Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 koluyla rahatlıkla oynarsın sıkıntı çıkmaz.
  • Durum %75 olarak güncellendi arkadaşlar. An itibariyle oyun arayüzü, diyaloglar, silahlar, zırhlar ve büyüler tamamen Türkçe oldu. Yani şuanda detaylı açıklamalar kısmı hariç tamamen Türkçe bir oyun var elimde. Açıklamalar kısmı beni biraz zorlayacak çünkü her satırda bir paragraf eşya açıklaması var; ancak kesin olmamakla beraber bu ayın sonunda tamamlarım diye düşünüyorum. İyi niyetlerini ileten herkese teşekkürler
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam başka bir şey demiyorum kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazar değmesin hocam süpersin,kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Durum %75 olarak güncellendi arkadaşlar. An itibariyle oyun arayüzü, diyaloglar, silahlar, zırhlar ve büyüler tamamen Türkçe oldu. Yani şuanda detaylı açıklamalar kısmı hariç tamamen Türkçe bir oyun var elimde. Açıklamalar kısmı beni biraz zorlayacak çünkü her satırda bir paragraf eşya açıklaması var; ancak kesin olmamakla beraber bu ayın sonunda tamamlarım diye düşünüyorum. İyi niyetlerini ileten herkese teşekkürler

Yazın bir kez daha bitirmek için sebep çıktı. Pc platformunda Spec Ops the Line ile birlikte oynadığım en iyi iki oyundan biridir Dark Souls. Emeklerinize sağlık ne diyebilirim. Diğer oyunlar için de bir çeviri bekleriz artık bunun üzerine.

• Tahminen ne zaman biter çeviri?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeklerin için eline sağlık.

Arkadaşım adam 2 mesaj önce yazmış neden okumaya eriniyorsunuz şu mesajları ?
  • Günün en güzel haberi.
  • Gamepad alıyorum lan :) Yamanın ilerleyiş güncellemesi haftada bir mi oluyor ? ne sıklıkla güncelleniyor konu bilen varsa yazsın
  • emre901 kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde %10luk ilerleme olduğunda güncelliyorum. Ortalama bir haftayla iki hafta arası tutuyor.

• Tebrik ederim. Sabırsızlıkla bekliyorum yamayı.

• PCim çok iyi olmasada indirip oynarım. Emeğinize sağlık.

• Şimdiye kadarki çeviriyi alabilir miyiz? Hikayeyi en azından anlayarak bitirelim.
  • kukurik kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş bir bütün halde çıkaracaktır yamayı bence biraz daha sabreddin bir de bunun test süreci var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukurik

Şimdiye kadarki çeviriyi alabilir miyiz? Hikayeyi en azından anlayarak bitirelim.

+++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda item açıklamaları sadece item açıklaması değil diğer oyunlarla karıştırmayın. diyaloglar hikayeyi açık açık anlatmıyor. ayrıca hangi itemin ne olduğunu bilmek de çok önemli.
  • İtem açıklamaları asıl hikaye için çok önemli. Çoğu itemde hikayeden bazı parçalar var.
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Tamam işte, şimdiye kadar olan kısmını test etmiş olurum :)

Test edicek ingilizce varsa sende neden türkçe yamayı bekliyorsun? Test sadece imla yazım hatalarından oluşmaz. Çok boş konuşuyorsunuz.
    Malesef hocam tamamlanmamış bir projeyi yayınlamak pek mantıklı gelmiyor bana. Ancak çeviri test aşamasına geldiğinde test edecek kişilere ihtiyacım olursa buradan duyururum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.