Şimdi Ara

İPhone 7 bekleyen varmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neredeyse hazırım
    Baya güzel olacağa benziyor
    Herşey hazır
    Bi tek
    Param yok
    9S çıkınca alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün New York ta bi telefoncu da 6s plus vardi gel ucuza vereyim dedi 660 dolar istedi 650 var dedim tamam dedi aldim store da 750 dolardi en son baktigimda.

Persembe gunu ukrayna uzerinden turkiyeye gelicem bi sure kullanirim tekrar gelirsem degisirim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce beklemeye değer mi yoksa 6s mi alsam 6ste sorunlar olduğunu duydum çünkü
  • Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık bende 7 bekliyorum
    7 almam 6 işimi daha görür diye düşünüyordum
    malesef ekranım küçükte olsa çatladı
  • causandum C kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • causandum C kullanıcısına yanıt
    6s in tek sorunu ios 9 du. O da ios 10 çıktı yeni toparladı. Bilinen kronik bir sorunu yok hocam

• home tuşunda ısınma problemi kendi kendine kapanma sorunu duydum o yüzden şarj durumu nasıl acaba
  • Şurda 7 ye ne kaldı ki ben olsam 3310 kullanırım genede 2-3 ay beklememek için eski kasa olucak iphona o kadar para vermem. 3000 bin tl az para değil vermişken son çıkanından neden olmasın ki ?

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Aynen cava haklisin

• Sobriquet kullanıcısına yanıt
    evet hocam bende de 6+ var ve 7 düşünmüyorum, zira sizinde dediğiniz gibi 10. yılda müthiş bir efsane telefon çıkacak gibi. Milletin 10. yıldan beklentisi büyük.
  • Çıktığında yurtdışından alıp elimdeki 6'yı da satmayı düşünüyorum.
  • 1200 TL ye 5s aldım, önümüzde ki sene 7s görüp ona göre geçmeyi düşünüyorum.
  • Elimde iPhone 6 var ama Amerika'da arkadaşım var ekimde gelecek gelirken iPhone 7 getirir heralde bende değiştirmiş olurum telefonumu
  • Sızan fotolar gerçekse büyük ihtimalle gerçek boşa beklemişim.
  • Bence acele yoksa eger eylül ekim gibi 7 nin çıkması beklenir 6s modelinde 100$ indirim olur yeni model cıkmasıyla,şu anda iphone 6 16gb abd de 550$+vergi şeklinde satılıyor,6s te aynı şekilde alınırsa 2gbram ile çok rahat 3 yıl götürür hatta plus alınırsa daha fazla diyorum ben :) hali hazırda 6s plus 64 gb kullanıcısıyım cihaz tüm isteklerime cevap veriyor,herhalde kırılıp parçalanmadığı sürece cihazımı degiştirmem.

• 7S i bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir zaman ara model kullanmayı tercih etmedim.
    mesela şu an herkes merakla 7yi bekliyor, kasası nasıl olacak görmek için.
    7yi alıp hefesimi almak varken.
    bekleyip biraz modifiyeli aynı kasalı s serisini almak hiç mantıklı gelmedi bana.
    normal ve s serilerinin arasındaki özellikler farklı olabilir ama kullanışı hiç etkilemiyorki.
    telefonu her zaman çıktığı zaman alacaksın. aradan vakit geçtikten sonra aynı kasayı almanın anlamı yok.
    tabi bana göre.

bende 7 bekleyenlerdenim
  •  İPhone 7 bekleyen varmi?

• benim iphone alım siyasetim şudur. şu an 6s kullanıyorum ve 7 çıktığında ona geçeceğim (nasip olursa) ve böyle devam edecek her sene çıkan telefonu almak mantıklısı... nedeni ise 1 yaş ile fazla zarar etmeden telefonu satmak ve her sene yeni ve son cihazı kullanmak...Esnaf olduğum için ikinci el saattığım telefonun kaybını zaten yeni alacak olduğum telefonun faturasını vergi iadesi olarak düşüyorum ve hiç zararım olmuyor...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.