Şimdi Ara

Tamir Edilemeyen Telefon Kulaklıkları !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6 kulaklığı 5 ayda çöp oldu 100 liraymış
  • hkobak456 kullanıcısına yanıt
    Kulaklik kablolarinin ustu renkli olur cunku birbirine dokundugunda kisa devre yapmasin diye
    Kablolarin ustunu bicak gibi biseyle kazi sonra birbirine eklemeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakir gibi 5 liralık kulaklık kullanma sorunun çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: hkobak456

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Sennheiser kulaklik al rahat edersin

Önerdiğin modeli varmı ?

Valla ben mx-270 kullaniyorum gayet memnumum mx-170 almistim kosu bandinda kulagimdan dustu ustune bastim mefta oldy bir ust modeli mx-270 aldim hala goturuyor beni.

Fiyat araligina gore degisir tabi modeller.

Tamam saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

fakir gibi 5 liralık kulaklık kullanma sorunun çözülür

5 liraya kulaklıkmı var

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Kulaklik kablolarinin ustu renkli olur cunku birbirine dokundugunda kisa devre yapmasin diye
    Kablolarin ustunu bicak gibi biseyle kazi sonra birbirine eklemeyi dene

Peki tamir ettikten sonra üstünü kazıdığım için kısa devre yapmazmı ?

• Bana da en fazla 3 ay dayanırdı aldığım kulaklık. Geçen yıl Nisanda creative ep 630 almıştım. Hunharca kullanmama rağmen 1 yıl dayandı bana. Geçenlerde aynısından tekrar bi tane sipariş verip aldım. Normal kullanımda minimum iki yıl götürür seni. Tabi temizliğine dikkat etmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bana da en fazla 3 ay dayanırdı aldığım kulaklık. Geçen yıl Nisanda creative ep 630 almıştım. Hunharca kullanmama rağmen 1 yıl dayandı bana. Geçenlerde aynısından tekrar bi tane sipariş verip aldım. Normal kullanımda minimum iki yıl götürür seni. Tabi temizliğine dikkat etmek lazım.

Mikrofonu yok ama onun

• Cidden lan niye tamir etmiyorlar bunları ülkede sadece kulaklık tamiri yapan bi firma kurulsa bence direkt köşe olu cope gidenlerin haddi hesabi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

aldığın kulaklık 5-10-15-20 liralık ise çabuk bozulur. ama en az 30 tl verdiğin bi kulaklık orjinal olucağı için çabuk bozulmaz hatta bozulmayadabilir bu senin nasıl kullandığınada bağlı biraz. onun dışında bi kulaktan ses geliyo diğer kulaktan ses gelmiyosa o ses gelmeyen kulaklığın içibdeki kablo kopmuş demektir. tamir etmek için kulaklığı açıp o kabloyu koptuğu yere lehimlemek gerekir ki yapabilirmisin bilmiyorum ama bence değmez boşver yeni orjinal al bitane

Aldığım kulaklıklar hep 20-40 TL arasındadır, en fazla birkaç ay dayandılar. Hepsini mont cebime koydum ve özenle kullandım, yine bozuluyor. 20 TL'ye aldığı kulaklığı üç senedir bozulmadan kullandığını iddia eden bir kız tanıyorum. Nerede hata yapıyorum?

(Aldığım kulaklıklar Sony, Philips ve Sennheiser gibi bilindik markalardan)

• Neden garantiye goturmuyorsun lg g2 nin kulakligi 3 kere bozuldu ücündede sıfırı ile degistiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 28 Haziran 2015; 8:13:04 >
  • Kabloları birleştirirken kabloyu önce bi yak dışıbdaki renk kaybolunca birleştir yada jakın olduğu yerdryse 3 5 cm yukardan kes jakı cıkarıp temizle ayır plasyikleri cıkatırken hangi rengin nerde cıktığına bak sonra kabloları yakıp jaka lehimle sonra sıcak silikonu sık oraya sonra iki parmağını soyuk suya sokup o sıcak silikonaa parmaklarınla jakın plastik tarafı silikon olacak şekil ver kısa devre yaptırma sadece lehimleyecek kadar yer yak bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati1919 -- 28 Haziran 2015; 10:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati1919

