Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam pvp player versus player demek yani oyuncuların kapismasi. Bu aralar oyun serverları biraz gidik olduğundan dscm denen bir modu kullanarak çok daha rahat diğer oyuncuları bulabilirsin. Mod linki ilk mesajda var. Pvp için ideal belli seviye aralıkları var. Eğer düello yapmak istiyorsanız en yoğun yer Oolacile Kasabasıdır.80-130 seviye arası kişiler burada kapışırlar. Onun dışında karakök ormaninda 30 seviye ve üstü her seviyeden adam olur genelde. Buralarda istila itemlerini kullanarak diğer oyuncularla kapışabilirsin. Buralar dışında da istila edip diğer oyuncularla savaşabilirsin ama en yoğun bölgeler bu dediklerim. Ayrıca oyun gece 11de en yoğun saatlerinde olurken sabah 11 en tenha saatleri oluyor. Ona da bağlı biraz yoğunluk.DS2yi bir arkadaşla çevirmeye çalıştık ama oyunun sotfs versiyonunu düzenleyemiyoruz. Eski versiyonu açmayı başardı arkadaşım ama onu da yama haline getirmesi zor olacak bir dr yama yapılsa dahi çoğu kişi eski versiyona sahip değil-oynamıyor. Yine de bir gelişme olursa burada konusunu açarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş indirdim o dosyayı ama napacağımı bilmiyorum. exe dosyası olduğu için acaba sadece çift tıklayıp altamı alacağım ? Birde birçok problemle karşılaştım oyunda. Mesela şu pvp dediğimiz olayda adamla aramda mesafe olmasına rağmen adam arkama geçip vurabiliyor.. acaba hilemi yoksa benim mi atladığım birşey var resmen adam arkama ışınlanıyor. Diğer sorun çok büyük fps kayıpları oluyor oyunda. 50 lerden 20 lere bir anda düşebiliyor.
  • porsux kullanıcısına yanıt
    DSCM arkaplanda çalışıyor açman yeterli. Arkaya geçmeyse biraz oyundan kaynaklı bir şey. Hareketler bizim gördüğümüzden birkaç frame önce gerçekleştiği için adam yuvarlanma animasyonundayken arkandan saldırı yapabiliyor. Fps düşmeleri ve ping de çok etkiler bunu çünkü olayları daha geç görmene sebep oluyor. Ani fps düşüşleri olduğunu başka birinde daha görmüştüm ama neden oluyor ya da nasıl çözülür bilmiyorum malesef. HD grafik modundan olabileceğini tahmin ediyorum sadece.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim yardımların için. çok soru sordum biliyorum ama bu oyunda sorulması gereken o kadar çok soru buluyorumkki oynadıkça .d epeydir oynamıyordum biraz unutmuşum... bu darkmoon blade miracle varya onu talisman ile aktif edemiyorum yani sunlight blade oluyor ama bu olmuyor. Nedenini biliyormusun acaba
  • porsux kullanıcısına yanıt
    Darkmoon covenantından ayrılınca kullanamıyorsun
  • Hocam Türkçe yama dosya linki kırık gözükmüyor. Lütfen atar mısınız?
    Dark Souls 3 türkçe yama ise.
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 8 Ağustos 2016; 13:17:37 >
  • Kıymetli kardeşim; Benim bu harika oyun ile tanışmama vesile olduğun için tekrar teşekkür ederim. Blade of Darkness den sonra sayende doyamadan oynadığım oyun oldu. Arsızlık gibi olacak ama vaktin oldukça Dark Souls 3 ü çevirmeyi düşünmezmisin? Senden başkasının da çevirebileceğini hiç zannetmiyorum. Bu oyundaki emeğinin hakkı ödenmez, iyiki varsın sağol varol, her şey gönlünce olsun.
  • alperentok kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, çeviriyi beğenmenize sevindim. Oyun dosyalarını açma imkanım olsaydı çevirmek isterdim DS3ü de. Ama malesef hem oyunu daha alamadığımdan hem de kendim programlama-dosyalama olayından pek anlamadığımdan dosyaları açıp çevirme imkanım olmadı. Eğer ileride bir yolunu bulursam veya birisi çevirmeye başlarsa seve seve çeviririm.
  • linki göremedim ama?
  • tamamdır gördüm :) çok teşekkürler elinize sağlık :)
  • Emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle, şöyle bir sorum olacaktı. Dark souls prepare the die edition dark souls 2 mi oluyor yoksa ayrı ? ya da dark souls 2 + bütün dlcler falan mı ? çünkü bende dark souls 2 var hali hazırda bu yamayı kurabilmek için bu editiona mı sahip olmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kando07

Emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle, şöyle bir sorum olacaktı. Dark souls prepare the die edition dark souls 2 mi oluyor yoksa ayrı ? ya da dark souls 2 + bütün dlcler falan mı ? çünkü bende dark souls 2 var hali hazırda bu yamayı kurabilmek için bu editiona mı sahip olmam gerekiyor ?

Dark souls 1 oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

quote:

Orijinalden alıntı: kando07

Emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle, şöyle bir sorum olacaktı. Dark souls prepare the die edition dark souls 2 mi oluyor yoksa ayrı ? ya da dark souls 2 + bütün dlcler falan mı ? çünkü bende dark souls 2 var hali hazırda bu yamayı kurabilmek için bu editiona mı sahip olmam gerekiyor ?

Dark souls 1 oluyor.

Teşekkür ederim. Şöyle bi sorum daha olacaktı şimdi bu yamanın düzgün çalışabilmesi içinhttps://www.skidrowreloaded.com/dark-souls-prepare-to-die-edition-flt/ ya dahttps://www.skidrowreloaded.com/dark-souls-prepare-to-die-edition-multi9-prophet/ bu ikisinden hangisini indirmeliyim ? ya da indirebileğim bildiğiniz farklı bir yer var mı ?

• kando07 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ikincisi. Not olarak eski versiyon kalktığından yeni versiyonu koyduklarını söylemiş çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Sanırım ikincisi. Not olarak eski versiyon kalktığından yeni versiyonu koyduklarını söylemiş çünkü.

Sağolasın, şimdi indimeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Arkadaşlar oyunun oynanışını kolaylaştıran birkaç mod önerim var, ilk mesaja ekledim ama buraya da yazayım.
    *Wulf's connectivity mod'u oyunun kendi multiplayer kanalına alternatif kanalları açarak istediğiniz kanalda sizle aynı kanalı kullanan arkadaşlarınızla diğer kişilere bulaşmadan hızlı bir şekilde bağlanmayı sağlayan bir mod:http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/1047/?

*Pvp watchdog hileci oyuncuları tespit etmenizi sağlayacak bir mod:http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/849/?

*Connectivity fix arkadaşlarınızla daha kolay coop yapabilmenizi sağlayan bir mod:http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/334/?

*Keyboard buttons ps kontrol tuşları resimlerini klavye tuşlarıyla değiştirerek kontrolleri tanımanızı kolaylaştırıyor:http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/41/?

*HD Textures grafikleri iyileştiren bir mod:http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/446/?

Bu modları oyuna nasıl ekleyebilirim ?

• kando07 kullanıcısına yanıt
    Linklerde description kısmında anlatıyor olması lazım
  • Dsfixin calismayip hic bir modu acamamasiyla ve haliyle turkce yamaninda turkce karakterleri modla koymasi yuzunden tam calismamasi gibi bir sorunum vardi.Yazmayi unutmusum ben belki hala bu sorunu yasayanlar vardir sorun nvdia yeni driverlarinin dsfix i deaktif etmesi eger eski driverlardan birini yuklerseniz ki bunu dsfix nvidia driver problem diye yazarsaniz yabanci forumlarda hangi driveri yuklemeniz gerektigide soyleniyor.Ben eski driveri yukleyince dsfix ve diger modlar sorunsuz calisti.

• Beyler bu klavye olayını nasıl yapabiliriz ? PS tuşları var sanırım.
    Sırf bu yüzden yarıda bıraktık.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.