Şimdi Ara

Tampon çizikleri için önerisi olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
54.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mussa

ya ben de bagaj kapığını çizdim bisiklet yüklerken,acaba bunu neyle kapatabilirim, cila ile gider mi yoksa pasta cila mı ya da başka bi şey? çizik nokta gibi değil,biraz daha büyük

altına gectımı boyanın yada derinse pasta falan olmas.cila zaten cızık almaz pastayla aldıgın yuzeyı parlatmaya yarar. kat olusturur. altına gectıysen rötüş yapcan boyatcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

quote:

ya ben de bagaj kapığını çizdim bisiklet yüklerken,acaba bunu neyle kapatabilirim, cila ile gider mi yoksa pasta cila mı ya da başka bi şey? çizik nokta gibi değil,biraz daha büyük

altına gectımı boyanın yada derinse pasta falan olmas.cila zaten cızık almaz pastayla aldıgın yuzeyı parlatmaya yarar. kat olusturur. altına gectıysen rötüş yapcan boyatcan

hadii yaa o zaman mecbur rötüş yapcam, çünkü çizik alta geçti galiba fakat metal kısmı görünmüyor,küçük bi çizik için de tüm bagaj kapağı boyatmam!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

quote:

hadii yaa o zaman mecbur rötüş yapcam, çünkü çizik alta geçti galiba fakat metal kısmı görünmüyor,küçük bi çizik için de tüm bagaj kapağı boyatmam!

Gerek yok oyle herseye boyatmaya. metalik boyalarda vernıgı gectı mı cızık pasta almaz abi.akrilik boyalar da da metalın gorunmemesi ve metale yaklasmaması onemli. ama metali görünmeyen derin cızıklerde de biras iyileştirme yapılır ama tamamen kaybolmaz. Bi de rötüş bence sırıtır.arabanda metal gorunuosa, paslanma riskin warsa o zman yap rotusu girsın

• paslanma olacak kadar derin değil zannedersem,bende aslında boya stickeri var,aracı alırken yanında vermişlerdi,ufak çizikleri kapatsın diye,olmazsa onu kullanırım!
  • Bizim bilader tamponu kaldırıma sürtmüş bugün.. Akşam olduğu için fazla göremedim, elimle dokundum. 1, 1,5 mm derinliğinde 20-25 cm kadar yüzülmüş tampon. Bu çizik giderici pastalar pek işe yaramaz galiba.. Aracı aldığım kişi oto boyacısı. Ona götürsem orjinal rengini yakalar mı acaba? Akşam akşam canım sıkıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 28 Nisan 2012; 23:00:47 >
  • Merhaba. mesaj ekinde yüklemiş olduğum fotoda görüldüğü gibi bir araç sahibi benim yanımdan geçecekken benim ön tamponla hemdem olarak geçmiş ve boyayı ön tampondan sıyırmıştır. Bunun için ne yapabilirim?
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...
    [simage][/simage]
     Tampon çizikleri için önerisi olan var mı?
  • arkadaslar fotograflarını attıgm aracımı bugun bu sekilde buldum ne oldugunu anlayamadım surtumu hıç hatırlamıyorum siz böyle bi çizikle karşılastınızmı fikri olan yazabilirse sevinirim bide tamiri içn öneri alabilirmiyım simdiden teskkurler
  • aracınızın ford ay tozu gri.5 tl lik boya yaptırın boyacıdan ve sulu boya fırçası ile rütuş yapın geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.