Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ufak bişey sorsam sana bu talisman am olarak ne işe yarıyor? Onu bi anlamadım. Birde gereksiz itemleri satamıyor muyuz?
  • itemleri satamıyoruz fakat bazı itemlerı npclere suna biliyoruz veya takas için kullanıyor ama satılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

hocam ufak bişey sorsam sana bu talisman am olarak ne işe yarıyor? Onu bi anlamadım. Birde gereksiz itemleri satamıyor muyuz?

Gereksiz eşyalar framp'a soul karşılığı veriliyor. Sakın yere atma. Bu arada ingilizcesine o kadar alışmışım ki türkçesi ile oynayamadım sildim. Talisman senin price of sun silahın onları asa'nın başka verisyonu asayı bir grup büyüde talismanı bir grup büyüde kullanabilirsin. Yani Spell, Miracle, and Pyromancy grubundan spell asalar için miracle talisman için pyro ise ateş eli ile kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 18 Mart 2016; 18:16:53 >
  • Korsan oynayan arkadaşlar umarım böyle bir şahesere indirimlerde 7 lira verip alırsınız. Zaten yardıma ihtiyaç duyduğunuzda pişman olacaksınız fazlasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcosworthx

Korsan oynayan arkadaşlar umarım böyle bir şahesere indirimlerde 7 lira verip alırsınız. Zaten yardıma ihtiyaç duyduğunuzda pişman olacaksınız fazlasıyla

Korsan oyunumda yaklaşık 13-14 kez oyunu bitirdim. Yardım alarak oynamak bence hiç zevk vermez. Zaten summonlar yardım için yeterli. Oyunun zevki zor olması zaten kolaylıkla geçecek isem zevk almam. Bilmiyorum en azından ben böyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 19 Mart 2016; 10:16:39 >
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    Haklısın oyunun zorluğu keyif veriyor ama oyunu iyi bilen bir arkadaşla beraber ilerlemek ve iki kişiyken invade yemek falan çok keyifli oluyor. Özellikle ikinci oyunda voice chat olayı da olduğu için muhabbet edip, mekanları, hikayeyi yorumlayarak ilerlemenin tadı çok başka tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcosworthx

Haklısın oyunun zorluğu keyif veriyor ama oyunu iyi bilen bir arkadaşla beraber ilerlemek ve iki kişiyken invade yemek falan çok keyifli oluyor. Özellikle ikinci oyunda voice chat olayı da olduğu için muhabbet edip, mekanları, hikayeyi yorumlayarak ilerlemenin tadı çok başka tavsiye ederim

Evet bende buna katılıyorum. Oyunca boss lara karşı değilde başka oyuncular ile savaşmak ve bu esnada takım olmak ayrı zevk ve ben mahrumum. 2. oyunuda nerdeyse tüm kategorilerde 99'a yaklaştım yine o zevkten mahrum kaldım. Sırf bunun için 3. oyunu orjinal almak istiyorum ki milleti keseyim.
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    Biz genelde oyunu emek hırsızlığı olmaması için alıyoruz. Yardım alıp almamak umrumda bile değil. Yamaya onca emek veren arkadaşımıza ve oyunu yapan şirkete saygı !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmayayım diye kendimi tuttum ama dayanamadım. 10.000 TL civarı bilgisayar sistemim var ama emek hırsızı olduğum için oyuna para vermem. Film Mp3 İşletim Sistemi ve Programlar konularına hiç girmeyelim mahçup olursun emek sadece oyunlarda yok. İmkanım olsa adamların mal varlığını çalırım nokta. Konumuzun da yama ile alakası yok. Ben ingilizce oynuyorum. Türkçe'sine alışamadığımı üstte yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 19 Mart 2016; 18:09:53 >
  • Cümle; biz oyunu emeğe saygı için alıyoruz; cevap 10 bin tl sistemim var imkanım olsa adamların tüm malını çalarım. Ardından gelen müzik işletim sistemi program edebiyatı. Klasik yani.
  • Elinize emeğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 19 Mart 2016; 18:37:51 >
  • Arkadaşlar xbox controller oyunda çalışmıyor. Daha önce oynuyordum şuan hiç tepki vermiyor neden acaba?
  • Dark souls 2 yamasina baslayacakmısın veya direk 3. Oyundan mı başlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun türkçe yama talimatlarını okudum da yama dosyalarını data klasörüne atacakmışız ama oyunun kurulu olduğu yerde data yok ben normal dark souls prepare to die edition dosyasına attım öyle denedim ama türkçe olmadı sadece logolar var türkçe modu onun dışında her şey İngilizce menüler bile nasıl tam Türkçe yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed4567 -- 20 Mart 2016; 16:44:32 >
  • ya dostum bu mouse yi nasıl kurucam inan şuna kafam almadı. Rica etsem bi anlatır mısın ?
  • Wampiretor W kullanıcısına yanıt
    Dsfix.ini'deki "dinput8dllWrapper none" yazan yeri "dinput8dllWrapper dsmfix.dll" olarak değiştiriyorsun. Sonra dsmfix08.zipin içindekileri DATA klasörünün içine çıkarıyorsun. En son da dsmfixgui.exe'yi çalıştırarak istediğin ayarı yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Dsfix.ini'deki "dinput8dllWrapper none" yazan yeri "dinput8dllWrapper dsmfix.dll" olarak değiştiriyorsun. Sonra dsmfix08.zipin içindekileri DATA klasörünün içine çıkarıyorsun. En son da dsmfixgui.exe'yi çalıştırarak istediğin ayarı yapıyorsun.

alın bi f510 en kötü rahat edin yav. Kim uğraşacak bunlarla hem TPS oyun klavye mouse la zevkli olmaz.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    EYVALLAH kardeşim.
  • kardeşim kusura bakma ya, skidrow sürümünü aradım fakat bulamadım sen biliyorsan bana yollar mısın linki ?
  • Emeğine sağlık kardeşim.

Son zamanlarda çeviri yerine ona buna sataşıp sürekli kendini övenlerin yerine sizin gibi insanlara gerçekten faydalı olmak için uğraşanların çoğalması dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.