Şimdi Ara

Tamamda bu AM2 ler ne zaman Türkiye'ye gelecek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • insanlar bu kadar tatminsiz bu kadar hayalci olabiliyormuş demekki

am2 nin ne olduğu hakkında bir fikir sahibi bile değilim ama

bildiğim şey var ki , iki ay önce aldığım 17" lcd yi 19" lcd ile değiştirmek

hatta hayalimde masa büyüklüğünde bi monitör

mutlu olmak ne kadar zorlaşmış !
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

HAYIR EN BAŞLARDA ALMASIN DİYORUM HATA vs. olabilir bence 6 ay 1 yıl sonra al hiç alma demiyorum yanlış anlamayın

burda haklısın işte
  • AMD türkiyeye falan mail atma bana cevap bile yazma tenezzülünde bulunmadılar..Taaa amerikada .... kırık bir firmaya mail atıyorum cevap geliyor..Canım türkiyemdeki bir firma nedense üşenip cevap bile yazmıyor..Anlamıyorum..Çok önemli insanlarr çok meşguller tabi..Rahatsız etmemek gerekk..
  • off biri bilsede söylese şu tarihi . Çıksın hemen alacam..
  • Resmi olarak bu hafta içinde duyruldu, fakat satıcıların elindeki socket 939 stoklarının bitmesi bekleniyor muhtemelen...
  • Off off bekle bekle nereye kadar be yaf
  • Çıkması önemli ama bu kadarda önemli mi?.Çıkar çıkmaz hemen alacak kaç kişi
    Bazı arkadaşların dediği gibi satın almak için en az 6 ile 1 yıl arasında geçmesi gerekir kanaatindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acdc

Bakın hala bir cevap gelmemiş.Demekki donanımhaberi toplasan bir cevap çıkmıyor..Neyse AM2 alınmaz diyenlere cevabım k8l de am2 ye gelecek ona göre.Al bir sempron ilerde x2 ile upragade et canavar gibi mimari sana .Her yöndende üstün yepyeni board ları ile.

Bu bilgiye nerden ulaştın bir link vs. verebilir misin? İncelemek isterim. Şimdi 90nm işlemcileri destekleyen bir sistem 65nm işlemcileri destekler mi?

bunu sormamdaki amaç AMD nin bir sonraki işlemcileri yine 90nm mi olacak yoksa 65nm ye geçecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acdc

Bakın hala bir cevap gelmemiş.Demekki donanımhaberi toplasan bir cevap çıkmıyor..Neyse AM2 alınmaz diyenlere cevabım k8l de am2 ye gelecek ona göre.Al bir sempron ilerde x2 ile upragade et canavar gibi mimari sana .Her yöndende üstün yepyeni board ları ile.

senin mantıgınla hareket edersek s939 al sonra ileride X2 alırsın.

k8l nedir perfromansı nasıl olacak çok erken? AM2 sokette olsa bile şimdiden alacagın cipsette çalıacak mı?
    Ortada olmayan k8L işlemcnin reklamını yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.