Şimdi Ara

Tamponu sürttüm :( Ne yapmaliyim [Resimli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalsın bence eğer sizi rahatsız etmeyecekse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uf olmuş... direğe de iki üç tokat atsaydınız bir daha sürtmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

Pastayla çizikleri alıp siyah kalan yerlere rotuş boyası sürün.geçmiş olsun.

doğru. servisten orginal boyasından boş oje şişesine koydurun. turtle way color back metalik benizeri pasta ile çiziklere girişin. sonra güzelce silip. siyah noktalara rütüşü dokundurun. bir dokunduğunuz yere ikinci kez deymeden yapmaya çalışın. kurusun anlaşılmaz bile.

Bunu demek için girdim

• Allah beterinden saklasın!
  • Kalsın öyle elletme

• Hocam bırakın kalsın öylecene. Ama illa yapılsın derseniz pasta cila +rötuş ile düzelir. Ama bana kalsa hiç ellemezdim orayı....

• Büyük ihtimal sürttüğünüz yerin boyası çıkmış aracın tamponuna pasta, hatta ıslak bezle bastırarak silerek dahi kusurun çoğunu kapatırsınız. Arkadaşların da dediği gibi takılmayın bu kadar çok gözünüzü yoruyorsa rötüş boyası ile daha kötü görünür en fazla lokal boya ile halledilir. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

uf olmuş... direğe de iki üç tokat atsaydınız bir daha sürtmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

quote:

quote:

doğru. servisten orginal boyasından boş oje şişesine koydurun. turtle way color back metalik benizeri pasta ile çiziklere girişin. sonra güzelce silip. siyah noktalara rütüşü dokundurun. bir dokunduğunuz yere ikinci kez deymeden yapmaya çalışın. kurusun anlaşılmaz bile.

Bunu demek için girdim

Bunu okumak icin girdim.

• 2kere başkaları arabama sürttü 2keredirde autokinge gidip yaptırmıştım tavsiye ederim kafana takıyorsan eğer açıkcası ben çok kafama takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Çok kötü bir kaza gerçekten çok üzüldüm. Aracı perte çıkartırlar zannedersem. En iyisi kafana sık kurtul.

ADam haklı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 22 Mayıs 2014; 2:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

Sanayide boyacıda 3 liralık aynı renk rütüş boyası yaptırsın,
    1 tl'ye ince rütüş fırçası alsın
    yine boyacıdan 1 liralık üstübü alsın
    az birşey'de yine boyacıdan pasta alsın

ne gerek var adını milletimizin telaffuz edemediği saçma sapan yabancı firmaların mallarını almaya?

Dostum, pasta çok kalın oluyor. Bu dediğim cila. 20 tl lik bir şey. devamlı araçda bulunur. yabancı firmanın aracı sonuçta :) cilamı sorun oldu.
    turtle wax color back her büyük markette var. real, koçtaş vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 22 Mayıs 2014; 8:58:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.