Şimdi Ara

Tamron 18-250 mm. ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. El Tamron 18-250 mm. Lens almayı düşünüyorum. Sizce bunun ederi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

Merhaba,
    2. El Tamron 18-250 mm. Lens almayı düşünüyorum. Sizce bunun ederi nedir?

temizine 500-600 arası verilebilir...

aynı zoom aralığında sigma 18-250 hsm macro sınıfının en iyilerinden sayılır...sıfırı 900 lira...
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 lria civarı.
  • Tamron'un bu lensiyle ilgili bir bilgim olmamakla beraber, şu anda kullandığım Sigma 18-250 Macro lensten oldukça memnunum. Bu lensi de değerlendirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply_

Tamron'un bu lensiyle ilgili bir bilgim olmamakla beraber, şu anda kullandığım Sigma 18-250 Macro lensten oldukça memnunum. Bu lensi de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İlginize teşekkürler, lense bir şey demiyorum ancak ikinci eli bile 600 - 700 civarı sanırım o yüzden düşünmedim.
  • quote:

quote:

Tamron'un bu lensiyle ilgili bir bilgim olmamakla beraber, şu anda kullandığım Sigma 18-250 Macro lensten oldukça memnunum. Bu lensi de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İlginize teşekkürler, lense bir şey demiyorum ancak ikinci eli bile 600 - 700 civarı sanırım o yüzden düşünmedim.

sonuç olarak naptınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O aralığın tamronu 5 yıl garantili olduğu için 200-300 TL az ödemek yerine sıfırını almayı tercih ederdim. En az yarı yarıya fiyatını alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

quote:

sonuç olarak naptınız?

İkinci el Tamron aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

O aralığın tamronu 5 yıl garantili olduğu için 200-300 TL az ödemek yerine sıfırını almayı tercih ederdim. En az yarı yarıya fiyatını alırdım.

hocam "en az yarı yarıya fiyatını alırdım" cümlenizi anlayamadım, ne demek istediniz?

• 1984 kullanıcısına yanıt
    900 TL ise 450-500 TL gibi bir fiyattan ikinci elini alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.