Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize sağlık hocam. Tebrik ediyorum sizi. Yamayı bitirdiniz sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talimatları yaptım türkçe oldu sorunsuz oynadımda, ellerinize sağlık

• Ellerinize sağlık çok teşekkürler
  • Tebrik ediyorum çok güzel bir işe imza attın. Ellerine sağlık

• Tebrikler arkadaşım. Zor bir işin altından kazasız belasız kalktın. Umarım gayretin birilerine örnek olur.
  • Eline koluna sağlık. Muhteşemsiniz. DS2'yi de çevirirseniz harika olur.
  • Emeğine sağlık dostum.

Yalnız benim önerim çekeceğin videolarda oynanışla ilgili ipuçları ve bazı gizli item-silahlara değinirsen çok güzel olur.
  • Emeğine, ellerine sağlık dostum sayende ağız tadıyla oyunu oynayabileceğiz, steam kullananlarında gruba katılarak ortak oynama fikri ise güzel olmuş bende gruba katıldım.

Artık BSC anasayfasında haberini görürüz umarım, sizler editörlere bildirin yeter.

EDİT: Yamayı indirenler virüs uyarısı ile karşılaşabilirler fakat hiç bir tehlikesi yoktur, tek yapmaları gerekenler virüs programında yamayı bu programı izin ver demeleri yeterlidir.

VirüsTotal sonuçları ise temiz isteyen bakabilir :https://www.virustotal.com/tr/file/15dcb51c25c1b99072c8b5c6da7e46cca9fb2f97d40614ef0a3000762440460f/analysis/1457946710/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 14 Mart 2016; 11:17:13 >

• Çok teşekkür ederim yama mükemmel çalışıyor eline koluna sağlık. Dark Souls 2'nin normalini mi yoksa Scholar of the First Sin olanını mı çevirmeyi düşünüyorsunuz Scholar of the First Sin çok sorunsuz ve akıcı çalışıyor oynanabilirliği ve grafiği normaline göre çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

sürüm farklıdır hocam ilk olarak oyununuz orjinalmi bendeki orjinal yaptım bir sıkıntı cıkmadı.

hayır oyun orjinal değil orjinal olmassa çalışmaz mı?
  • stalker44 S kullanıcısına yanıt
    Sende çalışmadığına göre çalışmıyor demek ki çeviren arkadaşın korsan sürümede uygun çıkarması lazım sanırım.
  • Yama çok güzel olmuş.Oyun daha zevkli olmuş.Fakat oynarken summon sign'a basınca oyundan attı. Sebebi ne olabilir acaba ?
  • emeğine sağlık dostum, sayende tam olarak anlayarak oyunu birkez daha bitireceğim.
  • Tebrikler hocam nice yeni çevirilere artık
  • Dsfix olunca oyunda ekran kırılması oluyor. Bunu önlemek için vsynic açıyorum görüntü küçülüyor. Yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    Dsfix.ini'deki 1920 1080 olan yeri ekran çözünürlüğünuze göre değiştirmeyi deneyin.

• cedric686 C kullanıcısına yanıt
    Garip karakterli isimler veya çok uzun isimler olunca öyle bir hata oluşuyor malesef.

• stalker44 S kullanıcısına yanıt
    Hocam korsanda hiç denemedim, ama çalışmaması için bir sebep yok bence. En güncel versiyonu indirdiyseniz olması lazim aslında.

• eline sağlık dostum.

çalışmayanların sebebi dsfix ile oyunun sürümünün çakışması büyük ihtimal. oyun korsansa ona uygun eski sürüm dsfix indirip yama dosyalarının onun içine atılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

eline sağlık dostum.

çalışmayanların sebebi dsfix ile oyunun sürümünün çakışması büyük ihtimal. oyun korsansa ona uygun eski sürüm dsfix indirip yama dosyalarının onun içine atılması lazım.

nasıl yani eski dsfix sürümlerinde de aynı dosya ve klassörler yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.