Şimdi Ara

Tamamen Amatör Birisi için Ses Sistemi Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her ne kadar forum içerisinde birsürü buna benzer konu açılsada yaptığım aramalar ve incelemelerden çok fazla kafam karıştı.Gerçekten şimdiye kadar hiç ses sistemi kullanmamış birisiyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

Yaptığım araştırma neticesinde istediğim ses sisteminin özellikleri:

a-Lcd Tv de kullanabileceğim
    b-Bilgisayarda kullanabileceğim
    c-Tercihen en az 5+1
    d-Dvd ve benzeri playerlar ile uyumlu
    e-Normal bir oda içerisinde sinemada fil izliyormuş havası yaratacak

Fiyat Aralığı Olarak 300-400 TL arası bir ürün düşünüyorum.Ses sistemi ilk defa kullanıcam ve hiçbir bilgim yok.Bu konuda bana yardımcı olursanız sizlere duacı olurum

Forumdaki Bütün Arkadaşlara Şimdiden Yardımları İçin Teşekkür Ediyorum.Bütün arkadaşlara iyi paylaşımlar...

• Sana Logitech Z5500 uyar. Fiyati 400 tl de biraz daha yuksek ama baslangic icin cok iyi bir 5.1 sinema ses sistemi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoclarks

Sana Logitech Z5500 uyar. Fiyati 400 tl de biraz daha yuksek ama baslangic icin cok iyi bir 5.1 sinema ses sistemi.

Tavsiyeniz için teşekkürler ederim şimdi bu konuya bakan arkadaşlar bana diyecek kardeşim yaz google arattır begendiğini al fakat buraya yazılan ürünlerden kullanan arkadaşlar olursa onların tavsiyeleri ve ürünlerin kullanım özellikleri benim gibi ses sistemi arayan arkadaşlar için daha uygun olacaktır...
  • quote:

Sana Logitech Z5500 uyar. Fiyati 400 tl de biraz daha yuksek ama baslangic icin cok iyi bir 5.1 sinema ses sistemi.

Hocam 400 TL den biraz daha yüksek demişsin ama baktım 900-1000 TL arası ya

Ayrıca bişey sormak istiyorum konuyu açan arkadaşında izni ile, Bu 2+1 olsun 5+1 olsun tüm ev ses sistemleri, TV ve DVD Player lar ile uyumlumudur acaba ? Yada uyumlu hale getirmek için herhangi bir arabağlantı mümkünmüdür ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

Hocam 400 TL den biraz daha yüksek demişsin ama baktım 900-1000 TL arası ya

Ayrıca bişey sormak istiyorum konuyu açan arkadaşında izni ile, Bu 2+1 olsun 5+1 olsun tüm ev ses sistemleri, TV ve DVD Player lar ile uyumlumudur acaba ? Yada uyumlu hale getirmek için herhangi bir arabağlantı mümkünmüdür ?

İzin ne demek MajestiC bu konuyu açmaktaki amacım ben yukarıda belirttiğim özellikte bir ürün ararken bu konuya benzer ürünlerden arayan arkadaşlarında fikir sahibi olmasıdır.Yorumların için teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bacteri

Tavsiyeniz için teşekkürler ederim şimdi bu konuya bakan arkadaşlar bana diyecek kardeşim yaz google arattır begendiğini al fakat buraya yazılan ürünlerden kullanan arkadaşlar olursa onların tavsiyeleri ve ürünlerin kullanım özellikleri benim gibi ses sistemi arayan arkadaşlar için daha uygun olacaktır...

Z5500 u kullanmiyorum ancak hem arkadaslarimin evinde hemde magazalarda dinlemisligim var. Muzik performansi benim icin cok basarili sayilmaz ama siz bu ise yeni basladiginiz icin size mukemmel gelicegini dusunuyorum. Ancak sinema performansi fiyatinin kat ve kat uzerinde kaliteye sahip. Sinemada sizi asla uzmez. Forumumuzda Z5500 kullanan arkadas cok arama yaparsaniz eminim bircok kullanici kisinin Z5500 hakkinda dusuncelerini okuyabilirsiniz.
    Bence Logitech Z5500 baslangic ve multimedia icin fiyat/performans bakimindan en ideal urun. Daha dusuk paraya alicaginiz urunler sizi ilerleyen zamanlarda uzebilir.

MajestiC;

Eminim 1-2 ay oncesine kadar forumdan birkac kullanici 500-600 civarina sifir Z5500 aldi...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bacteri

Z5500 u kullanmiyorum ancak hem arkadaslarimin evinde hemde magazalarda dinlemisligim var. Muzik performansi benim icin cok basarili sayilmaz ama siz bu ise yeni basladiginiz icin size mukemmel gelicegini dusunuyorum. Ancak sinema performansi fiyatinin kat ve kat uzerinde kaliteye sahip. Sinemada sizi asla uzmez. Forumumuzda Z5500 kullanan arkadas cok arama yaparsaniz eminim bircok kullanici kisinin Z5500 hakkinda dusuncelerini okuyabilirsiniz.
    Bence Logitech Z5500 baslangic ve multimedia icin fiyat/performans bakimindan en ideal urun. Daha dusuk paraya alicaginiz urunler sizi ilerleyen zamanlarda uzebilir.

MajestiC;

Eminim 1-2 ay oncesine kadar forumdan birkac kullanici 500-600 civarina sifir Z5500 aldi...

Tavsiye için teşekkürler...

• selam arkadasım
    ılgılenır mısın bılmem ancak ben LG ht903ta satıyorum.
    7 gun once electrıworld den acılıs kampanyası dahılınde 800 e aldım
    herseyı ustunde duruyor. 700 e verecegım. pıyasasını ve ozellıklerını arastır bır ıstersen
    ıyı alısverısler
  • Merhaba;
    dakkush cihazı satma sebebini, eksik kaldığını düşündüğün yönlerini yazarmısın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalikemal -- 28 Mart 2009; 13:21:07 >
  • Ben popcorn alıp dts ı popcorn da cozdurmeyı planlıyordum
    ancak sımdı WD HD TV almaya karar vedım ve bu DTS cozmuyor tabı dısarıdan gırıs yaparsanız
    durum bundan ıbaret
    aklınıza hıcbırsey takılmasın cıhaz aslında gercekten basarılı ancak benım bır AV recıever alıp o tarz bır sıstem kurmam gerekıyor ne yazıkkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

selam arkadasım
    ılgılenır mısın bılmem ancak ben LG ht903ta satıyorum.
    7 gun once electrıworld den acılıs kampanyası dahılınde 800 e aldım
    herseyı ustunde duruyor. 700 e verecegım. pıyasasını ve ozellıklerını arastır bır ıstersen
    ıyı alısverısler

Cihazı satış sebebiniz nedir acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.