Şimdi Ara

Tamponu sürttüm :( Ne yapmaliyim [Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar basliktanda anlasilacagi uzere dun babamin araci ile garaja girerken on tamponun sag tarafini direge surttum. Hic yapmazdin boyle bisey ama ister istemez ufak tefek seyler geliyor insanin basina Kurtarir diye dusundum ama kurtarmadi malesef :(

Tamponun sol tarafıda bu şekilde duruyor. Babam yaklaşık 1 ay önce sürtmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buldozer_u -- 20 Mayıs 2014; 16:51:26 >

• Benzer bir durumu yaşadım.
    Aracı park ederken sol çamurluk ve tampon ucunu apartmanın duvarına sürtmüştüm. İlk hasar olduğu için ve o şekilde kullanmak içime sinmediği için Opel serviste boya yaptırmıştım. Mayıs 2013'te 120 TL tutmuştu.
    Eğer kafaya takmayacaksanız ellemeyin dursun. Çünkü siz yaptırınca mutlaka aracın başka bir noktasında benzer hasar oluşuyor.
    Nitekim boyayı yaptırdıktan 15 gün sonra bu sefer sokak arasında kenara yanaşırken sol ön ve arka kapıları yerdeki beton babaya sürttüm. Belirgin Şu anda öyle duruyor, yaptırmadım..
  • Buldozer_u kullanıcısına yanıt
    Pastayla çizikleri alıp siyah kalan yerlere rotuş boyası sürün.geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

bence hiçbirşey yok öyle kalsın uğraştığınıza değmez
  • quote:

doğru. servisten orginal boyasından boş oje şişesine koydurun. turtle way color back metalik benizeri pasta ile çiziklere girişin. sonra güzelce silip. siyah noktalara rütüşü dokundurun. bir dokunduğunuz yere ikinci kez deymeden yapmaya çalışın. kurusun anlaşılmaz bile.
  • Kendi aracin olsa neysede babanin araci oldugunda sikinti oluyor o yuzden babanin mercedesine binmektense kendi sahininle gez en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Kendi aracin olsa neysede babanin araci oldugunda sikinti oluyor o yuzden babanin mercedesine binmektense kendi sahininle gez en iyisi
    oje
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

oje

Alıntıları Göster
    hocam hiç yaptırma nazarılık olsun salla bi süre sonra daha rahat bineceksin beni dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

hocam hiç yaptırma nazarılık olsun salla bi süre sonra daha rahat bineceksin beni dinle

Alıntıları Göster
    15.gün evvel benim aracın başına geldi yaptıracaktım vazgeçtim valla.
  • Abi takılmayın böyle minik hasarlara yahu.

Bin geç,görmemiş gibi ol.Vereceğin yaptırma ücretine değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Abi takılmayın böyle minik hasarlara yahu.

Bin geç,görmemiş gibi ol.Vereceğin yaptırma ücretine değmez.
    hasar bile değil bunu kafaya takma. benim ön tampon bunun iki katı kötü durumda belli bile olmuyor kimsenin umrunda da değil. kaput ve tavan hariç kimse fark etmiyor arabadaki çizikleri :)
  • Hocam islak bir bezle silmeyi denediniz mi? cok benzer bi surtmede silerek eski haline getirmistik cunku boya tamamen kalkmamisti aslinda.
  • Çok kötü bir kaza gerçekten çok üzüldüm. Aracı perte çıkartırlar zannedersem. En iyisi kafana sık kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Çok kötü bir kaza gerçekten çok üzüldüm. Aracı perte çıkartırlar zannedersem. En iyisi kafana sık kurtul.
    pasta ile halledilir,keşke her kaza böyle olsa :)
  • Bende bişey sandım ya :=) git 3000 zımpara al Sanayiden bide boya koduna göre orjinal rotus boya al suyla iyice zimpara yap üstüne cila at geçmese rotus boya sini yedir 15 dk bekle bi kat daha at ince şekilde. 1 gün kurusun 3000 zımpara geç üstüne su ile bol bol sonra cila at geçer mis gibi olur ben çok yaptım arabam daha 4 5 aylık 2.el araç füme mavimsi olduğu için ufak tefek çizikler çok belli ediyor kendini 4 5 yere yaptım sırıtmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Kendi aracin olsa neysede babanin araci oldugunda sikinti oluyor o yuzden babanin mercedesine binmektense kendi sahininle gez en iyisi

Bence de fazla bişey yok kafaya takmaya deymez ama araba babamın neticede. Görünce sordu hemen "naptın böyle nereye sürttün" falan dedi ama oda fazla büyütmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buldozer_u -- 21 Mayıs 2014; 21:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Hocam islak bir bezle silmeyi denediniz mi? cok benzer bi surtmede silerek eski haline getirmistik cunku boya tamamen kalkmamisti aslinda.

Sildim sildim ya silmez olur muyum hiç :) Resimdekiler silinmiş hali. Keşke sildiğim bezinde fotografını çekseydim. Kapkara olmuştu bez
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

doğru. servisten orginal boyasından boş oje şişesine koydurun. turtle way color back metalik benizeri pasta ile çiziklere girişin. sonra güzelce silip. siyah noktalara rütüşü dokundurun. bir dokunduğunuz yere ikinci kez deymeden yapmaya çalışın. kurusun anlaşılmaz bile.

Sanayide boyacıda 3 liralık aynı renk rütüş boyası yaptırsın,
    1 tl'ye ince rütüş fırçası alsın
    yine boyacıdan 1 liralık üstübü alsın
    az birşey'de yine boyacıdan pasta alsın

ne gerek var adını milletimizin telaffuz edemediği saçma sapan yabancı firmaların mallarını almaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

ne gerek var adını milletimizin telaffuz edemediği saçma sapan yabancı firmaların mallarını almaya?

Alıntıları Göster
    hocam ufak tefek şeyler bunlar, kafaya takmaya gerek yok. benim arabanın da tamponlarda çizik var, arka ve önde. hiçte kendim yapmadım, biraz daha fazlaşınca ön arka tamponu boyatıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kedi çükünü görmüş yara zannetmiş :) Geçmiş olsun buna sürtme denmez neredeyse yok gibi bir şey. Öyle kalsa bile olur

Bak mesela ben geçen dalgınlıkla otoparkta kolona geçirdim.

Sürtme diye buna denir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.