Şimdi Ara

Tamamen Sıfırlanmış Note 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yozgat İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 9 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Tamamen Sıfırlanmış Note 9

arkadaşlar cihaz garantili olarak alındı bütün aksesuarları mevcut sadece kulaklığını bulamadım onun yerine de eğer istenirse kullanılmış kulaklık verebilirim ama bu dönemde önermem şimdi cihazla alakalı duruma gelelim

cihazın ekranı kırıldı ve arka kapağı çiziklerle doluydu servise gönderildi ve serviste (orjinal samsung servisi özel servis değil ) ekran batarya yan çıta ve arka kapak sıfırlandı yani cihaz bildiğiniz sıfır oldu kozmetik tamamen sıfır tek kusurundan dolayı fiyatı uygun yazıyorum oda parmak izi çalışmıyor servis bunun yapılabilmesi için anakartın değişmesi lazım dedi kabul etmedim değişimle alakalı bütün evraklar vardır parmak izi haricinde en ufak sorunu yoktur bu kadar pahalı bir piyasada gayet iyi bir tercihtir

kutu fatura mevcut olup çok ufak pazarlıkla fiyatım 3700 TL dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yozgat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.