Şimdi Ara

Tamirmi Pertmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun bence yaptırılabilir gibi gözüküyor
  • airbag açılmamış ?
  • ECU gerekli görmemiştir.
    quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

airbag açılmamış ?
  • Airbag in acılmamasına bende bi anlam veremedim. Arabaya 7-8000ytl arası masraf cıkardı ustalar. Masraf bana cok geldiği için bu haliyle satacam arkadaşlar.
  • takla attıysa şasi büyük ihtimalle yamulmuştur. o zaman yaptırmanında bir anlamı olmaz gibi, yengeç gibi giden megane coupe garip olur
  • Vinçten inerken arabanın altına bakma fırsatım oldu. Aracın altında herhangi yamulma göremedim. Ayrıca aracı 3000ytl ye verdim artık. Msj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
  • arkadasım gecmıs olsun kazasız belasız gunler dılegıyle......
  • bu arabanın olacağı 2 şey var,

ya çıkmacı parçalayıp parçalarını satacak, yada motor şasi numarasını çalıntı başka bir araca kopyalayıp satacaklar. bu nedenle 3000 e ucuz gitmiş gibi geldi bana ama çıkmacılar da çok uyanık, öldürüyorlar fiyatı.
    airbag patlamamış, sadece o bile en az 800-1000 ytl eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 1 Mart 2008; 11:14:21 >
  • önemli olan arabanın öz bütünlüğü ne alemde, dışarıdan görünen kapı vs kaput filan onlar bir şey değil, tavanda düzültilir değişmeye gerek kalmadan ama direkler nasil olur bilmem durumuna bakmak lazım. ve toplaması biraz uzun sürer, çünkü temiz bir iş olsun istiyorsak motoru, göğsü indirmek şart. he ondan sonra masraf kurtarırmı seni bilemem. ama bildiğim bir şey var trafik sigortaları 11.000ytl ye kadar hasarı karşılıyor sanırım. bu olaya bi bak. işine yarayacak bir durum varsa.. bir daha baktımda motor durabilir. altında hasar yoksa aracın duruma göre bir şeyler yaparsın artık sana kalmış...
  • 3000ytl ye bedavaya gitmiş resmen kaportacı aldıysa 1000ytl masrafla o arabayı çıkarır.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kennylee

Vinçten inerken arabanın altına bakma fırsatım oldu. Aracın altında herhangi yamulma göremedim. Ayrıca aracı 3000ytl ye verdim artık. Msj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

en iyisini yaptın satıp kurtardın. dünyanın masrafını yaparsın aracın yanına 20kez gidersin yinede olmaz. satarken ettiğin masrafı alamazsın. bende öyle yapmıştşm ilk teklif 8.5 dediler hayrını gördedim ustaya verdim ve arabam 2 sene sonra yürür hale gelmişiti. yürür haline 8 vermem
  • Geçmiş olsun. Uygun fiyat verirlerse perte çıkar, hemen sat uğraşma derim. Kabaca şöyle bir heap yap bence; (Aracın bu haliyle ederi + Onarım masrafı = Aracın kazasız değeri) üçe beşe bakma eksik te çıksa sat derim. Uğraşmaya değmez moral bozukluğu kazalı araca binme pisikolojisi bunlar çekilmez bir an önce unutmak lazım. Bu şekilde sat yenisine müracaat et. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgulenc

Geçmiş olsun. Uygun fiyat verirlerse perte çıkar, hemen sat uğraşma derim. Kabaca şöyle bir heap yap bence; (Aracın bu haliyle ederi + Onarım masrafı = Aracın kazasız değeri) üçe beşe bakma eksik te çıksa sat derim. Uğraşmaya değmez moral bozukluğu kazalı araca binme pisikolojisi bunlar çekilmez bir an önce unutmak lazım. Bu şekilde sat yenisine müracaat et. Kolay gelsin.

hocam arkadaş satmış zaten aracı.
  • geçiş olsun kardeşim
    cana geleceğine mala gelsin.
    Ancak keşke kasko yaptırsaydın. benim arabamı da yaktılar geçenlerde.
    Kasko piyasa değerinden arabayı ödüyor. Ufak mastaflar büyük masrafların garantisi oluyor.

Tekrar geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.