Şimdi Ara

Tampon çizikleri için önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
54.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otoparka park ederken tamponu kolona sürttürdüm. Çizilme oldu. Arexons çizik giderici pek işe yaramadı. Arexons' un tampon çizik giderici bir boyası var. Bugün metro markette baktım da.. Süngerli, eldivenli birşey. Sürüyormuşsun çiziğe... Kullanan arkadaş var mı acaba? Ya da başka önerisi olan? Otomobil rengi siyah..

• Bnce para tuzağı sadece çok hafif çizikleri gideriyor sürttüğüne göre hafiflikten çıkmıştr o çizik alma derim hocam
  • çok derin değilse pasta uygula, o dediginde zaten pasta
  • abi metro dakilerin in alayı fısssss

walla en iii marka bile orddan alınca işe yaramaz
  • pasta cila çizik kapamada çok işe yarıyor fakat hangi marka daha iyi onu bilemem
  • Hangi markası işe yarıyor söylede bizde ondan alalım bakaım herbiden yarıyor mu?(metalik renklerde işe yarama oranı baya bi düşüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

pasta cila çizik kapamada çok işe yarıyor fakat hangi marka daha iyi onu bilemem
  • çiziğe bağlı bu , fotoğrafını çekip görme şansımız varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Hangi markası işe yarıyor söylede bizde ondan alalım bakaım herbiden yarıyor mu?(metalik renklerde işe yarama oranı baya bi düşüyor
    quote:

pasta cila çizik kapamada çok işe yarıyor fakat hangi marka daha iyi onu bilemem

Arkadaşlar metalik boyalarda boyaların üzerine ekstra olarak vernik de atılıyor boyama yapılırken o yüzden en üst katmanda vernikteki çizikleri pasta hallediyor ama boya döküntüsünü halletmiyor zaten dikkat ederseniz düz renk boyalarda üstübü ile pasta uyguladığınızda boyanın rengi üstübüye çıkar metalik boyalarda bu yok

• Tampon plastik olduğundan, paslanmaz. Özellikle İstanbul gibi metropol şartlarında tamponunuz park yerinde bile çizilebilir.
    Bence senede bir kez Auotoking'e aracınızı götürüp komple tüm çiziklerden kurtulun. Bu işlemi pekçok kasko hasarsızlığınızı yakmadan mini onarım teminatı içerisinde karşılıyor.
  • Bu doğru bir tespit olmuş. Geçenlerde yan çıtayı çizdirmiştim. Çizik giderici pasta, o işi halletmişti. Ama tamponda sonuç vermedi. Çizik de fotoğrafta görülebilecek kadar büyük değil yani.. 5-6 tane noktacık oluşmuş. Toplu iğne başı gibi. Kolona çarpınca sürtünmüş yani, sıva da tamponu çizdirmiş. Bugün alıyordum metrodan 10 YTL. ye de, yine işe yaramaz diye vazgeçtim. Bir forumda sorayım dedim. Cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimle...

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_ok

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Hangi markası işe yarıyor söylede bizde ondan alalım bakaım herbiden yarıyor mu?(metalik renklerde işe yarama oranı baya bi düşüyor
    quote:

Arkadaşlar metalik boyalarda boyaların üzerine ekstra olarak vernik de atılıyor boyama yapılırken o yüzden en üst katmanda vernikteki çizikleri pasta hallediyor ama boya döküntüsünü halletmiyor zaten dikkat ederseniz düz renk boyalarda üstübü ile pasta uyguladığınızda boyanın rengi üstübüye çıkar metalik boyalarda bu yok

• Çizik çok büyük değilse beklemen en iyisi.Plastik zaten paslanmayacaktır.Zamanı gelince bir seferde yıllık bakım arabanı çicek gibi yapacaktır.
  • Yıllık bakımın hediyesi ne kadar olacaktır ?
    quote:

Orjinalden alıntı: drslim

Çizik çok büyük değilse beklemen en iyisi.Plastik zaten paslanmayacaktır.Zamanı gelince bir seferde yıllık bakım arabanı çicek gibi yapacaktır.
  • Ben boyacıyım kardeş.Eğer çizik altını cıkarmadıysa hafifse pasta yapars.Ama alta geçtiyse yada geçmek üzereyse mecbur boyatacan. Rötüşle de bi yere kadar idare edersin ama modelin yuksekse en iyisi boyatmaktır.

Ayrıca o ürünler de arkadsın dedıgı gıbı para tuzagıdır. Marka o kadar onemli deildir.Pasta pastadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 19 Temmuz 2006; 4:06:36 >
  • hacı bence sen bu araca şöle güzel bi tampon yap modifiyeli bi de arka tampon marşpiyer bi de şöle güzel bi kanat yap yeter
  • walla bence en iyisi cif.. mis gibi sür, çıksın çizikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

abi metro dakilerin in alayı fısssss

walla en iii marka bile orddan alınca işe yaramaz

birader ne kadar saçma bi cümle kurduğunun farkında mısın
  • Yine Marketlerde satılan çizik kapatıcı kalemler var. Onlardan almayı düşünüyorum bir tane de, gidemedim henüz. Çizik alta geçmiş, gri görünüyor alt taraf. Arabam siyah renkte. Şu Siyah kalemler işe yarar mı acaba??

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Ben boyacıyım kardeş.Eğer çizik altını cıkarmadıysa hafifse pasta yapars.Ama alta geçtiyse yada geçmek üzereyse mecbur boyatacan. Rötüşle de bi yere kadar idare edersin ama modelin yuksekse en iyisi boyatmaktır.

Ayrıca o ürünler de arkadsın dedıgı gıbı para tuzagıdır. Marka o kadar onemli deildir.Pasta pastadır
  • HOCAM ARABAN NEYDİ YA UNUTTUM DA

AMA MARKETTEKİ ÇİZİK GİDERİCİLER FAZLA İŞE YARAMAZ

EĞER ANK DA İSEN METRO GROS MARKETE Bİ BAK WARDI ORADA Bİ ARA YOĞUN ÇİZİK FALAN YAZIYODU
  • çizik gidericiler hiç bir işe yaramaz pasta tek çözüm ama şunu unutma pastanın içinde zımpara tozu vardır ve yapılan işlem aslında boyanın ince bir tabakasını götürür bence okadar ufak çizik için canını sıkma bence uğraşmaya değmez
  • ya ben de bagaj kapığını çizdim bisiklet yüklerken,acaba bunu neyle kapatabilirim, cila ile gider mi yoksa pasta cila mı ya da başka bi şey? çizik nokta gibi değil,biraz daha büyük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.