yaramıyor. Ne fotokopi çekiliyor ne de tarayıcı çalışıyor. Kartuş'un yarısı dolu, son kullanma tarihi geçmedi, bu havada mürekkebin donması da imkansız nedir bu sorun? Onlarca şey denedim. Hiçbiri işe yaramadı. Var mı böyle bu işi kökten çözecek pratik bir yöntem?

• Valla al bi canon keyfine bak dicemde canonun kartuşlarıda hemen bitiyor ve dolum yapılınca görmüyor makine

MP490 için söyledim.
  • dostum hata sende o kadar parayı bosuna harcıyosun git bi lazer yazıcı al keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Yaklaşık 2 yıldır hp yazıcı kullanıyorum. Bu güne kadar hiç kartuş doldurmadım. Hep orijinal kartuş alıp taktım. Fakat belirli bir süre sonra sürekli aynı hatayı verip duruyor. Biliyorsunuz kartuşlardan biri çalışmazsa yazıcı hiç bir halta yaramıyor. Ne fotokopi çekiliyor ne de tarayıcı çalışıyor. Kartuş'un yarısı dolu, son kullanma tarihi geçmedi, bu havada mürekkebin donması da imkansız nedir bu sorun? Onlarca şey denedim. Hiçbiri işe yaramadı. Var mı böyle bu işi kökten çözecek pratik bir yöntem?

http://www.cescesor.com/
    burayı bir incele.. dolum kitleri var.. çok kolay dolum yapabiliyorsun.. chip resetleyiciden tut da orjinal mürekkebe kadar hepsi var.. bir kutu dolum kitiyle sanırım 10 kere falan kartuş doldurabiliyorsun. kolay gelsin..

• Kartuş dolumu yapan yerler genelde daha iyi yardımcı olurlar.
    Bazı makinelerin muadil ürünleri olduğu gibi bazı makinelerde de toner doldurulduktan sonra ayrıca çipi için işlem yapmak gerekiyor.
    Kullanımınıza göre HP ya da Samsung yazıcı/tarayıcı/fotokopi ürünleri 300-400 TL arasında bulabilirsiniz.
    Kullanım yoğunluğunuza göre siyah/beyaz baskılarınız için 150-250 TL aralığında Hp bin serisi laser kullanmanızı ve renkli baskılarınız için ayrı bir yazıcı almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exoticboy

quote:

Yaklaşık 2 yıldır hp yazıcı kullanıyorum. Bu güne kadar hiç kartuş doldurmadım. Hep orijinal kartuş alıp taktım. Fakat belirli bir süre sonra sürekli aynı hatayı verip duruyor. Biliyorsunuz kartuşlardan biri çalışmazsa yazıcı hiç bir halta yaramıyor. Ne fotokopi çekiliyor ne de tarayıcı çalışıyor. Kartuş'un yarısı dolu, son kullanma tarihi geçmedi, bu havada mürekkebin donması da imkansız nedir bu sorun? Onlarca şey denedim. Hiçbiri işe yaramadı. Var mı böyle bu işi kökten çözecek pratik bir yöntem?

http://www.cescesor.com/
    burayı bir incele.. dolum kitleri var.. çok kolay dolum yapabiliyorsun.. chip resetleyiciden tut da orjinal mürekkebe kadar hepsi var.. bir kutu dolum kitiyle sanırım 10 kere falan kartuş doldurabiliyorsun. kolay gelsin..

Bir ara dolum seti almayı düşündüm fakat yine hata vermesinden çekindim. Dediğim gibi orijinal kartuş takmama rağmen bir süre sonra yazıcı kartuşu hatası veriyor. Bazen renkli bazen de siyah kartuşta başıma geliyor. Kartuşu temizleyip yerine takıyorum 1 defa yazdırdıktan sonra yine aynı hatayı veriyor. İyice bıkkınlık verdi.

• Arkadaşlar zaten bundan sonra alacağım yazıcı kesinlikle hp olmayacak. Çok yarı yolda bıraktı beni. Sanki gidip yeni kartuş alayım diye inadına hata veriyor. Hadi bitmesine yakın olsa neyse, daha yarısı dolu. Sürekli aynı olay oluyor. Şimdi yenisini alsam sorunsuz kullanacağım biliyorum. Ama bir kaç ay sonra bitmeden yine aynısı olacak.

Benim yazıcı hp c4780. 2 yıla yakın kullanmama rağmen daha çok temiz. Hala ilk aldığım günkü kadar yeni. O yüzden şimdi gidipte yeni yazıcı almanın manası yok. Zaten aşırı şekilde kullanmıyorum. Özellikle Wifi olduğu için satın almıştım. Notebook kullandığım için wifi özelliği olmayan yazıcılar pek işime yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar zaten bundan sonra alacağım yazıcı kesinlikle hp olmayacak. Çok yarı yolda bıraktı beni. Sanki gidip yeni kartuş alayım diye inadına hata veriyor. Hadi bitmesine yakın olsa neyse, daha yarısı dolu. Sürekli aynı olay oluyor. Şimdi yenisini alsam sorunsuz kullanacağım biliyorum. Ama bir kaç ay sonra bitmeden yine aynısı olacak.

