Şimdi Ara

İPhone 7 bekleyen varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan 6s almak yerine iphone 7yi bekleyen varmi ve neden bekliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlaka yenilikler gelicek ve önceki modelden diyelim %10 kadar daha fazla ödenicek.

İkinci el bir 6S i varken, satıp çok daha fazla fark ödemeye razı olanlar var ve iPhone gibi bir üründe yeni model her zaman caziptir. Bu söylediğimi kimisi eleştirebilir de ama taze modelin ayrı bir hazzı vardır.

Acil bir ihtiyaç da olmayınca ve üç aydan daha az bir süre kalmışken, modası geçmiş ürüne değil de %10 fazlasına razı olarak son model ve kafamda çekiciliği olan bir ürüne para vermek benim düşünceme göre daha mantıklı.

Farklı eleştiriler gelebilir bu anlatıma israf falan şeklinde ama bana özgü değil sadece demek ki ve yeni model çıktığında tüm dünyada geceden kuyruklar oluştuğuna göre demek ki herkeste oluşan bir etkileyicilik gerçekliği var. Geceden sıraya giren insanlar ve daha ilk günlerden bir dolu satın alan kişi de zaten telefonsuz kalmış durumda da değillerdi.

• Para varsa sorun yok! 6s alıp çıkınca 7 de alınır.

Para sorun ise tavsiyem şu;
    6s - 6s Plus alın. Bulabileceğiniz en uygun fiyata en uygun yoldan... 7- 7 Plus hatta 7 Pro ciddi pahalı olacaklar. Son yansıtılan vergi zammı ile Apple bu yolu açtı zaten. 5.000 ve üstü iPhone'lar yolda. Baz modellerde ucuz olmayacak.

Dünyada Apple ürünlerinde değişim sıklığı genelde 2 yıldır. Son araştırmalar 3 yıla çıktığını gösteriyor. Bizim ülke biraz garip. Bir şey diyemem.

http://www.businessinsider.com/apple-powder-keg-super-cycle-iphone-7-2016-7

Apple gelecek sene 10.yıl için özel bir şey yapacak gibi, 7 alanlarda değiştirmek isteyecekler. Dediğim gibi alırım, satarım, gerekirse zarar ederim demiyorsanız, 6s - 6s Plus alıp beklemede kalın.

• 6S alın en azından bir sene kullanım hem 7nin hataları eksikleri görüldün düzeltilsim hem fiyatında bi düşüş olsun şuanda 6s isteklerimizi fazlasıyla karşılıyor zaten

• Her zaman S model daha bir profesyonel oluyor
  • iPhone 7 yi bende bekliyorum. İstersem alabilirim 6s veya 6s plus ama modası geçecek eylülde almışken yeni kasa ve yeni donanım almak uzun vadede her zaman mantıklı 6s 2015 in telefonu sonuçta 2017 ye geliyoruz 6 ay sonra ve cihaz 2016 eylülde tanıtılacak en yenisi her zaman iyi 6s veya 6s plus bu saatten sonra bilerek alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Her zaman S model daha bir profesyonel oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 veya Android telefon önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 6 alınmaz ama 6s alınır ayrıca se de var.

• 7nin çıkış tarihine bağlı. Çıkacaksa bu yıl 7. Çıkmazsa 6s
  • Bende bu sene yaz okulu vs derken tatile çıkamayacağım sanırım. Tatil parasını iPhone 7'ye yatıracağım büyük ihtimalle :)

• İmkânın varken 6s al. TRT vergisi adı altında 150 TL'lik bir zam geldi. Çıkacak olan 7'de fiyat daha da artacak. Yeni kasa bekleyen arkadaşlar var hâlâ. Sadece anten çizgilerinin yeri değişmiş. Tasarım tamamen aynı ve önden bakıldığında 6 mı 6s mi 7 mi diye millet anlayamayacak bile. Bazı görmemişler belki telefonun arka yüzünü tutarak milletin gözüne sokarcasına 7 kullandığını göstermek isteyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S modellerinin daha profesyonel olduğu aşikar. 4s var hala elimizde çatır çatır kullanıyoruz hatta elimdeki 5'ten daha iyi bile denebilir. Fakat sorun şu 7 de radikal bi değişiklik yaparlar mı? Şimdiye kadar okuduğum en uçuk şey jak girişini kaldırıp şarj girişinden her şeyin hallolucağı ve lightning girişli bi kulaklık verileceği oldu. Başka bir şey duyanınız göreniniz var mıdır? Eğer anten yeri değişicek ve bi kaç güncelleme yapılacaksa 6s'i alıp önümüze bakmak mantıklı olur. Yine de insan en yeni çıkanı almak istiyor tabi bu kadar az kalmışken eylüle

• Ben her zaman s model alma taraftarıyım. Bknz: 4s-5s-6s düz modelleri ile arasında hep iki kat donanım gücü farkı var
  • İsteksiz bekliyorum ,hatta valideye 1 hafta önce 6s plus aldım çünkü 7 nin fazlasını sunacağını sanmıyorum.

• Var. iPhone 7'yi meraktan bekliyorum 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

İmkânın varken 6s al. TRT vergisi adı altında 150 TL'lik bir zam geldi. Çıkacak olan 7'de fiyat daha da artacak. Yeni kasa bekleyen arkadaşlar var hâlâ. Sadece anten çizgilerinin yeri değişmiş. Tasarım tamamen aynı ve önden bakıldığında 6 mı 6s mi 7 mi diye millet anlayamayacak bile. Bazı görmemişler belki telefonun arka yüzünü tutarak milletin gözüne sokarcasına 7 kullandığını göstermek isteyebilir.

7 olduğu belli olmazsa hayatta almam 😁 töbe töbeee 😜

• Ne olursa olsun her İphone merakla beklenir.

• bende meraktan bekliyorum ama alacak olsam beklemem 6s alırdım
  • Bekliyorum ama fena pahalı olacak bu sefer her sene artan fiyata bu sene TRT vergisi gelince... zor

• İp 6 sahibiyim. Ancak 7s çıkınca değiştirmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.