Çok teşekkürler hocam. Ellerinize sağlık. DS 2 yi çevirmeyi düşünüyor musunuz?
Hocam bu arada bsc'de haber olmuşsunuz saolsun Alkan abiye teşekkürler.
emeginize saglık sayenzde oyunu deneyebilme fırsatım oldu sonunda cok tskkur ederim..
Elinize sağlık. Oyunu 3514534. kere bitirdim. Bir dahakine Türkçe oynarım artık.
Elinize sağlık, forumdan çok yama çıkmaya başladı son zamanlarda, çeviri sitelerini geçtiniz valla
Bende modsuz sorun yokta dsfix yükleyince oyun sol üst tarafa doğru ufalıyor.
hayırlı olsun , teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: MsSsS
Bende modsuz sorun yokta dsfix yükleyince oyun sol üst tarafa doğru ufalıyor.
oyundaki anti aliasing ve motion blur'u(hareket bulanıklığı) kapatın sorun çözülecektir
JackTim
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler.
Önemli Değil :)
Yapımcı firma ile irtibata geçtiniz mi? Resmi türkçe yama olsa çok iyi olur.Ellerinize sağlık.
texture overrite yaptım ama türkçe karakterler gözükmüyor ve bu yüzdende karakterler bozuk çıkıyor neden acaba çözebilen var mı?
yamayı korsan oyunada uygulayabildim biraz zor oldu ama hallettim
quote:
Orijinalden alıntı: speedymaster
Çok teşekkürler hocam. Ellerinize sağlık. DS 2 yi çevirmeyi düşünüyor musunuz?
İlk mesajda da söylediğim gibi bir arkadaşım dosyaları açmayı başarmış, onunla beraber Scholar of the First Sin'i de kapsayacak bir çeviri düşünüyoruz. Ancak ilk oyuna göre daha fazla yazı içerdiğinden bu sefer bir ekiple çalışmak daha iyi olur. O yüzden ilgilenen arkadaşlardan bir ekip kurmaya çalışıyoruz.
@JackTim Şimdi gördüm ben de Teşekkür ediyorum kendilerine
Emeğine ellerine kollarına sağlık :)
3spooky5me
kullanıcısına yanıt
Hocam oyunu ilk açtığınızda ana ekranda türkçe modu yazıyor mu? Eğer yazmıyorsa büyük ihtimalle tex_override klasörünün içindeki dosyalar eksiktir ya da dsfixle alakalı bir sorun çıkmış olabilir.
Napoleonfd
kullanıcısına yanıt
Hayır yazmıyor tex_override içindeki dosyaları değiştirdi ama dsfix aktif etmiyor anladığım kadarıyla çözemedim yeniden 2.4 ü yükleyip tex_override ın içindekileri değiştirdim yine aynı sıkıntı devam ediyor
3spooky5me
kullanıcısına yanıt
Windows 8.1 kullanıyor olabilir misiniz? Ben 8.1'deyken dsfix hiçbir şekilde çalışmıyordu. 10'a geçtikten sonra bir sıkıntı yaşamadım ama.
Napoleonfd
kullanıcısına yanıt
hayır 7 kullanıyorum internetde ''dark souls texture override not working'' diye arattım insanlarında böyle baya bir sorunu varmış ama nasıl çözdüklerine dair ingilizcem yetmedi maalesef
3spooky5me
kullanıcısına yanıt
Ben de biraz baktım şimdi ama kimisi dosyaları yanlış yere atmış, kimisi png formatından farklı dosyaları yüklemeye çalışmış. İşe yarar pek bir şey bulamadım malesef.