Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar on kişi bir araya gelip çeviremedikleri oyunu tek başına çevirdiniz neredeyse hocam büyük iş
  • Eline sağlık hocam az kalmış
  • Test süreci olacak mı yoksa direkt yamayı %100 olunca sunacak mısınız ?
  • %95lere geldiğinde eğer bulabilirsem birkaç kişiyle test yapmayı düşünüyorum. Eşyaları inceleyebilmesi için oyunu en az bir kez bitirmiş ve ingilizcesine güvenen arkadaşlar ilgileniyorlarsa steamden bana ulaşabilirler.
    Steam id'im:http://steamcommunity.com/id/napoleonfd
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Değerli çevirmen arkadaşım çeviri için öneride bulunmak istiyorum.

Çeviri bitince oyun zor olduğu için test uzun sürebilir diye düşünüyorum. Test aşamasındaki yamayı paylaşıp yine teste devam edebilirmisin ?

Test devam ederkende yama ile oynamak isteyen arkadaşlarda oyunu oynar. Test bitince bulunan hatalar düzelir ve güncellenip tekrar yayınlanabilir.

Diye düşünüyorum. Tabiki karar senin.
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam katılıyorum o yüzden şimdiden ekibi kurup %90-95 arasında test etmeyi düşünüyorum. Çeviriyi yaparken bir arkadaşıma sürekli test ettiriyordum zaten, o yüzden test de fazla uzun sürmez büyük ihtimalle. Test ekibe de ilk üyemizi aldık bugün. 1-2 kişi daha gelirse önümüzdeki haftaya teste başlarız diye düşünüyorum.
  • Dört gözle bekliyoruz. Bu arada Dark Souls 3'ün ön sipariş ücreti 180 TL bana biraz fazla geldi. Daha makul bir fiyat olabilirdi.
  • cedric686 C kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız gereğinden fazla pahalı zaten dark souls hayranları fanları havada alırlar online çok gelişmemiş bir oyuna o kadar para israf bence.
  • helal olsun dostum yama bitmiş Steama Ozan Ozkirmizi yazıp beni Jedi tavsiye etti yaptıgım yamaya tester olur musun diyebilirsin Profil resminde gri beyaz OZ AN yazıyor benim 400 saat dark souls oynamış arkadaşım bahsetmiştim. en az bi 400 saatte ps3 te oynadıgını söylemişti bu adamdan iyi tester olmaz. :D
    Hocam bu oyunu klavye ve mause ile oynayamıyor muyuz? joystick ile sıkıntı oluyor benim için. Bir de yama ne zaman çıkar ona göre indireyim. Son olarak Orjinal de mi çalışacak yama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Hocam bu oyunu klavye ve mause ile oynayamıyor muyuz? joystick ile sıkıntı oluyor benim için. Bir de yama ne zaman çıkar ona göre indireyim. Son olarak Orjinal de mi çalışacak yama?

1. si orjinalde çalışmaz olur mu tabiki çalışır orjinalde. Klavye konusuna gelince işkence çekersin demedi deme kola alışmaya bak. Bende ilk kol aldığımda zorlanıyodum ama alıştım şimdi skyrimi k+m iklisiyle oynayamıyorum mesela. Tahmini 1-2 aya biter gibi geliyo bana.
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben klavye+fareyle oynuyorum. Kolla oynaması biraz daha rahat oluyor tabi ama başladığım zaman kol yoktu bende. Bir alışınca da sıkıntı olmuyor zaten. Orijinalde çalışıyor ama korsanda hiç denemedim, korsanda da çalışması için ayarlamaya çalışacağım bakalım.
  • sağolun :) ancak kol olayına alışamadım bir türlü Neyse oynamam o zaman :)
    Mause kullana biliyor musun? Yani dark souls 2 gibi kullanılıyor mu? Klavye mause?
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Dark Souls 2'ye göre daha rahat bence. DS1'i hep mouse-klavyeyle oynadım ve yaklaşık 300 küsür saat oyun sürem var. Bence gayet oynanılabilir klavye ve mousela. Özellikle de benim gibi kolda oynamakta zorlanıyorsan
    Hele bir Türkçe olsun bakarız
  • Helal olsun. İnşallah en kısa sürede sorunsuz oynayacaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bir süredir usul usul takip ediyordum,
    Ses soluk etmeden tamamlanmasını bekleyip indirmek ayıp olur dedim
    "Dark souls" serisini uzun zamandır oynamayı düşünüyordum. Serinin ilk oyunundan Türkçe başlamasam içime otururdu gerçekten;
    Özetle takipteyim dostum çok sağol
  • Çeviri %95'e ulaştı arkadaşlar. Şimdiden test etmeye başladık. Önümüzdeki hafta çeviriyi tamamlayana kadar test de büyük ihtimalle tamamlanmış olur. Desteklerini ileten herkese teşekkürler, yakında yamayla burada olurum inşallah
    Eline sağlık hocam beklemedeyiz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.