Şimdi Ara

Tamda iphone 6 cikmak uzereyken 5s alinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bn iphone ve ios a biraz uzagim hep samsung kullaniyodum fakat artik yetti ve bn bi iphone almaya karar verdim smdi sorularima gelince :
    1. Tamda iphone 6nin satisa sunulmasina 1 hafta 10 gun kalmisken 2000 lora verip 5s almak mantiklimdiir?
    2. Smdi 5 s alsak 6 satisa sunuldugunda ne kadar deger kaybeder acaba 5s?
    3. Bi twlefon magazasinda 5s gold buldum onu almak istiyorum 2050 lora pesin fiyayi. Kvk genpa garantisi yokmus fakat iphonun kendi garantisi var dedi telefoncu bi problem cikarsa apple storedan tamir tadilat yaptirabilirmiyim?

Smdiden cvplarinkz icin tesekkur edrrim dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5S Apple'da 16 GB 1949 TL (onlinestore/havale veya store/nakit 1871 TL), 32 GB 2099 TL (onlinestore/havale veya store/nakit 2015 TL)
    Başka bir yerden almanıza gerek yok diye düşünüyorum, 2 yıl Apple garantili, Apple çıkışlı, sıfır telefon, 14 gün sorgusuz iade hakkınız da var rahat bir şekilde)

Edit: devamını getirememişim;

2050 ona verebiliyorsanız 205 TL fazlasına iPhone 6 alın, (iPhone 6 16 GB KK ile 2349 TL, onlinestore/havale veya store/nakit 2255 TL)
    i6 ve iOS 8 çıkmış, i5S çıkalı 1 yıl olmuş, 4 sene sıkıntısız kullanımı olan bir cihazın 1 senesi yok kaldı 3 sene. Bence 6 alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 18 Eylül 2014; 17:03:33 >
  • 6 almak daha mantıklı imkan var ise yurtdısından alındığı taktirde, ülkemizdeki 5s fiyatının bile altına alınmakta.
  • Bende bu aralar bakiniyorum 64gb 5s almak varken ayni paraya 16gb iohone 6 almak ne kadar mantikli genellikle tek elle kullanirim daha once 5s im vardi kullanimi rahat 6 nin ekran boyutu malum 4.7 sikinti cikarirmi bana tek elle kullanimda

• kesinlikle 6 almak mantıklı.. ne kadar süre kullanacaksınız bilmiyorum ama iphone 6 5s ten 1 yıl daha fazla destek görür.Bence 8 gün daha sabredin 6 yı test etmeden karar vermeyin.sonra pişman olmayın..
  • 6'yı görmeden karar vermeyin.Bu arada Iphone 5S'ye en az 5 sene destek gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 18 Eylül 2014; 17:47:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yalniz 6 yida 64 gb almalisiniz 6 da kullanim alani dahada azalacaktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone XS MAX Su Gecirdi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 6 almayı bekleyin
  • 6'da kullanım alanı azalacaktır, fotoğraflar ve özellikle videolar daha fazla yer kaplayacaktır, oyunlar ve uygulamalar daha iyi oldukça daha fazla yer kaplayacaktır, kısacası evet 64 gb almak daha mantıklı olur, hele ki en az 4 sene destek göreceğini düşünürsek bu cihazın..
    Ancak 3-5 liralık hafızaya 300 TL veremiyorum malesef, psikolojik sınır diyelim buna. (bu benim şahsi görüşüm ve yapacak olduğum şeydir, bilgi/sohbet olsun diye yazdım)
  • 6 yı bir görün öyle karar verin. Ben de gördükten sonra kararımı vereceğim. 5s de güzel telefon özellikle siyahı

• iPhone 6 serisi ile donanımsal olarak yakın olması (doğruluğu bilinmemekle birlikte ilk çıkan test sonuçlarına dayanarak) bu söylediğinizi mantıklı kılıyor.
    Ancak Apple'ın 5 yıl destek vereceğini hiç zannetmem, altında yatan nedenleri saymaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
    Hoş keşke 5 yıl alsa, benim de temennim bu yönde olur.
  • Bence bekleyip 6 çıktıktan sonra black friday yani kara cuma diye nitelendirilen gün Kasım Ayında yani 5s almak daha mantıklı olur 1500 tl ye kadar gerileyecektir fiyatı. 6 ya çok ciddi talep var ve fiyatı şimdilik Uçuk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

iPhone 6 serisi ile donanımsal olarak yakın olması (doğruluğu bilinmemekle birlikte ilk çıkan test sonuçlarına dayanarak) bu söylediğinizi mantıklı kılıyor.
    Ancak Apple'ın 5 yıl destek vereceğini hiç zannetmem, altında yatan nedenleri saymaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
    Hoş keşke 5 yıl alsa, benim de temennim bu yönde olur.

Ben en az 5 sene güncelleme alır diyorum.Hatırlarsam yada hatırlarsanız uplayalım bu konuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.