Şimdi Ara

İPhone 7 bekleyen varmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen ihtiyac ve butce meselesi . Telefonu yeterli olan insanlar beklemez IP6 ve IP6s kullanicilari gibi , telefonu degistirecek memnun olmayan insanlar 2 ay kalmisken acil durumlar disinda gidip 6S almak mantiksizlik olur . Iphone alirkende fiyati duser diye beklemeyin zaman kaybetmeyin bu senede gorduk telefonun 1 sene boyunca degeri dusmuyor dolar dusmesine ragmen dusmedi aksine bide trt vergisi ile fiyati artirildi :) . Bende Iphone 7 bekliyorum ciktigi gibi kesinlikle alacagim bir tek rengi ve ozelliklere gore normal modelimi yoksa Plus modelini alma konusunda kararsizim onuda cikinca karar verecegim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 kullanıyorum ve sanırsan 6 yı kullanmaya devam edeceğim. Bu fiyatlar artın çizgiyi aştı. Bir telefona 4.000 TL verilmez günahtır. 2014 eylül ayında ilk çıktığında 6 yı 2060 TL ye aldım ve hiç sorun çıkartmadan kullanıyorum ve yola 6 ile devam edeceğim. Maalesef bizim ülkemiz bitmiş yazık olmuş sadece kazıklama politikası var... Acınıcak bir durum cok yazık...
  • 6s plus kullaniyorum 7 çıkınca 1 ay sonra pro alıcam sanırım ama yurtdışı alırim her zaman anormal fark var arada. Ben 6s plus 16 yı 2380tl ye aldım. Tr de 3300 dü en son baktığımda. Uzuluyorum bu fiyata alanlara hele operatörden alırsan çok daha pahalı.

• arkadaşlar benin elimde 3500 küsür bir para var bizim aileden sürekli yurt dışına çıkan kişiler var yurt dışı fiyatları ne kadar olur tahmini (euro,dolar) fikri olan birisi söyleyebilir mi?
  • Beklemeyen yok, bok atan da alacak atmayan da... Çünkü insan hep yenisini istiyor. 5 çıktığında "çirkin olmuş ya, ben 4s alıcam!" Diyenler 6 çıktığında "5 çok güzel kasa abi yeeeaa, 6 olmamış 5s alıcam!" Diye sızlanıyorlardı. 6s ten daha kötü olsa bile alacak insanlar bekliyodur şuan yani 😄

• 4000 TL üstü bir fiyat bekliyorum , o okadar da param olmadığı için 6s Plus 16 Gb ile yola devam , odeğilde şunu 128 GB yapaydım en az 3 sene kullanırdım.
  • Önemli olan fiyat

• Bugüne kadar 4-5 ve 6 yı kullandım ve bahsedilen tasarım sorunlarıyla(eğilme bükülme vs) hiçbiriyle karşılaşmadım.S serisi alıp 1 sene sonra telefonun eski kasa olacak olması mantıksız geliyor bana.Zaten iphonelar 3 yıla kadar ideal bir performans sunuyor aynı kasayı sırf donanımı az daha güçlü diye almaya gerek yok
  • yatırıma bak
  • Kimsenin oyle eskisi gibi dort gözle yeni ıphone u beklediğini sanmıyorum birde kasada değişmedi gördüğümüz kadarıyla daha iyi bir kamera daha iyi batarya birde jack girişini kaldırmışlar. Ios 10 da koydunmuydu al sana ıphone 7. Bence 6s alın

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı değil mi sence de

• Teknolojiye yatırım yapacaksanız, kendi projenize yapin.. En mantıklıdı budur bence

• Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Hocam 6ve 6s arasında çok ciddi bir fark var. 4 ile 4s arasında olsa tamamda bu 2 cihaz kucumsenmeyecek kadar farkli

• Saçmaladınız ya şimdi 5s 6 dan daha mı profesyonel ? Tabikide 7 6s den daha iyi olucak.

• Ben beklemiycem nasıl olsa tasarımsal olarak aynılar 6s plus alıcam

• Bu fiyatlandırma ile almam iPhone artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekliyorum malesef

• 7 bekle ya da 7s mi beklesem sonu yokki bunun hangisi kafaya yatıyorsa alınmalı , bekleyecek varsa beklesin tabi.

• Şu an i6 64 gb kullanıyorum. İphone 7'de bakacağım 2 şey olacak.

1-tasarım
    2-batarya

bunlarda ciddi bir iyileştirme olursa geçebilirim yoksa hiç gerek yok.
  • Her zaman yenilik iyidir yurtdşinda alan olursa daha karli aliş veriş olur ama dolarin yükselişi applenin 150 tl zam mi ile türkiye fiyati 3500 ile başliyicaktir buna adim gibi eminim tasarimda değişiklik pek olmiyacak rütüş filan olur ama arkadaşin dediği gibi batarya öncelik ayrica kamera olayina yada ekran pikseline yogunluk verirse 7 alinir bence..!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.