Kabloları birleştirirken kabloyu önce bi yak dışıbdaki renk kaybolunca birleştir yada jakın olduğu yerdryse 3 5 cm yukardan kes jakı cıkarıp temizle ayır plasyikleri cıkatırken hangi rengin nerde cıktığına bak sonra kabloları yakıp jaka lehimle sonra sıcak silikonu sık oraya sonra iki parmağını soyuk suya sokup o sıcak silikonaa parmaklarınla jakın plastik tarafı silikon olacak şekil ver kısa devre yaptırma sadece lehimleyecek kadar yer yak bukadar

Saol

• quote:

Orijinalden alıntı: hkobak456

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bana da en fazla 3 ay dayanırdı aldığım kulaklık. Geçen yıl Nisanda creative ep 630 almıştım. Hunharca kullanmama rağmen 1 yıl dayandı bana. Geçenlerde aynısından tekrar bi tane sipariş verip aldım. Normal kullanımda minimum iki yıl götürür seni. Tabi temizliğine dikkat etmek lazım.

Mikrofonu yok ama onun

Ep 630i modelinde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

quote:

aldığın kulaklık 5-10-15-20 liralık ise çabuk bozulur. ama en az 30 tl verdiğin bi kulaklık orjinal olucağı için çabuk bozulmaz hatta bozulmayadabilir bu senin nasıl kullandığınada bağlı biraz. onun dışında bi kulaktan ses geliyo diğer kulaktan ses gelmiyosa o ses gelmeyen kulaklığın içibdeki kablo kopmuş demektir. tamir etmek için kulaklığı açıp o kabloyu koptuğu yere lehimlemek gerekir ki yapabilirmisin bilmiyorum ama bence değmez boşver yeni orjinal al bitane

Aldığım kulaklıklar hep 20-40 TL arasındadır, en fazla birkaç ay dayandılar. Hepsini mont cebime koydum ve özenle kullandım, yine bozuluyor. 20 TL'ye aldığı kulaklığı üç senedir bozulmadan kullandığını iddia eden bir kız tanıyorum. Nerede hata yapıyorum?

çok narin kullanmak lazım. üstüne oturma ezilme büzülme olunca kablolar zarar görüyo ve bu yüzden çabucak bozuluyo. ben mesela eskiden kulaklığı takar uyurdum gece ve sabah kalktığımda kulaklık bayağı işkence çekmiş oluyodu çünkü gece uyurken kim bilir neler oldu. sonra sabah kulaklığın biri çalışıyo biri çalışmıyodu. yani ezmicen bükmücen sıkıştırmıcan

• hkobak456 kullanıcısına yanıt
    Yapar onuda bantlayacaksin artik

• Sağlamlıkda philips üstüne tanımam tecrübeyle sabittir kopan kabloların ucunu keskin jiletle kazı üstündeki kablama çıksın öyle birleştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25FURKAN -- 29 Haziran 2015; 1:28:00 >
  • Şuana kadar kullandığım en sağlam kulaklıklar:Rokr e6 nın yanından çıkan o müthiş kulaklık(basslar tertemiz ve mis gibi),senheisser cx500,aiaiai,nokia bh-40,philips.
    Sağlamlık testimi geçen bunlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

quote:

çok narin kullanmak lazım. üstüne oturma ezilme büzülme olunca kablolar zarar görüyo ve bu yüzden çabucak bozuluyo. ben mesela eskiden kulaklığı takar uyurdum gece ve sabah kalktığımda kulaklık bayağı işkence çekmiş oluyodu çünkü gece uyurken kim bilir neler oldu. sonra sabah kulaklığın biri çalışıyo biri çalışmıyodu. yani ezmicen bükmücen sıkıştırmıcan

Kullandıktan sonra masaya koyarım hep, yine de son birkaç kulaklığımı özenle kullandığım halde bozulma süresinde hor kullandığım kulaklıklarla yarıştı.

Sizin önerdiğiniz dayanıklı bir kulaklık var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eneox

iphone 6 kulaklığı 5 ayda çöp oldu 100 liraymış

Elimde hiç kullanılmamış bir tane var istersen fiyatta da bir şey yapabilirim. Orjinal bir çok kulaklık var elimde kendimi Spam yapan üye gibi hissediyorum şuan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.