Şimdi Ara

Tamir Edilemeyen Telefon Kulaklıkları !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg de giriyor.G2 telim var 2 defa kulakligim bozuldu sag taraftan ses gelmedi filan hiç kontrol etmeden yenisini verdiler 2 kez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Kablolari birlestirdigin halde calismamasinin nedeni kablolarin uzerinde izole olmasidir. Once cakmakla yakilir daha sonra hafif hafif maket bicagiyla kazinir ve bakir kablo kendini gosterecektir zaten. Daha sonra birbirlerine birlestirilir.

Saol çok verimli bir cevap teşekkür ederim valla gerçekten işeme yarıcak diye düşünüyorum. Ama bir sorum olacak çakmakla yakmanın derecesi ne yani baya yakıyımmı yoksa az mı ?

• Olm şu ana kadar o kulakliklara vercegin parayla bi sennheiser alaydin şimdiye kafan rahattı üstelik gürültü değil ses duyardin. Da ışte sizlere laf anlatilmaz. Anca sennheiser her bozulan kulaklık yerine yenisini gönderiyor dememiz mi gerek. Az araştırın allah aşkına. Neyse bu mesaj karşı cevap verme gomerim konuya seni .

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

Olm şu ana kadar o kulakliklara vercegin parayla bi sennheiser alaydin şimdiye kafan rahattı üstelik gürültü değil ses duyardin. Da ışte sizlere laf anlatilmaz. Anca sennheiser her bozulan kulaklık yerine yenisini gönderiyor dememiz mi gerek. Az araştırın allah aşkına. Neyse bu mesaj karşı cevap verme gomerim konuya seni .

Cevap verme şansı bırakmamışsın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: hkobak456

quote:

Kablolari birlestirdigin halde calismamasinin nedeni kablolarin uzerinde izole olmasidir. Once cakmakla yakilir daha sonra hafif hafif maket bicagiyla kazinir ve bakir kablo kendini gosterecektir zaten. Daha sonra birbirlerine birlestirilir.

Saol çok verimli bir cevap teşekkür ederim valla gerçekten işeme yarıcak diye düşünüyorum. Ama bir sorum olacak çakmakla yakmanın derecesi ne yani baya yakıyımmı yoksa az mı ?

Bakir kabloyu cakmakla eritemezsin zaten korkma. Ustundeki vernik yaninca siyahlasiyor siyahlastiktan sonra kaziyinca bakir kabloya ulasirsiniz zaten.

• hkobak456 kullanıcısına yanıt
    45 liraya alıcaksan şu büyük kafaya geçirmelilerden al ben bugün sony nin aldım insanın müzik dinleme şeyki yerine geliyo 50 tly aldım ve bassları çok iyi veriyo ki ses sistemiminki kadar hoş muzik dinleniyo.tavsiye ederim kolay kolay bozulmasın diye aldım bunu.

• quote:

quote:

quote:

Bakir kabloyu cakmakla eritemezsin zaten korkma. Ustundeki vernik yaninca siyahlasiyor siyahlastiktan sonra kaziyinca bakir kabloya ulasirsiniz zaten.

Çok sağol teşekkür ederim ilgin için .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağol teşekkür ederim ilgin için .

Rica ederim.

• Bir sen varsindir herhalde kulaklik tamir etmeye calisan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Bir sen varsindir herhalde kulaklik tamir etmeye calisan.

Yok ya vardır .

• quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

45 liraya philips aldım 6 ay oldu en az, nazar değmesin taş gibi.

Merhaba

Lutfen o avatari degistirir misin.

İyi forumlar

• Gm olması bence birşey ifade etmiyo 3 tane iphone kulaklığı 4 tane de normal kulaklık bozuldu benim bu sene.şuan evde iki tane kulaklık var ikiside leş.birinin yine sol gitti sağ çalşıyo.diğeri zaten bozuk güni ses veriyo.özet:bende bıktım bu kulaklıklardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

Gm olması bence birşey ifade etmiyo 3 tane iphone kulaklığı 4 tane de normal kulaklık bozuldu benim bu sene.şuan evde iki tane kulaklık var ikiside leş.birinin yine sol gitti sağ çalşıyo.diğeri zaten bozuk güni ses veriyo.özet:bende bıktım bu kulaklıklardan

Bendensin .

• quote:

Orijinalden alıntı: US_Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

45 liraya philips aldım 6 ay oldu en az, nazar değmesin taş gibi.

Merhaba

Lutfen o avatari degistirir misin.

İyi forumlar

Merhaba yeni yetme troll kardesim, bu avatar dh nin kendisinde var bilgine. Senden eski uyelere de avatar benim tarzinda sahiplenme yapma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

Gm olması bence birşey ifade etmiyo 3 tane iphone kulaklığı 4 tane de normal kulaklık bozuldu benim bu sene.şuan evde iki tane kulaklık var ikiside leş.birinin yine sol gitti sağ çalşıyo.diğeri zaten bozuk güni ses veriyo.özet:bende bıktım bu kulaklıklardan

Bendensin .

• 2 yıl önce aldığım philips kafa bantlı kulaklığım hala taş gibi 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugüne kadar birçok kulaklık kullandım. Çoğu ucuz kulaklıklardı. Tabi arada orta hâlli kulaklıklar da aldım ama pek farklı olmadı. En son KOSS RUK 30 aldım. Mükemmel sağlam ve çok iyi bir ses kalitesi var. Ancak 3 ay falan kullandıktan sonra tek tarafı ses vermemeye başladı. Garantiye gönderdim. Sıfırını gönderdiler. Bir sıkıntı olmazsa 1-2 rahat idare eder sanırım.

• Sennheiser kulaklik al rahat edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Sennheiser kulaklik al rahat edersin

Önerdiğin modeli varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Sennheiser kulaklik al rahat edersin

Önerdiğin modeli varmı ?

Valla ben mx-270 kullaniyorum gayet memnumum mx-170 almistim kosu bandinda kulagimdan dustu ustune bastim mefta oldy bir ust modeli mx-270 aldim hala goturuyor beni.

Fiyat araligina gore degisir tabi modeller.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.