Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bir kere bitirdim kardeş şu an 2. yi bitiriyorum
  • Arkadaşlar Reddit'teki /r/darksouls'un 100.000 suba ulaşması sebebiyle Haziranın 10'unda bir etkinlik düzenleniyor. Bırakan, unutan, arada bir uğrayan herkes oyuna yeni bir karakterle başlayarak ve mümkün olduğunca multiplayer özellikleri kullanarak yeniden başlayacak. Siz de etkinliğin bir parçası olmak isterseniz ayın 10'unda Lordran'a bekleriz. Rahat bir multiplayer deneyimi için DSCM'yi şiddetle tavsiye ederim.

#ReturnToLordran
    Etkinlik konusu:https://www.reddit.com/r/darksouls/comments/4mgpom/100000_subscribers_and_dark_souls_1_global/

• Teşekkürler
  • Bendede data klasörü yok, yardımcı olabilicek var mı ?
  • guzefe G kullanıcısına yanıt
    Dostum güncel sürümü nerden buldun uptade falan mı indirdin ?
  • güncel sürüm steamda ya da 2015 skidrow sürümünü bulmanız lazım.
  • Sonunda indirime girdi hemen aldım artık finalden sonra başlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Souls: Prepare to Die Edition

7,75 TL

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin

20,06 TL

ye düşmüş Steam de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 13 Haziran 2016; 21:53:57 >
  • you died kısmını değiştirmeseydiniz keşke :) .Oyun güzel oynamaya çalışıyorum ama gamepade alışık değilim baya zor geliyor yama için teşekkürler .
  • Darksouls 2'yi aldık çevirinizi bekliyoruz

• Hocam türkçe yamada herhangi bir sorun yok çalışıyor ama kurduktan sonra oyuna her girdiğimde w tuşu basılı kalmış durumda durmadan ileri gidiyor durduramıyorumda neden kaynaklanıyor? Çözümü nedir?

• Yamayla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Daha once hic karşılaşmadım boyle bir şeyle.

• öncelikle çeviri için teşekkürler elinize kolunuza sağlık fakat hocam bu türkçe karakterlerde hata alıyorum fonttan mıdır acaba hangi fontu yüklemem gerekir yada başka bir şey midir? şimdiden teşekkürler
  • cutmeheart kullanıcısına yanıt
    Yama dosyaları içinde font da var. Ancak fontun yüklenmesi için dsfixin çalışıyor olması lazım. Oyuna girince sağ tarafta Türkçe modu yazısı çıkmıyorsa dsfix çalışmıyor demektir. Dosyaları yeniden atıp dsfix.ini dosyasının içindeki tex_override komutunun devamında 1 olduğundan emin olun.
  • Biraz alakasız olacak ama sormak istedim.Oyunda backstap'in nasıl yapılacağını bilen var mı ?
  • Schopenhauer111 S kullanıcısına yanıt
    backstap yapmak düşünüldüğü kadar zor değil özellikle thief karakterle rahatlıkla düşmanın arkasına geçip normale göre biraz daha sol tıka sert basarak yapablirsin.
  • yamayla ilgisi yok ama bişeyler sormak istiyorum.
    kofluktan kurtul ne demek, insaniyet nedir.
    askerde seçsem büyücüde seçsem kılıç kalkanla başlıyor, büyü yapma yeteneği ileride mi elde ediliyor.
    ilk bölümde üst katta açılmayan bir kapı var,o nasıl açılıyor
    oyun başında karaktere hediye seçerken alınan masterkey neye yarıyor
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    kofluk dediği hollow formu insaniyet yani humanity ile insan formuna dönüp online olarak oynayabiliyoruz.
    Büyücü vs gibi classlarda ilk baslarda kılıc kalkanı aldıktan sonra bir adet basit büyüde veriyor biraz ilerleyince büyüleri diğer npclerden satın almanız yada oyun içinde bulmanız gerek.
    İlk bölümde acılmayan kapıyı o bölümü geçtikten sonra ateş bağı tapınagında anahtar var o anahtarı alıp geri dönüp açmanız gerek. Tabi oyunda biraz ilerlemeniz lazım asansörü calıstırıp alınıyor o anahtar.
    Masterkey ise oyunda bazı kilitli kapıları açmaya yarıyor. Ama hepsini değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

kofluk dediği hollow formu insaniyet yani humanity ile insan formuna dönüp online olarak oynayabiliyoruz.
    Büyücü vs gibi classlarda ilk baslarda kılıc kalkanı aldıktan sonra bir adet basit büyüde veriyor biraz ilerleyince büyüleri diğer npclerden satın almanız yada oyun içinde bulmanız gerek.
    İlk bölümde acılmayan kapıyı o bölümü geçtikten sonra ateş bağı tapınagında anahtar var o anahtarı alıp geri dönüp açmanız gerek. Tabi oyunda biraz ilerlemeniz lazım asansörü calıstırıp alınıyor o anahtar.
    Masterkey ise oyunda bazı kilitli kapıları açmaya yarıyor. Ama hepsini değil.

o halde ofline oyunda hollow humanity olayı gereksiz?
    büyücü karakterde bir büyü var ama kullanamıyorum,inaktif gözüküyor, silah olarak asa falan alınca mı aktifleşiyor ve üzerinde yazan sayı kadar mı kullanılıyor, yani büyü sınırlı mı?

• zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak değil ofline olsanda bazı bosslarda npc çağırabiliyorsun ayrıca humanityler sağlığına tek seherde dolduruyor tabii bunu önermiyorum çünkü humanity oyunda sınırlı sayıda var ileride sıkıntı yaşarsın diğer soruna gelincede büyü kullanman için büyünün gerekli olduğu statüler olması lazım büyülerde kendi aralarında 3'e ayrılıyor bazı büyüleri phyro eliyle kullanırken bazılarını asa bazılarını talismanlar lazım eğer statın uyuyor gerekli asan varsa bonfireden istediğin büyüyü atayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.