Benim yazıcı hp c4780. 2 yıla yakın kullanmama rağmen daha çok temiz. Hala ilk aldığım günkü kadar yeni. O yüzden şimdi gidipte yeni yazıcı almanın manası yok. Zaten aşırı şekilde kullanmıyorum. Özellikle Wifi olduğu için satın almıştım. Notebook kullandığım için wifi özelliği olmayan yazıcılar pek işime yaramaz.

Hp ile alakalı değil, eski tip mürekkep kartuşlu yazıcıların genel sorunu bu.
    Laser modellerde de wireless özellikli bulabilirsiniz ama öncelikle kartuş dolumu yapan bir yere yazıcı almak istediğinizi belirterek danışın.
    Laser makinelerde muadil ürünler ve dolum konusunda tavsiye ettikleri yazıcılar üzerinden seçim yapın.
    Siz ne kadar temiz kullansanız da maalesef mürekkep püskürtmeli yazıcılar artık pahalı maliyeti olan eski teknoloji.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

Arkadaşlar zaten bundan sonra alacağım yazıcı kesinlikle hp olmayacak. Çok yarı yolda bıraktı beni. Sanki gidip yeni kartuş alayım diye inadına hata veriyor. Hadi bitmesine yakın olsa neyse, daha yarısı dolu. Sürekli aynı olay oluyor. Şimdi yenisini alsam sorunsuz kullanacağım biliyorum. Ama bir kaç ay sonra bitmeden yine aynısı olacak.

Laser modellerde de wireless özellikli bulabilirsiniz ama öncelikle kartuş dolumu yapan bir yere yazıcı almak istediğinizi belirterek danışın.
    Laser makinelerde muadil ürünler ve dolum konusunda tavsiye ettikleri yazıcılar üzerinden seçim yapın.
    Siz ne kadar temiz kullansanız da maalesef mürekkep püskürtmeli yazıcılar artık pahalı maliyeti olan eski teknoloji.

Benim kardeşimde bayağı eski bir canon yazıcı var kaç senedir kullanıyor tık demedi. Tabi olay canon hp olayı değil. Hp leri de sorunsuz kullananlar var ama sıkıntı yaşayan da bir hayli fazla. Bundan sonra zaten lazer yazıcı alırım mantıken fakat söylediğim gibi yazıcıyı sürekli kullanan biri değilim, hani onun içinde gidip masraf yapmak istemiyorum. İşin ilginç yanı tek bir kartuş hata verince, ne fotokopi ne de tarayıcı özelliği hiç bir şey çalışmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

Benim kardeşimde bayağı eski bir canon yazıcı var kaç senedir kullanıyor tık demedi. Tabi olay canon hp olayı değil. Hp leri de sorunsuz kullananlar var ama sıkıntı yaşayan da bir hayli fazla. Bundan sonra zaten lazer yazıcı alırım mantıken fakat söylediğim gibi yazıcıyı sürekli kullanan biri değilim, hani onun içinde gidip masraf yapmak istemiyorum. İşin ilginç yanı tek bir kartuş hata verince, ne fotokopi ne de tarayıcı özelliği hiç bir şey çalışmıyor.

Dediğiniz gibi bu modelde kartuş hatası alınca yazılımsal olarak kilitliyor kendisini.
    Bunun için yeni yazıcı alırken Laser almanızı, hatta mümkünse boşa para vermeyip siyah/beyaz yazıcı almanızı öneririm.

• kardes senin makınanda sorun var,KARTUSLARIN TAKILDIĞI KAFA KABLOSU VAR ORDA SORUN OLABİLİR SEN YAPAMAZSIN BUNU HANGI SEHİRDE YASIYORSUN SOYLE YARDIMCI OLALIM
  • hedefkartus kullanıcısına yanıt
    Hedef kartuş;
    HP C4780 orjinal kartuşları doldurdum yazıcı kartuş hatası diyor.
    Muadil aldım onlarada aynısını diyor.

İstanbul Yenibosnadayım, ne yapmamı tavsiye edersiniz. Makinede baya bi teknoloji var kıyamıyom yoksa manyak intikam planlarım var.
  • en ıyısını gidip yenısını al ama allahını seversen inkjet alma..RENKLİ KULLANMIYORSAN SİYAH BEYAZ LASER AL.
    HP AL BROTHER AL CANON AL LASER YAZICI ,,,AMA GOZUNU SEVEYİM UCUZ DİYE SAMSUNG ALMA XEROX ALMA..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.