Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimal o büyüye statın yetmiyordur. Büyünün üzerinde kaç int istediği yazar ona göre intini yükseltmelisin. Birde büyü slotlarını arttıran bir stat vardı bazı büyüler 2-4 arası slot alabiliyor. Buna da dikkat etmelisin.
  • Oyunda lanetlendim.Laneti nasıl kaldırabiliriz ? Bununla ilgili bir bilgi bulamadım
  • şu oyun için çalışan bir tranier yok mu?
  • Schopenhauer111 S kullanıcısına yanıt
    Purging stone almanız lazım ya da Ingward kaldırabiliyor
  • kayıt noktaları arasında seyahat yapılamıyor mu? dakikalarca yol gidip yolun sonuna gelince aynı yolu yine yürüyerek dönmekten başka yöntem var mı?
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    İlerde anor londonun bossundan sonra prensesten bir item alıcaksın lord vessel diye o item ile bonfireler arası ışınlanma açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

İlerde anor londonun bossundan sonra prensesten bir item alıcaksın lord vessel diye o item ile bonfireler arası ışınlanma açılacak.

eyvallah sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 21 Haziran 2016; 12:15:02 >
    onu atdıysan oyunu biteremezsin özellikle first kiln,bed chaos ve four kings ışınlanma kullanma zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTim

onu atdıysan oyunu biteremezsin özellikle first kiln,bed chaos ve four kings ışınlanma kullanma zorundasın.

attığım şey başkaymış, bahsedilen itemi daha almamışım.
    bu arada oyun başında ne tarafa gitmek lazım, aşağı indim mezarlıkları geçtim devlerin mağarasını geçtim epey indim büyülü bir kapı var açılmıyor.
    oyun başında önce yukarı tarafı mı bitirmek lazım?
    Oyunda giremediğin 3 hatta 4 sarı duvar var bunların açılması için lord vessel'i alman lazım onuda prenses'ten aldıktan sonra firelink shrine'daki havuz açılıyor aşağı atlaman lazım orada lord vesseli sunağa koyduğunda kapılar açılacak sen anor londaya gidip yukarıdaki gwynevere ziyaret et bence.
    Sağdan gitmen gerekiyor yukarı doğru. 2 uyanış çanını çalıp kalenin kapısını açacaksın ondan sonra anor londo yolu açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Sağdan gitmen gerekiyor yukarı doğru. 2 uyanış çanını çalıp kalenin kapısını açacaksın ondan sonra anor londo yolu açılacak.

kapılar açıldı ama aşağıda kaldım, lavlı bölgedeki bosu yendim. o bölgede asansör gibi bölümler var ama çalışmıyor, yürüyerek mi geri dönülüyor?
    Evet ama daha kısa yolu var örümcek kadını kestiginiz yerden çıkın geri bataklıga dogru orda sol tarafta yukarı cıkan mekanizmalar var tahtalardan ordan kolayca geri çıkabiliyorsunuz.
  • lord vesseli aldım fakat sadece 5-6 tane ateş yeri seçiliyor, halbuki en az 20 tane yakmıştım, ekstra bişey mi yapmak lazım?
  • Aralara yerleştirdiğiniz espiriler çok iyi olmuş. [Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakkas267 -- 23 Haziran 2016; 18:48:55 >
    Belli başlı yerlere ışınlanılabiliyor. Her bonfireye ışınlanamıyorsun o özellik 2 ve 3 te var. Ama zaten ilk oyunda bölgeler birbirine baglı oldugu için yeterli geliyor sıkıntı olmuyor.
  • vakkas267 kullanıcısına yanıt
  • dostum ekran kartı olarak intel kullanıyorum AA yı nasıl kapatıcam bir fikri olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-zargo -- 25 Haziran 2016; 16:09:12 >
  • J-zargo J kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmında anti aliasing var onu kapalı yapıcaksın.
  • Birisi bana yardım edebilir mi :/ nasıl co-op oynicam ve biriniz yardım ederse harbiden çok iyi olur admin sana istek attım steamdan adım ** ve ilk bonfire'dayım :( dark soukls 2yi bitirdim ama burda şuan çok güçsüzüm. birisi yardım etsin ve hiç summon yok :D neyi nasıl yapacağımı söyleyip benimle oynar mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.