Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Mod normalde o ise yarıyor diye biliyorum ama deneyen bir arkadaşım pek memnun kalmamıştı, şahsen denemediğim için de bir şey diyemeyeceğim.

@alperentok
    Rica ederim

Anladım. Sağol hocam ne yapalım artık Dark souls 3'ü bekleyeceğim demek ki
  • Arkadaşlar bir yerde tıkandım bir yaratık var kesiyorum kesiyorum ölmüyor ileriyede geçemiyorum ama ilerisini merak ediyorum.
    Kaldığım yer burası.

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI

Aşağıdan bulunduğum yerin çıkışı var fakat çıkmadan önce o şeyi geçip ilerisine gitmem gerek gerçi gidiliyormu orasını da bilmiyorum.

Bu arada mause ayarı sorunu olanlar varsa bana ulaşabilirler, rahat mause kontrolü için yardımcı olabilirim.

• Hocam orası köprü gibi bir alt geçit birde üst geçit var üst geçit kapalı malasef zindana girip çarkı çevirmeniz lazım böylelikle Priscilla bossuna gelirsiniz opsiyonel bir bosstur ister kesersiniz isterseniz kesmezsiniz size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackTim -- 16 Mart 2016; 11:19:36 >
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Ben ilerisine gidilir sanıyordum demekki olmuyormuş.
  • hocam bu texture mod u indirdim ama nasıl kuracam bir bilgi bulamadım.

birde dsfix.ini gereken bütün değişiklikleri yaptım ama genede oyunun HUD'u normal ama ekran sol üstte ufacık :( çözünürlüğü ne yaptıysam çözemedim.sanki sol üst köşede 300x500 gibi oynuyor :(

windows 10 x64 kullanıyorum bu arada
  • hocam resim atsana bendede win10 64 bit var dediğine denk gelmedim bir de;http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/446/? bu linkteki texture modu kullanmak istiyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

hocam resim atsana bendede win10 64 bit var dediğine denk gelmedim bir de;http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/446/? bu linkteki texture modu kullanmak istiyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

print screen tuşuna basıyorum oyunda ama painte yapıştırırken bembeyaz ekran yapıştırıyor.yani resim yok ortalıklarda.

ben oyunu korsan olarak kurdum acaba ondan mı diyeceğim ama korsan kullanan çok kişi var.tekrar silip yükleyeyim bakalım sonra tekrar yamayı atayım en iyisi

modu kurmayı bilmiyorum. .dds formatında bütün mod ama oyunun bulunduğu yerde bu dosya formatında hiç bişey yok :(

• hocam bandicam gibi bir programla oyun içinden foto alabilirsiniz. Ben orjinal kullandığımdan ona bişey diyemem belki de korsanla alakalıdır. Mod sorusunu sana sormadım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

hocam bandicam gibi bir programla oyun içinden foto alabilirsiniz. Ben orjinal kullandığımdan ona bişey diyemem belki de korsanla alakalıdır. Mod sorusunu sana sormadım zaten.

video linki :https://www.youtube.com/watch?v=IDzV4CLCgE4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 16 Mart 2016; 13:51:41 >
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunda antialisang ayarını kapat düzelir.
  • adamdan resim istedik video atmış :) aa yı kapat oyun içinden düzelmesi lazım.
  • Öncelikle yama için çok teşekkürler dün kurmuştum bugün başladım oynamaya gerçekten tebrik ederim umarım 2. oyunu scholar of the first sin i de çevirirsiniz. Bi sorum olacaktı yamayı kurduğum zaman grafikler daha iyi geldi gözüme bana mı öyle geldi yoksa gerçekten hatırladığımdan çok daha iyi duruyor çünkü.
  • dsfix den dolayı o.
  • Font ve mekan isimlerini değiştiren bir mod kullanmadığınız sürece herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

@gurkanse
    Hoca anti-aliasingi kapatmış mıydınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Font ve mekan isimlerini değiştiren bir mod kullanmadığınız sürece herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

@gurkanse
    Hoca anti-aliasingi kapatmış mıydınız?

AA yı kapatında düzeldi hocam teşekkür ederim

@Midorima

hocam bu grafik modunu nasıl uygularım onu da söylersen çok sevinrim.içindeki text dosyasından çıkan youtube linkine baktım ama çok anlamadım.
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Açıklama yazmamış modu yayınlayan kişi ama normalde mod dosyalarını DATA>dsfix>tex_override klasörü içine atarak kuruyorsunuz.
  • benim sorduğumu diyosan dsfix in olduğu klasöre gir; orda texture override diye bir klasör var onun içine at. Yanlış anlamadıysam klasörü değilde inen rardaki klasörün içine girip onları atacaz. ...dark souls/data/dsfix/texture_overrate/a.dds gibi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monojon

yamayı korsan oyunada uygulayabildim biraz zor oldu ama hallettim

Nasıl Uyguladınız anlatabilirmisiniz?
  • 1)Yamada "ş" harfi ters görünüyor. Bu nasıl düzelir?
    2)PS2 kolunda sağ analog nasıl ayarlanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

quote:

Orijinalden alıntı: monojon

yamayı korsan oyunada uygulayabildim biraz zor oldu ama hallettim

Nasıl Uyguladınız anlatabilirmisiniz?

hocam korsanla orjinalde farklı kurulum olduğunu sanmıyoeum sonuçta skyrim yaması gibi sadece steam atölye de yayınlanan bir yama değil. önce oyuna girin aa yı ve motion blur u kapatın sonra arkadaşın verdiği dosyaları dark souls/data içine atın ve dsfix.ini yi açıp ordaki 1920*1080 i pc nize göre ayarlayın. Tamamdır. Orjinalde böyle korsanda da aynıdır. Önceden dsfix kurduysanız onu silin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.