Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Arkadaşlar son birkaç gündür oyun serverları kapalı durumda. Online aktiviteler bu yüzden devre dışı kaldı. Ne zaman düzeleceği ile ilgili de henüz bir açıklama yapılmadığı için oyunu yeni alacak kişilere tavsiyem bu sorun çözülene kadar beklemeleri. Sorunun üzerinde çalışıldığı söylenmiş ama ds3 çıktıktan sonra oyunla pek ilgilenmiyorlar gibi. O yüzden şu an multiplayer özellikleri kapalı oyunun. Haberiniz olsun.

Merhaba Hocam ilk önce emeğine sağlık.

Darksouls3'ün türkçe yamasını yapmayı düşünüyormusun?
  • Ediztr kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum ama dosyalama sistemi biraz farklı olduğu için henüz dosyaları açabilme imkanım yok. Bir de açılsa dahi yazılar dışında düzenlenmesi gereken font ve texture dosyaları oluyor. Bunları bulabilmek için de binlerce dosya içinde yüzmek lazım. Eğer bir yöntemini bulursam çevirmeye niyetliyim, ama o zamana kadar malesef elimden bir şey gelmiyor.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    2.ci oyun için bir çalışma planınız vardı. Acaba gerçekleşecek mi o plan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 20 Nisan 2016; 1:35:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onda da benzer bir sorun oluştu. SotFS'in dosyaları DS2'den biraz daha farklı ve DS2'yi acan programlar sotfs'de çalışmıyor. Bir de sotfs'de oyunun orijinal dosyalarını değiştiren herkesin soft ban yeme ihtimali varmış. Yani sotfs'e bir süre yama gelmesi zor gibi gözüküyor. Bu gibi bazı sıkıntılardan dolayı sadece DS2'yi çevirebiliriz gibi gözüküyor. Ancak onda da henüz teknik konuları tamamen aşamadık,çünkü ds2yi açan arkadaşımın mezun senesi benim de finaller yaklaştığından dolayı üzerinde fazla uğraşamadık.
    Sonuç olarak büyük ihtimalle DS2'yi çevireceğiz, sotfs de duruma bağlı.

Anladım hocam.Sınavlarınız,vizeleriniz bitince ilgilenmeniz sizin için daha doğru olur tabiki.Derslerinizde başarılar dilerim.Allah zihin açıklığı versin.Yama içinde büyük bir sabır ve merakla bekliyorum
  • Yama için teşekkürler. Oyun playstore 'da 12 lira şuanda almak isteyenlere selam olsun.
  • Serverlar birkaç gün önce tekrar açılmış arkadaşlar, haberiniz olsun. Şimdilik bir sıkıntı yok.
  • Emeginize saglik tekrar baslayip birkez de boyle bitirelim
    Tesekkurler

• Türkçe yama için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 26 Nisan 2016; 13:52:50 >
  • Su dark souls 1 i bende oynamak istiyorum ama klavye+mouse oynayamam diye cekiniyorum sizce asarmiyim bu sorunu

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Alışması biraz zor ama imkansız da değil. Ben öyle oynuyorum.

• Ellerine sağlık DLC de dahil oyunu baştan bitirdim. Türkçe olması daha zevkliydi. Çeviri de çok iyiydi 1-2 kelime hariç bir sorun göremedim.
    Tabi oyunu seven birinin çevirmesi farklı oluyor. Darısı 2 ve 3'e inşallah
  • Bende Data klasörü bulunmuyor alternatif kurulum var mı?
  • Güncel sürümünü indirmen lazım hocam yoksa olmuyor malesef.
  • Dark souls PTDe indirdim direkt bundan sonrada güncelleme aldımı ki oyun ?
  • Oyun önceden Windows Live uzerinden hizmet veriyordu, sonradan steame geçince bir farklılık oluşmuş. Yama steam versiyonuyla uyumlu.

Hmm, şimdi anlaşıldı Teşekkür ederim.
  • Dark Souls 3 öncesi bu oyunu oynayayım diyorum türkçe yaması olmasa oynamazdım. 2. oyunun yaması yokmuş onu direk atlar 3'e geçerim. 3 için türkçe yama çalışması göremedim çıkmayacak anlaşılan belki ileride çıkaran birileri olur.

Yama için teşekkürler henüz kurup denemesemde sorunsuz ve güzel olduğuna eminim.
  • 2 oyunu atlarsanız fazla birşey kaybetmezsiniz.
  • Süpersiniz hocam yama da gelimiş hazır tekrar bitireyim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.