Şimdi Ara

Tamam derseniz bu pcyi yarın alıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her mesajında braindead emotelar kullanmak zorunda mısın? triggerlanıyorum 11 yaşındaki çocukların kullandığı emoteları görünce kendini "mature" sayan bir insandan. ASUS'a plastik diyen biriyle konuşmak benim hatam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Her mesajında braindead emotelar kullanmak zorunda mısın? triggerlanıyorum 11 yaşındaki çocukların kullandığı emoteları görünce kendini "mature" sayan bir insandan. ASUS'a plastik diyen biriyle konuşmak benim hatam.

Sana mı Sorucam Abicim Ne Kullanacağımı ? Dün Kayıt olmuşsun Gelip Burda Laga Luga Yapma Yallah Geldiğin Yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 15 Eylül 2017; 12:11:29 >
  • quote:

Donanımhaberde emotesuz mesaj olmaz. Burası DH.

Trigırlanıyorum ne ya Kendini mature sana insan filan, sanırım ben ingilizce biliyorum demeye çalışmışsınız.

Türkçemin çok kötü olmasına, oldukça üst düzeyde ingilizcem olmasına ve genelde sinirlendiğimde veya panik gibi durumlarda etrafıma latince laflar atmama (o tarz anlarda türkçe konuşamıyorum) rağmen buraya tamamen türkçe yazabiliyorum. Bence siz de denemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 14 Eylül 2017; 21:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

quote:

Trigırlanıyorum ne ya Kendini mature sana insan filan, sanırım ben ingilizce biliyorum demeye çalışmışsınız.

Türkçemin çok kötü olmasına, oldukça üst düzeyde ingilizcem olmasına ve genelde sinirlendiğimde veya panik gibi durumlarda etrafıma latince laflar atmama (o tarz anlarda türkçe konuşamıyorum) rağmen buraya tamamen türkçe yazabiliyorum. Bence siz de denemelisiniz.

İngilizce bilmekle bunun ne alakası var? "triggerlanmayı" türkçeye nasıl çevirirsin? sinirlenmek mi? kıl olmak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

quote:

Sana mı Sorucam Abicim Ne Kullanacağımı ? Dün Kayıt olmuşsun Gelip Burda Laga Luga Yapma Yallah Geldiğin Yere

"öğöğöğ moruq ben daha önce kayıt oldum bn daha iyiym rütbem var 1500 mesj şekil moruq" Diye dolaşan tiplerdensin sanırım, daha önce kayıt olma gereği bulmadım, sana mı soracağım ne zaman kayıt olacağımı "abisi"

• Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Laflarından Beyninin Bulunduğu Yaş Aralığını Anlayabiliyorum. Ekran Kartı Senin Neyine,Gitte Kumda Oyna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

quote:

İngilizce bilmekle bunun ne alakası var? "triggerlanmayı" türkçeye nasıl çevirirsin? sinirlenmek mi? kıl olmak mı?

Türkçe mecazlı bir dil. Tetikleniyorum kullanilabilir.

Tamam hadi trigger ı anladık, mecaz düşunmediniz ve karşilık bulamadınız. Peki ya mature? Olgun işte. Çok açık ve net direkt karşılığı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Laflarından Beyninin Bulunduğu Yaş Aralığını Anlayabiliyorum. Ekran Kartı Senin Neyine,Gitte Kumda Oyna

Her kelimenin başını büyük harf ile yazan insandan birşey beklemek benim sorunum, beynini yorduysam pardon böyle bir argümana alışmamış olabilir genelde insanları aşağılayıp kendini üstün çıkarıyorsundur, daha fazla cevap yazmayacağım iyi akşamlar sana.
  • Konu şaka gibi

• Beyler gerek yok böyle kırıcı konuşmalara, ben de bir çok mesaj gelince alacağım parçalar çok detaylı konuşuldu sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GX2SeKeS -- 15 Eylül 2017; 8:46:57 >
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Mesajını okurken kahkaha atmaktan başka yapabilecek birşey bulamadım. Bir ürünü Fabrika çıkış hızlarına göre değerlendiren birinden çokta birşey beklememek lazım aslında. 1.si icx cooling bir devir yaptı pcbde bulunan 9 tane sensör ile anlık olarak önemli her diodun ısı takibi yapılabiliyor. 2.si fanlar ısı değerlerine göre asenkron çalışabiliyor. 3.sü coil whine olayının en az olduğu marka EVGA! en çok olan MSI.4.sü 2 Slot tasarımla harikulade bir soğutma performansı var EVGA da. Ayrıca 44-46 derece havada 58-60 derecede yükte çalışması tamamen sallamaktan başka birşey değil.PUBG ve çoğu high details oyunlardada 70+ dereceler görülebiliyor kartta.Son olarakta customer satisfied değerleri ASUS u parçalar bile. Kullandığın kartlar high-end değilse zaten cw sorunu yaşaman çok az bir ihtimal. Lütfen şu forumda birşey bilmeden atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Mesajını okurken kahkaha atmaktan başka yapabilecek birşey bulamadım. Bir ürünü Fabrika çıkış hızlarına göre değerlendiren birinden çokta birşey beklememek lazım aslında. 1.si icx cooling bir devir yaptı pcbde bulunan 9 tane sensör ile anlık olarak önemli her diodun ısı takibi yapılabiliyor. 2.si fanlar ısı değerlerine göre asenkron çalışabiliyor. 3.sü coil whine olayının en az olduğu marka EVGA! en çok olan MSI.4.sü 2 Slot tasarımla harikulade bir soğutma performansı var EVGA da. Ayrıca 44-46 derece havada 58-60 derecede yükte çalışması tamamen sallamaktan başka birşey değil.PUBG ve çoğu high details oyunlardada 70+ dereceler görülebiliyor kartta.Son olarakta customer satisfied değerleri ASUS u parçalar bile. Kullandığın kartlar high-end değilse zaten cw sorunu yaşaman çok az bir ihtimal. Lütfen şu forumda birşey bilmeden atmayın.

Nedense EVGA'yı koruyan herkes EVGA kart kullanıyor, sanırım EVGA kullanınca üstün ırk falan oluyorsun anlatamadım galiba, Markaları karşılaştırmak saçma her markanın kötü ve iyi yanı var fakat BANA göre EVGA en çok sorun çıkaran kart markalarından, Youtube'a ASUS GTX1070 Coil Whine yazında EVGA'nın Resultlarını falan gösteriyor hala, tartışmayı ileri götürmeye gerek yok kapatmıştık konuyu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Nedense EVGA'yı koruyan herkes EVGA kart kullanıyor, sanırım EVGA kullanınca üstün ırk falan oluyorsun anlatamadım galiba, Markaları karşılaştırmak saçma her markanın kötü ve iyi yanı var fakat BANA göre EVGA en çok sorun çıkaran kart markalarından, Youtube'a ASUS GTX1070 Coil Whine yazında EVGA'nın Resultlarını falan gösteriyor hala, tartışmayı ileri götürmeye gerek yok kapatmıştık konuyu.

"Bana Göre Evga En Çok Sıkıntı Çıkaran Markalardan Biri"

Arkadaş Firmanın Sorun Çıkarıp Çıkardığını Kendi İradesiyle Belirliyo

Kaliteli Olduğu için Herkes Savunuyor Sen Gelip Plazztik Azuz'u Savununca Birşey Yok Biz Tank Gibi Çelik EVGA'yı Savunurken Hede Hödö Arkadaşlar Yazmayın Şuna Daha Fazla, EVGA'yı Kötüleyen Adam Ne Bilebilir ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.