Şimdi Ara

Tamamda bu AM2 ler ne zaman Türkiye'ye gelecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman gelecek beyler kesin bilenler yazsın milet faydalansın.!!

• AMD firmasına mail at
  • quote:

Orjinalden alıntı: acdc

Ne zaman gelecek beyler kesin bilenler yazsın milet faydalansın.!!

alıcak mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: acdc

Ne zaman gelecek beyler kesin bilenler yazsın milet faydalansın.!!

alıcak mısın?
    Belki yarın belki yarındanda yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

• quote:

Orijinalden alıntı: ontan

quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

Alıntıları Göster
    sen git almanyaya al getir sana bağlı herşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

sen git almanyaya al getir sana bağlı herşey

Alıntıları Göster
    Amd nin satış müdürüne bi sormak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Amd nin satış müdürüne bi sormak lazım

Alıntıları Göster
    ben olsam şuan almam 939 soket daha ii performans veriyor gibi ayrıca dolar oılmuş 1.55 şuan almak akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllı12

ben olsam şuan almam 939 soket daha ii performans veriyor gibi ayrıca dolar oılmuş 1.55 şuan almak akıl karı değil.

Alıntıları Göster
    1.55 feda olsun amd ye önemli olan gelsinde.Ama özelikle belirttim bilen kişiler yazsın bak yine birsürü boş mesaj gelmiş.Ben evet alacam am2 çıkar çıkmaz.AMD turion laptop larında ilk alıcılarından olmayı planlıyorum.Ama ne zaman çıkacak bir fikri olan yazsın.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: acdc

1.55 feda olsun amd ye önemli olan gelsinde.Ama özelikle belirttim bilen kişiler yazsın bak yine birsürü boş mesaj gelmiş.Ben evet alacam am2 çıkar çıkmaz.AMD turion laptop larında ilk alıcılarından olmayı planlıyorum.Ama ne zaman çıkacak bir fikri olan yazsın.!!

Alıntıları Göster
    boş mesajdan kurtulamazsııın
    aha bi tane de benden geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: emir_

boş mesajdan kurtulamazsııın
    aha bi tane de benden geldi

Alıntıları Göster
    benim düşüncem am2 alma sonra kafanı duvara vura vura parçalarsın 6 ay 1 yıl geçsin sonra alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 26 Mayıs 2006; 15:35:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

benim düşüncem am2 alma sonra kafanı duvara vura vura parçalarsın 6 ay 1 yıl geçsin sonra alırsın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emure

am2 sakın alma sonra kafanı duvara vura vura parçalarsı benden sülemesi

Vay be aldın denedin demek. helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoGo -- 26 Mayıs 2006; 0:39:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

quote:

Orjinalden alıntı: emure

am2 sakın alma sonra kafanı duvara vura vura parçalarsı benden sülemesi

Vay be aldın denedin demek. helal olsun

Alıntıları Göster
    cidden yaws neye dayanarak almamasını önermişsin? deneme fırsatı mı buldun??

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSsPoOL

cidden yaws neye dayanarak almamasını önermişsin? deneme fırsatı mı buldun??

Alıntıları Göster
    valla arkadaşı bilmem ama bana da öyle geliyorki buam2 ara soket.yani s754 gibi..çünkü testlerde hiç fark yok gözüküyor..bakarsınız 1-2 ay sonra soket amx falan çıkarsa ve amd asıl bombayı bunla patlatırsa şaşırmayın derim..tabi bunlar sadece benim kişisel görüşlerim..tercih ve yorum sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

valla arkadaşı bilmem ama bana da öyle geliyorki buam2 ara soket.yani s754 gibi..çünkü testlerde hiç fark yok gözüküyor..bakarsınız 1-2 ay sonra soket amx falan çıkarsa ve amd asıl bombayı bunla patlatırsa şaşırmayın derim..tabi bunlar sadece benim kişisel görüşlerim..tercih ve yorum sizin

Alıntıları Göster
    Anasayfadaki haberi okursanız bunun ne zaman bizlere ulaşağı konusunda bir fikir beyaz edebilirsiniz.

Haberde geçen cümle
    "Uzun zamandır beklenen yeni nVidia çipseti ve ayrıntıları bugün nihayet AM2 ile aynı anda resmi olarak duyruldu"
    Haberin Tarihi:24 Mayıs 2006 Çarşamba / 02:21

• quote:

Orijinalden alıntı: MSC

Anasayfadaki haberi okursanız bunun ne zaman bizlere ulaşağı konusunda bir fikir beyaz edebilirsiniz.

Haberde geçen cümle
    "Uzun zamandır beklenen yeni nVidia çipseti ve ayrıntıları bugün nihayet AM2 ile aynı anda resmi olarak duyruldu"
    Haberin Tarihi:24 Mayıs 2006 Çarşamba / 02:21

Alıntıları Göster
    Arkadaş ne AM2 si İntel canavar gibi geliyor siz hala amd diyorsunuz boşverin bunu AMD nin sahibi babamızın oğlu değil ki ucuza kaliteli işlemcileri bize sunduğu için AMD diyorduk İntelin yeni işlemcilerinden al derim boşver gerisini Conroe idi yanılmıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHHarezmi

Arkadaş ne AM2 si İntel canavar gibi geliyor siz hala amd diyorsunuz boşverin bunu AMD nin sahibi babamızın oğlu değil ki ucuza kaliteli işlemcileri bize sunduğu için AMD diyorduk İntelin yeni işlemcilerinden al derim boşver gerisini Conroe idi yanılmıyorsam.

Alıntıları Göster
    gelse ne olur gitse ne olur en az merak ettiğim soketlerden biri bu

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

gelse ne olur gitse ne olur en az merak ettiğim soketlerden biri bu

Alıntıları Göster
    Bakın hala bir cevap gelmemiş.Demekki donanımhaberi toplasan bir cevap çıkmıyor..Neyse AM2 alınmaz diyenlere cevabım k8l de am2 ye gelecek ona göre.Al bir sempron ilerde x2 ile upragade et canavar gibi mimari sana .Her yöndende üstün yepyeni board ları ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 26 Mayıs 2006; 14:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acdc

Bakın hala bir cevap gelmemiş.Demekki donanımhaberi toplasan bir cevap çıkmıyor..Neyse AM2 alınmaz diyenlere cevabım k8l de am2 ye gelecek ona göre.Al bir sempron ilerde x2 ile upragade et canavar gibi mimari sana .Her yöndende üstün yepyeni board ları ile.

Alıntıları Göster
    Ben bilgisayarını çok sık güncelleyen biri olarak yeni teknolojiyi hemen almamak taraftarıyım.İlk çıkan ürünler deneme amaçlı oluyor.Bence en az 1 yıl beklemeli oturması için.Yoksa benim gibi sık sık başınızı taşlara vurursunuz"Niye beklemedim?Daha iyisi çıkmış" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

Ben bilgisayarını çok sık güncelleyen biri olarak yeni teknolojiyi hemen almamak taraftarıyım.İlk çıkan ürünler deneme amaçlı oluyor.Bence en az 1 yıl beklemeli oturması için.Yoksa benim gibi sık sık başınızı taşlara vurursunuz"Niye beklemedim?Daha iyisi çıkmış" diye

Alıntıları Göster
    HAYIR EN BAŞLARDA ALMASIN DİYORUM HATA vs. olabilir bence 6 ay 1 yıl sonra al hiç alma demiyorum yanlış anlamayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.